Doktora ask

Agzın bal yesin

Konu erkekler olunca meslek etiğinin ön plana çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşımın kuzeni (anaokulu öğretmeni) hemoroid ameliyatını yapan doktorla evlendi.
Hemoroidden muzdaribim ama aöeliyat resimlerini görünce tırstım dr a bile gitmem hele bide o dr la evlencem ayy bi o resim aklıma geliyo bide aaaaaaa ayyy ben olsam yolda görsem tanımazlıkdan gelirdim
İlk doğumda sunta takan adamı gördükçe köşe bucak kaçtım bu dr um da kesin takıyomuş tırsıyorummmmmmmmm

Ahhhh ahhh bi biz bulamadık doktor koca beee ne iyi olurdu şuan hastayım ve evde bi dr hiç fena olmazdı

Zamanında bi dr a işimiz düşmemiş ki

kendi ailesinden birisi hastalandığında doktor kişisi inanmaz ki

"+baba kafam koptu heralde bi baksana.
-yassy sen bana bir kahve yapar mısın, bakalım kahve yapabiliyorsan kafan kopmamıştır canım."

gibi.....

Doktor seninle evlenebilir ama :)

kendi ailesinden birisi hastalandığında doktor kişisi inanmaz ki

"+baba kafam koptu heralde bi baksana.
-yassy sen bana bir kahve yapar mısın, bakalım kahve yapabiliyorsan kafan kopmamıştır canım."

gibi.....

Doktor seninle evlenebilir ama :)
Şuan bi dr eş hiç fena olmazdı da napalım artık şansıma

İnsan grip olunca bi baksın istiyo yaaaa benimki benle bir hasta oluyo ne şans bi sabah uyanıyosun hastasın bi baköışsın adam da hasta
Anladım bana hasta olup yatmak bile haram arkadaş ne bahtsızım

Bi eve 2hasta fazla onu anladık

bunlar ef kazanamayıp ordan burdan bir şekilde yan bölüm vs tutturup öğretmen olmaya çalışanlar... Ef kazanma kafası olsa boyle seyler pesinde olmazdi.
Doktor ev kizi ki artik okumamis ev kizi yok denecek kadar az univ mezunu issiz ev kizlari var meslek sahibi. Onlari kucuk gorecek seni gormeyecek sen kimsin :) cahillik basa dert iste. Doktora cikolata goturup icine telefon no yazacak kadar yoklukta olan bir kiz ve onun kankasi (!) burdan medet umuyor.
Bacimmmm.bacimmmm doktor civanim sarkisini soylereyek muayenehanesine girsin bak boyle isveli cilveli anasinifi ogretmenini kimse birakmaz adam orda basar nikahi

sırf doktorla evlenilmek için bu kadar küçük düşürücü şeyler yapmamalı böyle kadınlara erkeklerde saygı duymuyor, ve erkeklerin çoğu aptal değil

Ne kadar itici bir arkadaşınız var öyle. Adam reddediyor, ki bana kalsa sosyal medyadan ulaşmaya Çalışması da çok itici.. çikolataya numarasını yazması falan.. bırakın artık şu Türk Dizisi konularını yaşama çabasını.. kalbim sıkıştı, böyle kadınları görünce ne kadar asil olduğumu daha iyi anlıyorum.

Çok yanlış. Adamın özel hayatını bilmeden sırf doktor diye böyle şeylere kalkışmak. Adam sanki el pençe divan da bir de boyu tartışıyoruz. Çok hatalı bir tavır. Nereden biliyorsunuz bir yuva yıkmaya vesile olmayacağını? Zaten o iş olacak olsa arada karşılıklı bir etkileşim olurdu.

Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..
Doktoraya hazırlanan bir YL mezunu olarak TEZGAHTAR OLMAYA çalışıyorum. Bu kriz ortamında doktorun bile TEZGAHTAR bulduğuna sevinmesi lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…