Demek istedigim kizi kucuk gorur diye dusunenler icindi[/QUOozru kabahatinden buyuk..ne yani ogretmen olmasa ya da bi isi olmasa kucuk gorulmeye hak mi olacak..ogretmendiniz dimi..biraz daha gelistirin vizyonunuzu..zira konuyu okuyunca lise ogrencisi sandim
Umrunda olmadıgınız düşünceleri neden umursayıp konu açıyorsunuz?? Doğru siz tezgahtarı beğenmezsiniz ,doktotda sizi beğenmez işte , sizin tezgahtar hakkında düşğndüğünüz düşünceleri demekki doktorda sizin hakkınızda düşünüyo bir de bu açıdan bakın, bende doktor olsam o kadar doktor dururken öğretmenle yapamazdım herhalde!!!
Niye banlandı ki konu sahibi?? İnsanların komplekslerine kurban gitti sanırım :)Keşke konu sahibi banlanmasaydı. Tadı damakta kaldı ya
Agzın bal yesinİyi de siz geçen aylarda mağazada çalışmıyor muydunuz? Aynı avmden bir adamla sevgili değil miydiniz?
Ne değişti?
Atansaniz bile bir anda siz atanıp göğe ermediniz,insanlıkta kademe yukselmediniz.
Ayrıca sizin mantıkla gidersek üniversitede insanin gözündeki minik damarı ameliyat etmeyi öğrenmiş adam icin pet şişe içine bilye koyup 'aktivite' yapmanin öğretildiği yer üniversite statüsünde bile değildir .
Başliga gelince de ne aşk ne aşk
Valla gözlerimiz yaşardı.
"Doktor damat isteyen annesinin gazına gelen arkadaşım bu doktoru nasıl tavlar? ufacık tececik birşey zaten kolay kafeslenebilir ki" olsa daha olaya hakim bir başlık olabilirdi
Herkes dogruyu yazmiyor sosyal medyaya guvenmememk lazim ablacimEvli degil instagramina bakmis eminmis bilmiyorum
Hemoroidden muzdaribim ama aöeliyat resimlerini görünce tırstım dr a bile gitmem hele bide o dr la evlencem ayy bi o resim aklıma geliyo bide aaaaaaa ayyy ben olsam yolda görsem tanımazlıkdan gelirdimKonu erkekler olunca meslek etiğinin ön plana çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşımın kuzeni (anaokulu öğretmeni) hemoroid ameliyatını yapan doktorla evlendi.
Ahhhh ahhh bi biz bulamadık doktor koca beee ne iyi olurdu şuan hastayım ve evde bi dr hiç fena olmazdı
Zamanında bi dr a işimiz düşmemiş ki
Doktor seninle evlenebilir ama :)Hemoroidden muzdaribim ama aöeliyat resimlerini görünce tırstım dr a bile gitmem hele bide o dr la evlencem ayy bi o resim aklıma geliyo bide aaaaaaa ayyy ben olsam yolda görsem tanımazlıkdan gelirdim
İlk doğumda sunta takan adamı gördükçe köşe bucak kaçtım bu dr um da kesin takıyomuş tırsıyorummmmmmmmm
kendi ailesinden birisi hastalandığında doktor kişisi inanmaz ki
"+baba kafam koptu heralde bi baksana.
-yassy sen bana bir kahve yapar mısın, bakalım kahve yapabiliyorsan kafan kopmamıştır canım."
gibi.....
Şuan bi dr eş hiç fena olmazdı da napalım artık şansımaDoktor seninle evlenebilir ama :)
bunlar ef kazanamayıp ordan burdan bir şekilde yan bölüm vs tutturup öğretmen olmaya çalışanlar... Ef kazanma kafası olsa boyle seyler pesinde olmazdi.Üslubunuzu hiç beğenmedim.
Hele öğretmezseniz hiç yakışmadı.
Bence saygı karşılıklı olur.
Karşınızdakinin size saygı duymasını istiyorsunuz ama siz saygı duymuyorsunuz.
Ve şunu belirtmek istiyorum sizi küçümsemek isteyen kişi aynı meslekten olsanız da küçümser.
Bazı sağlıkçılar statüye bakmaz.Onlarda zaten statü var para da var.Tamamen tercih meselesi.
Konuya gelirsem adam mesajı vermiş.Arkadaşınız adamın daha üstüne düşerse belki adam sinirli biridir o an telefon numarasını yazdığını görürse sert çıkabilir.
Ve arkadaşınız kötü etkilenebilir.
Adam etkilense belli ederdi zaten.
Hangi meslekten olursa olsun etkilenen adam belli eder.
Bence zorlamasın.
Çok yanlış. Adamın özel hayatını bilmeden sırf doktor diye böyle şeylere kalkışmak. Adam sanki el pençe divan da bir de boyu tartışıyoruz. Çok hatalı bir tavır. Nereden biliyorsunuz bir yuva yıkmaya vesile olmayacağını? Zaten o iş olacak olsa arada karşılıklı bir etkileşim olurdu.Bu sefer en sevdigim kankam icin yazicam. Gecen hafta ameliyat oldu gozunden kist aldirdi her neyse. Ertesi gun annesi doktoru aklina sokmus doktor dediginde 26 yasinda. Boyuda 160mis arkadasim 170. Ilk basta bu ne be demis ama annesi ovunce simdi aklina takilmis adami sosyal medyalardan eklemis adam hepsini redetmis. Sizce onu hatirlamismidir? Resimlerde bambaska insan cunku. Isim soyisimden hatirlarmi? Her neyse oraya gittiginde cok bakimsizmis cok cirkinmis normalde cok bakimli kiz herkes ona hayran olur. Plani cikolata alip adamin yanina tesekkure gitmek ve numarasini cikolataya yazmak. Yani not birakicakmis sizce ne der? Baska bi akil verirmisiniz? Ben gitmesini fazla istemiyorum rededilir diye bi yandanda adami bidaha gormeyecek bilmiyorum bu arada adam doktor diye istemeyecek diye dusunenler arkadasimda benim gibi anaokulu ogretmeni
Doktoraya hazırlanan bir YL mezunu olarak TEZGAHTAR OLMAYA çalışıyorum. Bu kriz ortamında doktorun bile TEZGAHTAR bulduğuna sevinmesi lazım bence.Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..
Kiralık Aşk, Erkenci Kuş falan izleyip geliyorlar ne bekliyorsunuz? İnsanlar bunları gerçek hayatta yaşarlar sanıyorlar.Kizi hatirlamasi imkansiz :)
Adamlar gunde yuzlerce insan goruyor.
Ayrica numara yazmak filan, yani cok varos degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?