Doktora ask

Konu erkekler olunca meslek etiğinin ön plana çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşımın kuzeni (anaokulu öğretmeni) hemoroid ameliyatını yapan doktorla evlendi.

Oooo. Fena espiriler yapmak istiyorum şu an ama platformun kalitesini düşsün istemiyorum. Kendimi zor tutuyorummm.

Arkadaşınız sadece muayene olmamış, ameliyat olmuş (ve çok yakın zamanda) Bu yüzden isim soyisimden mutlaka hatırlamıştır diye düşünüyorum. Demek ki kabul etmek istememiş karşı taraf.

İkincisi de arkadaşınızın gerçekten beğendiğini düşünmüyorum açıkçası. Biraz mesleğinden dolayı biraz da annesi övdüğü için etkilenmiş gibi görünüyor.

Oooo. Fena espiriler yapmak istiyorum şu an ama platformun kalitesini düşsün istemiyorum. Kendimi zor tutuyorummm.
Doktor ne yapsın anaokulu öğretmenini diyenlere ithaf ettim yorumumu. Yazdığım şey gerçektir. Doktor da erkek familyasından çok da şeyapmayın :))

Yanlis anlasildim. Yani yanlis anlasilmasin ev kizi degil yada tezgahtar falan degil arkadasim onunda meslegi var.. yani adam kucuk goremez onu :)
Herkes öğretmen sevmek zorunda değil ki belki yanına sadece kendi mesleğinden birini istiyor ya da meslege göre sevmiyor belkı ilişki düşünmüyor belki begenmemis yani öğretmen olunca tamam mı oluyor bütün ihtimaller

Neden ev kızı ya da tezgahtar olunca doktordan hoşlanamazlar mı, yoksa doktor onlara bakmaz mı, meslek belirterek diğer mesleklerle kıyaslamayın lütfen! Anaokulu öğretmeni olunca oooww olunmuyo sonuçta..
Aynen ben de öğretmenim ve ülkenin 4 te 1i öğretmen neredeyse zaten . Arkadaş öğretmen olmayı çok büyütmüş gözünde

2018 de hemen önlisanstan lisansa tamamlıyor .hem mağazada çalışıyor, hem nişanlısından ayrılıyo, hem başkasıyla sevgili olmaya karar veyor felan ama binalar 1 haftada gerçekleşiyor çok garip
Çünkü zamanı da bükebiliyor ama onu profile yazmamış

Anaokulu öğretmeni ise tamamdır bu iş. Numaranın yanına isteme tarihini de yazsın.
Sesli güldüm.Arkadaşına söle zor etmesin vence.Numara yazmak nedir.Tesekkur etsın kartını ıstesın bazen laxım oluo hastalıgımla ılgılı desın.Ordan bı kere yazsın nasılsınız hastalıgımla ılgılı bu durum var dıye .Adam bişey yazmazsa zor etmesın bence.

ben böyle bi kapak görmedim vallahi helal olsun :)

İnsanlara meslege göremi aşık olunuyor boy farkı var. Kalbi güzel olsun sizi sevsin. Doktor olupta seni küçümseyecegine hiç olmasın daha iyi

Cikolataya numara yazmak ..
Ne diyeyim doktor olmak yeter demek ki .10 cm bile gorunmemis gozune

Adam red etmiş o kadar zorla kendini kabul ettirmenin manası ne
Belki sevdigi kız arkadası vs var belki hic begenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…