Doktora ask

Konuyu şaşkınlıkla okudum, konu ciddi mi şaka mı anlayamadım.Çikolataya tel yazmak nedir? İnsanın vizyonunu ve kültür seviyesini gösteren bir durum olarak değerlendirebilir doktor arkadaş ben olsam öyle değerlendirirdim.

Hoşlanır hoşlanmaz sever sevmez orası ayrı da çikolataya numara bırakmayı düşünmek nedir yaaa :// bari ileride yasayacagi sıkıntıları danışmak için istesin :// o zaman da vermez gerçi muayeneye gelin der

Belki adam arkadaşınızdan hoşlanmadı illa gidip adama musallat olacak yani

Konu erkekler olunca meslek etiğinin ön plana çıkacağını sanmıyorum. Arkadaşımın kuzeni (anaokulu öğretmeni) hemoroid ameliyatını yapan doktorla evlendi.

Ben doktorun yerinde olsam numarasını alır ve bir mesaj atardım. Psikolog arkadaşımın numarasını. Çünkü o kadar hayır demesine rağmen böyle davranan biri saplantılıdır. Ayrıca aman ne bulunmaz meslekmiş. Ben de öğretmenim hiç o kadar yüksekte göremedim kendimi.

Allah doktor eşlerine, sevgililerine sabır versin, sen işini yap, hasta sana asılsın, hasta annesi seni damat adayı görsün, kızına önersin. Adam isteğini reddetmiş illa beğenip sevgili mi olsun, az ağır olsun arkadaşınız.Hos bir durum değil, adamı rahat bıraksın.

Ya kimseye bu yorumu yapmadım hayatımda alnınızdan opuyorum

Tam yazmak istediğim.. şaka gibisiniz cidden adam evli mi falan hiç bilmeden sırf doktor diye adama yürümek ve annenin de adam doktor kızım yuruuu demesi pes

Açtığınız konulara şöyle bir bakınca,
"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim." Vakasıyla karşı karşıya olduğumuzu anladım.

Biraz insanlarin peşine düşmek, ısrarcı olmak yerine, kendinizi serbest bırakıp başkalarının size gelmesini bekleseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…