• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gidilmeli mi?

Yeni üye, ilk konu... :işsiz:

Erkek arkadaşınızla ne zaman cinsellik yaşayacağınızı ben dahil kimse yargılayamaz. Bunlar sizin kararınızdır ama, ilişki kararı alacak kadar büyümüşsüz, olgunlaşmışsınız ya hani bunu bilmemeniz garip :)
Evlenen/evlenmek üzere olan kadınlar doğum kontrol hapı kullanacaksa ya da çocuk düşünüyorsa gider, fake değilsen söylemiş olayım.
Doktora ne demeyi düşündünüz Allah aşkına söylesenize, merak ettim? :deli:

Bilgisiz olduğum bir konuda bilgi almak için yazmıştım, niye bu kadar tuhaf tepkiler geldi anlamadım ama cevabımı aldım. Polemik için açmamıştım konuyu. Konumu kapatabilir misiniz? @Margarikotin Mune Mune

Doktordan yatak izni alacak sevişebilir miyim doktor:)

Merhabalar. Aklıma takılan bir durum var size danışmak istedim. Yakın zamanda erkek arkadaşımla birliktelik yaşamayı düşünüyoruz. Emin olamadım ama ilk ilişkiden önce jinekoloğa muayene olmam gerekir mi? En son 7 8 ay önce reglim geciktiğinde gitmiştim. “Bunun için mi geldin?” tarzında küstahça bir tavırla tepki vermişti doktor. Sonra kistim çıktığı için test yaptırıp, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şu an her şey normal seyrinde yalnız yine gidip bu tarz sert bir tepki almaktan korkuyorum. Gereği var mı, gidilmeli mi bilgisi olan cevap yazabilirse çok sevinirim.
o_Oo_O bu sefer daha küstah bir tavırla karşılaşabilirsin ilişkiden önce doktormu :oha::oha:

Yeni üye, ilk konu... :işsiz:

Erkek arkadaşınızla ne zaman cinsellik yaşayacağınızı ben dahil kimse yargılayamaz. Bunlar sizin kararınızdır ama, ilişki kararı alacak kadar büyümüşsüz, olgunlaşmışsınız ya hani bunu bilmemeniz garip :)
Evlenen/evlenmek üzere olan kadınlar doğum kontrol hapı kullanacaksa ya da çocuk düşünüyorsa gider, fake değilsen söylemiş olayım.
Doktora ne demeyi düşündünüz Allah aşkına söylesenize, merak ettim? :deli:
Hakketten ya doktora ne denirki... pardon ben sevgilimle sex yapıcam da acaba bi mahsuru varmı? Diye mi soracak. Yada doktordan nasıl bir cevap bekleyebilir?

Ya yanlış hatırlamıyorsam bir yerlerde okudum, sadece emin olmak istedim. Evlilik öncesi bazı testler yapılıyormuş sanırım bununla alakalı olabilir mi diye. Bulaşıcı hastalık için falan sanırım

O testler evlilikte olur canım :)

Korunma yöntemleri için gidebilirsiniz. İlk ilişkiden önce gitmenize gerek yok. Yaşınızı bilmiyorum ama partnerinizin korunması daha mantıklı şu aşamada. Zaten birden çok kişiyle birlikteliği olmuşsa ne olursa olsun risk olabilir, mutlaka prezervatif kullanmalısınız. Eğer içinizin rahat etmesini istiyorsanız o testleri yaptırsın, sizin zaten ilişkiniz olmamış daha önce.

Ne kadar kabasınız

kaba değilim olacağı biliyorum , o zaman sizde biraz mantıklı düşünün , evlilik olsa kızlık zarı esnekmı değilmi diye geldim dersin , eee 22 gun sonra ilişkiye girmeye karar verdik bir muayne olmaya geldm mi diyeceksin .

aynen 2 ay sonra gelir 15 tane test yaptım acaba hamılemıyım diye konu açar
Allah korusun :(
Hakketten ya doktora ne denirki... pardon ben sevgilimle sex yapıcam da acaba bi mahsuru varmı? Diye mi soracak. Yada doktordan nasıl bir cevap bekleyebilir?
Ben yaşayacağı şeyi yorumlamadım asla, ama bunları planlayacak kadar olgunlaşmış bir kadının ne yapacağını bilmesi gerekir bence. 21 yaşında gencecik kız...

Ne kadar agresif yorumlar.
Ne var bunda anlamadim.zaten her kadin jinekologa gitmeli .
Ilk iliski icin tarih belirlenir mi denmiste neden belirlenmesin?iki kisi icin ozel olucak bir gunun ayarlanmasi mantik disi mi?
Herkes herseyi yapip bir zarini evlilige mi saklamali?anlamadim ki.
Tabi bu sozlerime tepki alicam biliyorum ama bu kadar agresiflik bence bu kizin evlilik disi yasamak istemesi.

ne diyecekki doktorun "ilişki yaşamayı düşünüyoruz bi sizin görüşünüzü almak istedik" mi diyeceksin?
korunma yöntemiyse bunu Google amca bilir. ne dememizi istersin?

Ne kadar agresif yorumlar.
Ne var bunda anlamadim.zaten her kadin jinekologa gitmeli .
Ilk iliski icin tarih belirlenir mi denmiste neden belirlenmesin?iki kisi icin ozel olucak bir gunun ayarlanmasi mantik disi mi?
Herkes herseyi yapip bir zarini evlilige mi saklamali?anlamadim ki.
Tabi bu sozlerime tepki alicam biliyorum ama bu kadar agresiflik bence bu kizin evlilik disi yasamak istemesi.
Ay çok teşekkür ederim ya. Sadece bilgi almak istemiştim cidden kötü bir niyetim yoktu. Neden böyle oldu anlamadım :(

Merhabalar. Aklıma takılan bir durum var size danışmak istedim. Yakın zamanda erkek arkadaşımla birliktelik yaşamayı düşünüyoruz. Emin olamadım ama ilk ilişkiden önce jinekoloğa muayene olmam gerekir mi? En son 7 8 ay önce reglim geciktiğinde gitmiştim. “Bunun için mi geldin?” tarzında küstahça bir tavırla tepki vermişti doktor. Sonra kistim çıktığı için test yaptırıp, 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Şu an her şey normal seyrinde yalnız yine gidip bu tarz sert bir tepki almaktan korkuyorum. Gereği var mı, gidilmeli mi bilgisi olan cevap yazabilirse çok sevinirim.
Bence gitmelisin. Ozellikle cocuk sahibi olmayi dusunmuyorsan uygun bir dogum kontrol yöntemi uygulamalisin.

Ay çok teşekkür ederim ya. Sadece bilgi almak istemiştim cidden kötü bir niyetim yoktu. Neden böyle oldu anlamadım :KK43:

Burayı toplumun bir parçası gibi düşün. Her çeşit insan var. Dün bir konu vardı, gördüm ki evlenmiş, çocuk sahibi olmuş pek çok kadın vazektomiyi duymamış bile. O yüzden bu tip sağlıkla ilgili soruları burada sormak çok sakıncalı. Her şeyi aşağılama malzemesi yapabilirler çünkü.

Back
X