Doktora gitmelimiyim?

kasit zaten aldirmak degil korunmak !!
kafesin kapisini acik birakin butun kuslar ucup gitsin, bence iyi bi cozum.
iki cocukla muhakkak zordur ama 5+1 eviniz yoksa aksamlara kadar temizlik yapmayi gerektirmez gibi sanki.
yada super sunumlu kahvalti sorfralari hazirlamiyorsaniz, kahvalti hazirlamak dunyanin en zor isi degildir heralde.
Evim 5+1 ;) teras dublex daire. Geniş ve büyük. Teras pislik yuvası olduğu için evde.öyle oluyor. Birincisş ben korunuyordum eşim zaten sürekli korunuyordu. Spralim vardı hap kullanıyordum ilk kullanmadım 4 ay sonra kullandım. Açık açık mı yazıyım Spralim kaydığı için doktora gittim adet düzensizliğim var dedim 2 aydır olmuyorum dedimmmm hamilesinnn dediiiiii azever bir konu okudum korunmadığı halde senelerdir çocuğu olmayan birisinin ve korunduğum halde çocuğum olduğu halde Allah bana bir tane daha bağışladı.napiyimmm ölüyüm mü kendimi atıyım bi yerden. İsyan mı ediyim gece gündüz. Siz inanan insanlar değilmisiniz. Ben anlamıyorum gerçekten ya

kasit zaten aldirmak degil korunmak !!
kafesin kapisini acik birakin butun kuslar ucup gitsin, bence iyi bi cozum.
iki cocukla muhakkak zordur ama 5+1 eviniz yoksa aksamlara kadar temizlik yapmayi gerektirmez gibi sanki.
yada super sunumlu kahvalti sorfralari hazirlamiyorsaniz, kahvalti hazirlamak dunyanin en zor isi degildir heralde.
Hanımefendiiii hanıfendiiiii okuyun lütfennn benim çocuğum 1 yaşında ben 35 haftalık karnı burnunda bi kadınım. Fittnes yapıyorum demiyorum demiyorum hamileyim diyorumm çocuğum hasta diyorumm evde kimse yoktu diyorumm ağlamaktan helak pldu diyorumm ama anlatabikiyormuyum ben bunu vilmiyorum işte benim mi kafam basmıyor antlatma kapasitem gıt çözemedim. 11 kilo bir çocukla kucağımda kahvaltı hazırladım diyorum düğün sofrası kurdum demiyorum

Bende bundan sonra ikiz doğuranlara diycem bi tane neyine yetmiyordu ikinciyş yaptın yada ikizi olupta 1 2 yaşında doğum yapanlara diycem hangi çağda yaşıyoruz kardeşim yapma çocuk diycem. Senelerce uğraşıp çocuğu olmayanlar var Allah vermiyor onlara. İstemeyenede rızkı için bereketi için veriyor. Bu nasıl bir kapasitedir ki Allaha inanan insanlarız ve onun verdiğini sorgulamak bize düşüyor. Her seferinde B.k yiyorum ki konu açıyorum. Bilyorum ki cahil ve bencil insanların yorum etiğine maruz kalıyorum. Diğer kardeşlerime çok teşekkür ederim bilgilendirmeleri için Allah kimseyi bu zor durumlara düşürmesin ama kimsede aaa edip şuna bak yaaa dediğini yaşamadan da ölmesin yazık gerçekten insanlık ölmüş. Hadi ben düşüncesiz davrandım da bi çocuğum daha oluyor karşımdaki kimse akıllı davranıpta şöyle yap böyle yap demiyor. Diğer konuları okuyorum millet ne kadar güzel etik konuşuyor. Çünkü milletin işine gelen bir konu

Evim 5+1 :KK66: teras dublex daire. Geniş ve büyük. Teras pislik yuvası olduğu için evde.öyle oluyor. Birincisş ben korunuyordum eşim zaten sürekli korunuyordu. Spralim vardı hap kullanıyordum ilk kullanmadım 4 ay sonra kullandım. Açık açık mı yazıyım Spralim kaydığı için doktora gittim adet düzensizliğim var dedim 2 aydır olmuyorum dedimmmm hamilesinnn dediiiiii azever bir konu okudum korunmadığı halde senelerdir çocuğu olmayan birisinin ve korunduğum halde çocuğum olduğu halde Allah bana bir tane daha bağışladı.napiyimmm ölüyüm mü kendimi atıyım bi yerden. İsyan mı ediyim gece gündüz. Siz inanan insanlar değilmisiniz. Ben anlamıyorum gerçekten ya

5+1 evinize yardimci tutmanizi onericem ama yine cozumsuzluk icinde karsi cevap alacagim muhakkak.
Allah sabir versin o vakit ne diyim.

Evim 5+1 :KK66: teras dublex daire. Geniş ve büyük. Teras pislik yuvası olduğu için evde.öyle oluyor. Birincisş ben korunuyordum eşim zaten sürekli korunuyordu. Spralim vardı hap kullanıyordum ilk kullanmadım 4 ay sonra kullandım. Açık açık mı yazıyım Spralim kaydığı için doktora gittim adet düzensizliğim var dedim 2 aydır olmuyorum dedimmmm hamilesinnn dediiiiii azever bir konu okudum korunmadığı halde senelerdir çocuğu olmayan birisinin ve korunduğum halde çocuğum olduğu halde Allah bana bir tane daha bağışladı.napiyimmm ölüyüm mü kendimi atıyım bi yerden. İsyan mı ediyim gece gündüz. Siz inanan insanlar değilmisiniz. Ben anlamıyorum gerçekten ya
ilk mesajda öyle bir yazmışsınız ki,gecekonduda oturan gariban bir kadın gibi.herkesin böyle anlmaası normal..yardım eden yok herkes sizden iş bekliyor gibi.
o zaman kadın tutun temizlik için,yardımcı olsun size.her hafta 1 gün gelse sorun kalmaz..

ilk mesajda öyle bir yazmışsınız ki,gecekonduda oturan gariban bir kadın gibi.herkesin böyle anlmaası normal..yardım eden yok herkes sizden iş bekliyor gibi.
o zaman kadın tutun temizlik için,yardımcı olsun size.her hafta 1 gün gelse sorun kalmaz..
Canım iki üç ay önce gelen bi.kadın vardı. Çalıştığım için. Haftasonları üstünden süpürüyordum ben oğlu hastalanınca gelmemeye başladı. Haftaya başka biri gelecek ama benim bi taraflarım çıktıktan sonra :)

Madem kimse size acımıyor, siz acıyın kendinize.

Temizlik yapmasanız bir şey mi olur?
3 öğün kahvaltı da yenir gayet.

35 haftalık hamile, kucakta bir çocuk var, her şeye yetişmeye çalışıyor ve şikayet ediyorsunuz.

Yetişmeyin, bu kadar.

Canım iki üç ay önce gelen bi.kadın vardı. Çalıştığım için. Haftasonları üstünden süpürüyordum ben oğlu hastalanınca gelmemeye başladı. Haftaya başka biri gelecek ama benim bi taraflarım çıktıktan sonra :)
ev nedir Allah aşkına..karnınızdaki bebekten,diş çıkaran oğlunuzdan daha mı değerli kıymetli?? güvercinler de evin içinde değil ya,terasta.devamlı ordalarsa temizlik bitmez ki,bırak ne hali varsa görsün eşinin de..
mutfakta güzel atıştırmalıklar hazırla,geç tv nin karşısına,al oğlunu da yanına sarılıp izleyin tv.uzak ayakları da..kim ne yaparsa yapsın,ne yerse yesin;)

Demii ne B.k yerse yesinnn kendi babanneme gidicem 1 hafta ne halleri varsa görsünler :))

Suheda yaşın henüz çok genç. Maddi durum iyiyse bakıcı tut ne yoruluyorsun ki? Yasal olarak 2 aylık bebeği aldırabilirdin. 10 hafta yasal süre. Doğurmayı seçmişsin, inşallah sağlıkla gelir.

Yok burdayım :) arkadaşlar çocuk diş çıkarıyor grip kimseye gitmiyor babada ağlıyor babannede ağlıyor oturmuyor uyumuyor yemiyor burnu tıkalı huzursuz sürekli ağlıyor. Temizliği kim yapıcak babasımı babannesimi çocuğa kim bakıcak babasımı babannesimi. İşin doğrusu ne biliyormusunuz hata bende değil beni bu duruma mecbur bırakanlarda. Evi gelin bir görün eşim güvercin besleyicisi terasta bizim evde teras.katta her hafta cifkerim ozonlarım yerleri fayansları ertesi gün yine B.k götürür. Mutfak bulaşık yığılı bardak koleksiyonu yapıyoruz ya bi bardakla içmek adeti değildir biriyle içer o terasta kalır başka bardak alır. Çocuk gibi peşini topluyorum. Güvercinleri domdom kurşunuyla vurulsun onları bırakıpta beş dk içeri girmez ya uçarlarsa ya kaçarlarsa. Gelelim babanneye babanne aşağıda temizlik yapar çok mükemmeldir hani :KK66: neyse yemeği o yapar çamaşır ütüyle o ilgilenir biride bişey derse eşşek gibi çalışıyorum der. Bulaşığı ben toplarım ordada arada bi gücüm kalırsa ölme noktasına bayılma noktasında değilsem süpürge tutarım çocuğu alır çıkarım. Çocuğa bak desem bakamam dünyanın işini yapıyım ama çocuğa bakmayım der ve ben akşam dokuz olana kadar çocuk kucağımda gezerim. Uyursa koştur koştur iş yaparım. Ya çocuk çatlıyacak birgün ağlamaktan kahvaltı hazırlamak için uğraşıuorum babanne ankarada evde kimse yok baba kuşların başında ve brn çaresiz kucağımda yaptım her işi. Bulaşığı toplarken 5 dk bak dedim de kuşlar çatıda koy örümceğine gezsin dedi. Sizce ben ne yapabilirim? 2 gündür kafayı sıyırcam sürekli ağlar gibi yapıp bağırıyor susmuyorr sabır diyorum akşamı bekliyorum. Şuandada öyleyiz. Yazamıyorum çünkü bi yandan bulaşık toplamaya bi yandanda çocuk avutmaya uğraşıyordum. Ve şimdide uyutucam beni bekliyor... Ben ne B.k yiyim bakan varda ben mi görmüyorum
Bu guzel hayata mutlaka cocuk sayisini 5lemelisiniz bence
Elinizin altinda internet var ama cehalet diz boyu
Bu haftalarda artik kendinize dikkat etmeniz lazimken yaptiginiz seylere bak

Bu guzel hayata mutlaka cocuk sayisini 5lemelisiniz bence
Elinizin altinda internet var ama cehalet diz boyu
Bu haftalarda artik kendinize dikkat etmeniz lazimken yaptiginiz seylere bak
Öocuk doğurmak cahillikse evet cahilim çok akıllı olanlar akıl versin diye siz sorun diye yani. Konuya odaklanıp ne zaman konuyla ilgili cvp vereceksiniz ben çok merak ediyorum. Ama pardon doğrusunu siz bilirsiniz değilmi K. Bakmayın...

Suheda yaşın henüz çok genç. Maddi durum iyiyse bakıcı tut ne yoruluyorsun ki? Yasal olarak 2 aylık bebeği aldırabilirdin. 10 hafta yasal süre. Doğurmayı seçmişsin, inşallah sağlıkla gelir.
Çok şükür birisi hayır duası etti ya. Saol tşk ederim. Ama mantıklı olan aldırmak değildir. Onunda hesabı sorulacak çünkü. Allah deyip Allaha inanan insanlsrın bu aldırma delisi oluşunu anlayamıyorum. Anne sağlıklı çocuk sağlıklı çöxüm bumu? Haftaya bakıcımız gelicek zaten

Öocuk doğurmak cahillikse evet cahilim çok akıllı olanlar akıl versin diye siz sorun diye yani. Konuya odaklanıp ne zaman konuyla ilgili cvp vereceksiniz ben çok merak ediyorum. Ama pardon doğrusunu siz bilirsiniz değilmi K. Bakmayın...
Cehalet bu haftalarda kendini bu kadar yorman, cocuk dogurman ayri bir konu
Surekli hayatindan sikayetcisin, bu kadar sikayetciysen cocuk sayisini arttirmayacaksin
Bir de agzin cok bozuk, her mesajinda en az bir defa b.k yazman sart mi? Sansurluyorsun guya ama biz anliyoruz gerizekali degiliz, midemiz kalkiyor ya az daha guzel seyler ciksa keske agzindan ve kaleminden

Bu arada dogrusunu ben bilirim diye bir iddiam asla olmadi, bu kadar sinirli olma cocuguna zarar

Çok şükür birisi hayır duası etti ya. Saol tşk ederim. Ama mantıklı olan aldırmak değildir. Onunda hesabı sorulacak çünkü. Allah deyip Allaha inanan insanlsrın bu aldırma delisi oluşunu anlayamıyorum. Anne sağlıklı çocuk sağlıklı çöxüm bumu? Haftaya bakıcımız gelicek zaten
sevindim, çözüm herkes için farklıdır elbette. Tanrı' ya inandığımı söyleyebilirim ama ben senin yerinde olsam aldırırdım mesela. herkesin kişisel tercihi. Dilerim faydalı olabilir bebeğine bakıcı. Durumunuz iyiyse Türk bir bakıcıyı tercih etme bence. Yabancı dil bilen bir bakıcıyla çalış. Çocukların ikisi de dil öğrenir.

Bu arada dogrusunu ben bilirim diye bir iddiam asla olmadi, bu kadar sinirli olma cocuguna zarar
Sinirli değilimdir asla. Sadece yorumlarda eleştirirken çocuk mevzusunu ele almanız artık dokunuyor. Bu saatten sonra yapacak birşey kalmamış bu çocuk doğacak. Ben hayatımdan şikayet etmiyorum sadece sorumsuz insanlardan şikayet ediyorum. Tek başıma herşeye yetişemiyorum bunu şikayet ediyorum. Burda nice küfür edenler var ben küfür etmek mide bulandırmak maksatlı söylemiyorum. Ha sizşn düşğnceniz odur bilemem. Ben çok sabırkıyımdır ama gerçekten her açtığım konuda çocuklarımı ele alıp yorum yapanlardan tiksinir oldum.

Hanımlar sakin sakin yazışalım lütfen.
Argo kabul edilen kelimelerde kullanmayalım rica ediyorum.

Back
X