Yok burdayım :) arkadaşlar çocuk diş çıkarıyor grip kimseye gitmiyor babada ağlıyor babannede ağlıyor oturmuyor uyumuyor yemiyor burnu tıkalı huzursuz sürekli ağlıyor. Temizliği kim yapıcak babasımı babannesimi çocuğa kim bakıcak babasımı babannesimi. İşin doğrusu ne biliyormusunuz hata bende değil beni bu duruma mecbur bırakanlarda. Evi gelin bir görün eşim güvercin besleyicisi terasta bizim evde teras.katta her hafta cifkerim ozonlarım yerleri fayansları ertesi gün yine B.k götürür. Mutfak bulaşık yığılı bardak koleksiyonu yapıyoruz ya bi bardakla içmek adeti değildir biriyle içer o terasta kalır başka bardak alır. Çocuk gibi peşini topluyorum. Güvercinleri domdom kurşunuyla vurulsun onları bırakıpta beş dk içeri girmez ya uçarlarsa ya kaçarlarsa. Gelelim babanneye babanne aşağıda temizlik yapar çok mükemmeldir hani

neyse yemeği o yapar çamaşır ütüyle o ilgilenir biride bişey derse eşşek gibi çalışıyorum der. Bulaşığı ben toplarım ordada arada bi gücüm kalırsa ölme noktasına bayılma noktasında değilsem süpürge tutarım çocuğu alır çıkarım. Çocuğa bak desem bakamam dünyanın işini yapıyım ama çocuğa bakmayım der ve ben akşam dokuz olana kadar çocuk kucağımda gezerim. Uyursa koştur koştur iş yaparım. Ya çocuk çatlıyacak birgün ağlamaktan kahvaltı hazırlamak için uğraşıuorum babanne ankarada evde kimse yok baba kuşların başında ve brn çaresiz kucağımda yaptım her işi. Bulaşığı toplarken 5 dk bak dedim de kuşlar çatıda koy örümceğine gezsin dedi. Sizce ben ne yapabilirim? 2 gündür kafayı sıyırcam sürekli ağlar gibi yapıp bağırıyor susmuyorr sabır diyorum akşamı bekliyorum. Şuandada öyleyiz. Yazamıyorum çünkü bi yandan bulaşık toplamaya bi yandanda çocuk avutmaya uğraşıyordum. Ve şimdide uyutucam beni bekliyor... Ben ne B.k yiyim bakan varda ben mi görmüyorum