Doktora gitmeye karar verdim

duygusalannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
257
125
18
Arkadaşlar uyanık olan varmı ben hala uyuyamadım düsünmekten..7 aydır bebek istiyoruz ama biseyler ters gidiyor belliki tutmadıdoktora gitmeye karar verdim..nasıl bir serüven beni bekliyor bilmiyorum endişeli ve bir okadar tedirginiminşallah herşey yolunda gider lütfennnn benim için dua edin adım duygu...

Arkadaşlar uyanık olan varmı ben hala uyuyamadım düsünmekten..7 aydır bebek istiyoruz ama biseyler ters gidiyor belliki tutmadıdoktora gitmeye karar verdim..nasıl bir serüven beni bekliyor bilmiyorum endişeli ve bir okadar tedirginiminşallah herşey yolunda gider lütfennnn benim için dua edin adım duygu...
meraba cnm bende ilk adımı yarın atıyorum Allah ın izniyle ve ilk olarak hormon testiyle bu işe başlıyorum

ben bebek istemeye karar verdiğim an gittim doktora bi sorun var mı yokmu idrar yolu iltihabı olsun miyom olsun bu tarz şeyler olabilir yada yumurtlama gününde sıkıntı olabilir. ben doktora gittiğimde herşey temiz çıktı adetimin 13.günü gittim tekrar ultasonla çatlama varmı baktı göremedi ,adetin 23. günü yapılan progestron hormonu yani çatlamanın olup olmadığını tespit etmek için tahlil istedi riske atmıyalım dedi.. Teknolojiye bağlı tespitler çok hızlı oluyor ve çözümleride o keza.. biran önce gidip sorun varsa ki inşallah yoktur çözümüne yönelirsiniz..

Back
X