Bende hep abartiyorum die dusundum sizin gibi ama dr um umut vermiyor su hafta gecer demiyor o kadar saglam bir bunyem vardi ki eskiden dra bile gitmezdiay okurken içim sıkıldı..
bence kafanızda büyütüp abarttıklarınız bünyenize vuruyor..
Inanin 11 haftadir hep bebegim benimle olsunda nolursam olayim dedim hep bi cok arkadas abarttigimi dusunmus ama ben buraya yillardir uyeyim ve 1-2 konu anca acmisimdir belki cok tedavi olarak bu bebege sahip oldugum icindir bilmiyorum icin sizede cok gecmis olsun ...Geçmiş olsun. ben ohss oldum.yani şiştim. Akciğerim dahil su topladı. 10 gün elin memleketinde hastanede yattim. akciğerden su alındı. gittiğimde nefes alamıyordum... bu arada alerjik astimim deli gibi alerjilerim var. Halen yatıyorum. ağrım var. kabızlık ağrıları da var.
grip olmamam lazım. olursam ayvayi yerim. ilaç kullanamıyorum. siz antibiyotik kullanıyorum diyorsunuz ya onlara alerjim var benim. ve başka birsürü ilacada. yiyiceklerede...
mizikliyorum arada evet. şükür yinede bebeğim benimle olsun, saglikli olsunda... bir şekilde çekilir...
Sarımsak yiyin. yada yutun. bu arada anneniz sizi sormuyorsa siz yardim isteğin. maddi de değil manevi olsa size yeter.
Bende hep abartiyorum die dusundum sizin gibi ama dr um umut vermiyor su hafta gecer demiyor o kadar saglam bir bunyem vardi ki eskiden dra bile gitmezdi
Inanin 11 haftadir hep bebegim benimle olsunda nolursam olayim dedim hep bi cok arkadas abarttigimi dusunmus ama ben buraya yillardir uyeyim ve 1-2 konu anca acmisimdir belki cok tedavi olarak bu bebege sahip oldugum icindir bilmiyorum icin sizede cok gecmis olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?