Doktora gitmeye utaniyorum artik:((

Canım bence de sıkıntı yapma. Bende 1 buçuk aylık hamileyken bi gribe tutuldum ama nasıl bi grip? Kımıldayacak halim yoktu. Öksürüyodum çok kötü. Dr A gittim bebeğini kaybedebilirsin çok kötü yakalanmışsın dedi. İlac da kullanamazsın dedi. Yaptığım tek şey moralimi iyi tutmak ve hiç yemediğim kadar portakal yemek oldu. Günde bir kg yedim nerdeyse ve bir hafta da iyileştim ilaç kullanmadan. Bütün hamilelere tavsiyem portalı ve mandalina yı çok tüketin c vitamini olması için. Ve oğlum şu anda üç aylık hiç bişey olmadı şükürler olsun. Moralini yüksek tut ve kalabalık ortamlara hiç girme

yatacaksın herhalde kitap oku... kafan dağılır. hastanede sürekli kitap okudum. hemşireler bu hastalığı yaşayıp bu kadar sakin olan ilk sizi görüyorum demişti.. kafan boşalir

yatacaksın herhalde kitap oku... kafan dağılır. hastanede sürekli kitap okudum. hemşireler bu hastalığı yaşayıp bu kadar sakin olan ilk sizi görüyorum demişti.. kafan boşalir
Cnm kitap okudum cok ders calistim aof okuyorum disardan el orgusu yaptim bende ben buraya gelin geldigim icin kimseyide tanimiyorum komsulukta yok yalnizlik beni cok yordu malesef...

biraz kendini rahatlat sıkıntı sıkıntıyı getirir derler düşünme herşeyi Allah yardımcın olsun inş.

bende sorunlu gecırıyorum gebelıklerımı
oglum 6 yasında.
3 gunde bır usg gırıyordum. her gun ayrı bı dert bı sıkıntı

Cok stres yapmissiniz, yasadiginiz mantarı bile öyle anlatmissiniz ki sanki dünyanin en kötü durumu, biraz rahat olun burun kanaması vs hep stresten...

Canım burun kanaması havadan havalar çok kuru benimde oluyo küçük erkek kardeşimin bile bu ara çok oluyo hastalıklarına çok üzüldüm ama bu kadar şeyi atlatmışsın maşallah. İnşallah bundan sonra hamilelik sürecin sorunsuz geçer şükret bide çocuk sahibi olamadığı için her gün ağlayanlar var allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende hep onlari dusunup dua ettim cnm cunku bende yasadim o duyguyu sagol guzel dileklerin için.

Cok stres yapmissiniz, yasadiginiz mantarı bile öyle anlatmissiniz ki sanki dünyanin en kötü durumu, biraz rahat olun burun kanaması vs hep stresten...
Benimkisi kasintidan ibaret degildi cunku hanfendi eskiden olsa basardim sirkeli suyu gitmezdim bile ama bebekten sivi geliyo sandim pacamdan akiyordu

Benimkisi kasintidan ibaret degildi cunku hanfendi eskiden olsa basardim sirkeli suyu gitmezdim bile ama bebekten sivi geliyo sandim pacamdan akiyordu
Aynı durumu yaşadım, bildigim için şaşırdım zaten, hayat sizin ya bu hamileliği böyle hergun kalp atışı suyu büyü diyerek kendinize zehir edersiniz ya da kendinizi rahatlatirsiniz....seçim sizin...

Canim benim oncelikle gecmis olsun. Gozunaydin.bebegini sag salim kucagina alirsin insallah. Bende cok cok sorunlu bi hamilelik gecirdim. 8ay yattim.kanama.dusuk riski.erken dogum riski. Gunluk igne vurunuyodum bunun yaninda bi torba ilac. Yetmedi grip mantar enfeksiyon hepsini yasadim.ustune bi de aclik eklenince psikolojim mahvolmustu. Hergun sabah aksam acildeydim. Senin de soyledigin gibi doktorlar hemsireler o kadar alismislardi ki artik gitmeme. Hosgeldin demiyolar bos bos yuzume bakiyolardi. Hem bedenen hem ruhen çökmüstüm. O 9 ay gecti ama nasil gecti yasamayan bilmez inanki. Kimse anlayamaz.kimseden bisey beklememek lazim. Sabahlara kadar uyumayip agrilardan agladigimi bi tek ben bilirim. Ama geciyo oyle boyle bitiyo o hamilelik. Inan ki bebegini gordugun an her sıkıntı bitiyo. Benim minikkizimm 1,5 yasina geldi bile:) Dilerim Allahtan bundan sonra guzel olsun hersey. Minik bebegin saglicakla gelsin.dikkat et kendine

Evet cnm yasayan bilir malesef bu kadar hastaligi 5 hafta gibi bi surede yasamak beni yipratti yatmaktan sirtlarimda noduller olustu artik millet diyir ya yasayacaksa zaten yatmasanda olur ama oyle olmuyor iste benim dikkatsizligim yuzunden ona bisi olursa kendimi asla affetmem bunun icin dikkatli davraniyorum napayim bide ic gudu galiba Allah kizina uzun omurler versin cnm:))

Canım Rabbim yardımcın olsun öncelikle sen bebeğini düşün ama kendini de bırakma böyle boşver doktorları gülmesin ne olucak
Allah korusun bak ben yeni amniyosentez yaptırdım inan ben de hamileliğim başında yüzüm şişti dişten davul gibi grip zaten illa oluyo vs ama hiçbiri bebegimin sağlığı kadar kötü etmedi beni o amniyosentezi yaşamak çok zordu bende yalnizim bi eşim var ama daha kötüleri de var
İnşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize

Canim benim benimde hamileligim o kadar sikintili gectiki her hafta bi problem vardi
artik gozumde yas kalmamisti yazmaya kalksam cok uzun surer diye yazmadim 5 aylikken tam rahata erdim dedim 2 ay sonra 7 aylikken apandisitim patladi bulamadilar olumden dondum ...
heran an bebegimi kaybetme korkusuyla gecirdim 9 ayi .. bir suru mektup yazdim ona .. psikolojim bitmisti yatmaktan yalnizliktan ...
ama cok sukur suan 7 yasinda ..
dua et canim baska bisey yapilmio maalesef

canim benim cok gecmis olsun.
emin ol karnindaki senin evladinsa Allahin da kulu..
Rabbim onu gorur gozetir korur sen icini ferah tut.
kasik agrilarin 20. hafta civari azalmaya baslar.
suan kanaman vs yoksa hic uzulme kasik agrim var diye,emin ol o da gececek.
zaten yolu yarilamissin masallah,37. hafta civari zaten heran dogabilir bebekler ve akciger vs. gelisimi tamamlandigi icin saglikla alirsin insallah kucagina.
hic dert etme dua et.
Allah`a sigin.
annelik zor zanaat,sabret yeter ki yavrun ve sen saglikli olun.
dogumdan sonra arkadaslarina da gidersin disari da cikarsin,evde yemek yapip yersin de.
azcik daha sabret.
bol bol insirah oku.
Allah yardimcin olsun

Allah yardımcınız olsun.
maalesef bazı bünyeler bebeği reddedermiş.
bizim bir komşumuz vardı 3 çocuğu var. üçünde de bir sürü sıkıntı yaşardı. doğurunca biterdi sıkıntıları.
o yatmazdı ama böbrek sorunları, yüksek tansiyon vs sıkıntılardan dolayı çocuklarını 7. ayda doğurdu. prof. dr larla gözlem altındaydı. sürekli özel doktor, hastane. eşi öğretmendi, maddi olarak çok zorluk yaşadılar.
ama şimdi kızları 20, 17, 14 yaşında.

inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. ve büyüdüğünde çektiğim sıkıntılara değmiş dersin.

Son düzenleme:
Canım sen çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorsun. Doktorun nasıl biri senin gibi gebeliklerde deneyimli mi?

Bulunduğunuz yerde perinatalog varsa onunla da görüş bence.

Sakın kalmaya çalış. Üzülme, ailene henüz anlamadım mı? 17 hafta olmuş anlatmadiysan bence ara söyle. Annene sıkıntılarını anlat bir müddet yanına gelip belki destek olmak ister.

Diğer yandan maddi sıkıntılar için senin şu anda yapabileceğin birsey yok gibi. Belki annene anlatıp maddi destek isteyebilirsiniz canım. Para sonra yine kazanılır. Çok dert etme bence.

Sevgiler, saglikla Bebeğine kavuşmanın dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…