- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Ahhh ahhh cok tembel ama benimkine hersey zor geliyor. Evde cop poseti yok sogan yok deterjan yok alsana diyorum oofff askim ya yarin aliriz diyor. Boylesini gormus muydun :))Zamana bırak biraz bu devirde herseyin tedavisi var artk üzülme esin braz ugrasmayı sevmiyor yani cocuk fln istemedgnden degil yeni evlisinz daha kimi insana böyle isler zor geliyor benim esiminde uyku hapı bitti gdipde hastanden yazdrp almıyor geceleri uyuyamasada ugrasmak zor geliyor iste snin esinde oyle anladigim kadaryla zamana brak duygu sömürüsü yapark konus ki beynine girsin :))
Bana o soruyu sordugunda neye uğradığımı şaşırdımsakin üzerine gitmeyin çok hassas bir konu
kv nin bu kadar özelinize girmesi enteresan mesafeyi koruyun bence
biraz zaman geçtikten sonra eşinize farklı bir doktora gitmeyi teklif edebilirsiniz
inşallah hayırlısı ile olur iyi düşünün iyi olsun
Evt başımda var aynısı uyuyamadgnı bile bile gdipde almıyor ilacnı bnide uyutmyor bacım sabahlıyorz artk iskence gbiAhhh ahhh cok tembel ama benimkine hersey zor geliyor. Evde cop poseti yok sogan yok deterjan yok alsana diyorum oofff askim ya yarin aliriz diyor. Boylesini gormus muydun :))
Ay gercekten sinir bozucu yaa gidip alsa ya ilaci. Hayir evde sogan olmasa acimdan ölmem ama yemek yapcam. Bide derimki ne yemek yapayim bilmem deer.ne yapsam yer. Bazen yemek yapma dolapta şu vardi der.bende yapmam.Evt başımda var aynısı uyuyamadgnı bile bile gdipde almıyor ilacnı bnide uyutmyor bacım sabahlıyorz artk iskence gbi
Ah benim garibimde ole mutfak faresi gbi gider ne buldu yerAy gercekten sinir bozucu yaa gidip alsa ya ilaci. Hayir evde sogan olmasa acimdan ölmem ama yemek yapcam. Bide derimki ne yemek yapayim bilmem deer.ne yapsam yer. Bazen yemek yapma dolapta şu vardi der.bende yapmam.
Onu yer. Gece derki yicek bisey varmi?bende e askim yapmadim bugun yemek biliyosun derim. Cok kotu huylar bunlar. Oyle ac kalinca da üzülüyorum meyhane pilavi yapiyorum hemencecik. Inatlar iste inat
Biliyor musun biz daha balayina bile gitmedik bazi sebeplerden ötürü.zaten kışın evlendik. Sebep keske para olsa bide. Hersey var cok şükür yanlis anlamayın ama gidemedik işte.. aaaah aaaah. Cok haklısınız Bende kedimi köpeğimi severek teselli oluyorum. Bazen de geziyorum kuaföre gidiyorumEşinizi değil, kendinizi düşünün önce.
Daha 7 aylık bir evlilik var ortada. Yaşanması gereken bir evlilik. Üzülerek, mutsuz olarak nereye kadar? Oluruna bırakın. Zamanı geldiğinde evlat sahibi olacaksıniz. Ama o zamana kadar da kendinize iyi bakın..
Erkekler bu mevzularda biraz odunluk yapabiliyor.
Canim işte demiski önemli degil 3 ay vitamin kullan. Sperm sayısı düşük arttircak heralde o vitamin bilmiyorum ki.bizim sorunumuz uyku duzenimiz yok gunde 2 öğün bazen tek öğün. Ama suc bende uyanip hatırlasana kahvalti. Yumurtadan cok tiksiniyorum canim. Kahvaltidan da. Dediklerin doğru. Bıraksam keske lanet sigarayi ufff yaaaa.İlaçları sen al gerekirse
Şimdi o kendini yetersiz hissetmiştir
Erkekliklerine zeval gelir falan mazallah
Büyük bi sorunu olsa doktor daha farklı tedaviler uygulardı zaten
Çok surat yapma ama hayat tarzınızı değiştirin
Madem bebek istiyosunuz bence ikiniz de sigarayı bırakıp güzel beslenmeye başlayın
Protein ağırlıklı falan şöyle güzel bi diyete girin.
Eşin ilaçları kullansın, vitamin destekleri alın. Zaten çok yeni evliymişsiniz olur bebek merak etmeyin. Ama bu konu üstünden birbirinize yüklenmeyin
Artık kendimi üzmeyeceğim. Haklısınız siz.Eşinizi değil, kendinizi düşünün önce.
Daha 7 aylık bir evlilik var ortada. Yaşanması gereken bir evlilik. Üzülerek, mutsuz olarak nereye kadar? Oluruna bırakın. Zamanı geldiğinde evlat sahibi olacaksıniz. Ama o zamana kadar da kendinize iyi bakın..
Erkekler bu mevzularda biraz odunluk yapabiliyor.
Aslında balayı olup olmaması pek te mühim değil. Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyor ise bundan daha mühimi var mı :) Tabi ki kimse mükemmel değil ama, kusur bulmak için bakarsan bulursun demişler. Yuvanizin içi önemli olan. Eşinizle de çıkın dolaşın,güzelce konuşun. Erken olduğunu ve bu zamanı stres yaparak geçirmek istemediğinizi söyleyin.Biliyor musun biz daha balayina bile gitmedik bazi sebeplerden ötürü.zaten kışın evlendik. Sebep keske para olsa bide. Hersey var cok şükür yanlis anlamayın ama gidemedik işte.. aaaah aaaah. Cok haklısınız Bende kedimi köpeğimi severek teselli oluyorum. Bazen de geziyorum kuaföre gidiyorum
Ama biraz yapmalısınız yumurta yemeyin peynir, süt, bal, kaymak, reçel, salatalık, domates daha bi sürü şey var yenecekCanim işte demiski önemli degil 3 ay vitamin kullan. Sperm sayısı düşük arttircak heralde o vitamin bilmiyorum ki.bizim sorunumuz uyku duzenimiz yok gunde 2 öğün bazen tek öğün. Ama suc bende uyanip hatırlasana kahvalti. Yumurtadan cok tiksiniyorum canim. Kahvaltidan da. Dediklerin doğru. Bıraksam keske lanet sigarayi ufff yaaaa.
Aslında balayı olup olmaması pek te mühim değil. Eşiniz sizi seviyor ve değer veriyor ise bundan daha mühimi var mı :) Tabi ki kimse mükemmel değil ama, kusur bulmak için bakarsan bulursun demişler. Yuvanizin içi önemli olan. Eşinizle de çıkın dolaşın,güzelce konuşun. Erken olduğunu ve bu zamanı stres yaparak geçirmek istemediğinizi söyleyin.
Kayinvalidenin yaptığı şeyleri kafanıza takip kendinizi strese sokmaya inanın ki değmez :) Ben şöyle diyorum kendime, benim canım kıymetli ise, gözümde kıymeti olmayan birinin lafları, hareketleri sinirimi bozamaz. Hele hele cahil ise hiç mümkünü yok bozamaz :))
Bakin benim 3 sene olmadı ilk bir yılda biz istememiştik. Kayinvalidenin eşimin dediklerine kulağımı kapadım. Onlar boş boş konuşurken ben kahvemi içip keyif yapmakla meşguldum :) Ve şimdi diyorum ki iyiki de hemen olmamış ve ben kendime vakit ayıracak fırsat bulmuşum.
Oooooohhhhh icime sular serpildi sizin adınıza kahve icip keyif yaptığınız icin ve sonradan da iyiki hemen olmamis diyebildiginiz için. Ben biraz şer konusunda donanımlıyım .aynen bende böyle yapcam zaten kahve tiryakisiyim.birde insan kafasina takip gicik olunca haikaten kendisine zarar veriyor . Yuvamizin ici cok şükür iyi bayram sonrasi birbirimize girmiştik arada dövüşüyoruz böyle ama genelde iyiyiz.ben bir daha dünyaya gelsem Allah 'ın üstüne yemin ederim ki eşimle evlenirdim yine.onu cok seviyorum uyurken nefesini kontrol ediyorum.
Bu dediklerinizi uygulayacağım. Süper tavsiyeler cok coook teşekkür ederim gercektenHemen tüp bebeğe yönelmeyin vitaminlerini kullansın keçi boynuzunu muhakkak kullansın bu süreçte çok destek olmanız lazım .. belli kırgınlıklarınızı doğumdan sonraya bırakın .. sigarayı bırakması çok güzel bir adım .. bol bol muz, bitter çikolata , arı sütü bal polen karışımı bunları tüketsin .. yeşillik bol bol yesin .. bu işler böyle aslında hiç de zor değil .. 2 ay sonra değerler ciddi şekilde artar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?