Doktora gitti ve olan oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de değerlerin çoğu incelenmemiş o zaman kızlar testi yenileyeceğim bende araştırma hastanesine gideceğz bu sefer ama esim hastane işi uzasın istiyo bence arabayı servise vermiş :)). (üst açılan sistem ) sanrooftan ses geliyordu diyor servis tıklım tıklım ne zamana çıkar belli değilmiş kalabalıkmış niye verdin o zaman diyorum ses rahatsız etti diyor ya

Bizimkinde bakılmayan şeyler var morfoloji diye bişey Yok bizde sanki tekrarlayacağım da işte önceki yazıda belirttiğim gibi araba saçma bi sebepten serviste yatıyo yatsın bakalım

Eklentiler

• IMG_8469.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 56
Canim o motlite iste spermlerin hızları oluyor dusuk hareket en hizli falan ama neden morfolojiye baktirmamislar anlamadim oda genetik birsey baska hastaneye gidin benim kocam 350 lira bayildi kendi agziyla bana röntgen cek dedi idrarima bak dedi doktorlar da bir tuhaf

Esinizden bu kadar yeni bir evlilikte böyle şikayet edebiliyor ken zorunuz ne çocuk için??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…