Doktora Ne Zaman Gidebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kraker kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kraker kız

Ziyaretçi
3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama doktora çıkma şansım olmadı sadece kan testi yaptırdım ve ayaküstü gösterebildim doktoru randevu alıp gel dedi tahmini 3 haftalık hamileymişim. danıştığım insanlar daha çok erken ne gerek var boşuna diyor ama bazılarıda bekleme bu hafta git diyor kararsız kaldım bende sizce ne zaman gitmeliyim biraz daha mı bekliyim ultrasonda nasılsa bişiler göremiycekler deyip vazgeçiriyorlar beni ama ben sabaha kadar uyuyamıyorum ne zaman gidicem diye

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence git zaten gününü 4 gün geçince kese gözüküyo 10 gün ssonra kontorole çağırdığındada kalp atışları duyuluyo bence ihmal etme

sağol canım bugün randevu alıp yarın gitmeyi planlıyorum en büyük korkum alttan bakmak istemesi o anı düşündükçe geriliyorum inş böyle bişi olmaz deyip es geçiyorum.doktor erkek olduğu için dahada kasıyorum kendimi

ben de 6+4 hamişim ama hala gitmedim doktora.gittigimde kalp atışlarını ve bebeği görememekten korkuyorum:(

fazla sabredemediğim için gtmek istiyorum belki kullanmam gereken bişiler verir en azından durumumun nasıl olduğunu öğrenirim diyorum yarın 17:30 için randevu aldım

canim bence hic vakit kaybetme git....kac haftalik olusa olsun git bence dr kontrollerini yapar en azindan,ultaronda bakar yerlesmis mi diye...bence ihmal etme...sen en kisa zamanda randevu al ve git...belli olmaz belki de gorursun bebisini....

canım ben öğrenip gittiğimde 3,5 haftalıktı ve doktor şu an bebek elma çekirdeği kadar dedi ve bana kalp atışını dinletti ultrasonda :)
hemen git.
Allah analı-babalı büyütsün,sağ salim kurtarsın seni ve bebişini.

Son düzenleme:
CANIM KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKMIŞTI.

Bende salı günü öğrendim hamile olduğumu doktora sonucu gösterdim ama değerlein baya düşük hyenüz çok yeni keseyi görebilmek için kan değerinin en az 1000-1500 olması gerekir 2 hafta sonra gel dedi bana. bende *pazartesi tekrar kan testi yapacam değer doktorun dediği kadar olunca da gidecem keseyi görebilmek için. Senin değer kaç çıkmıştı?

3 gün önce 130.2 çıkmıştı değer bugün 17:30 da gidiyorum randevu alabildim sonunda özel hastaneden bile çok zor randevu alıyoruz kadın doğumcu sayısı kısıtlı birede iyi olanların randevuları hep full durumda

mutlaka gidin doktora geç kalmadan gisin çünkü doktor folik asit takviyesine başlıyor ve beslenmenizi anlatıyor şu aşamada yani ilk üç ay ve sonrası için beslenmeniz çok önemli yardımcı olmam için sorularınız vrsa yardımcı olabilirim.benim de 4 haftalıktı değerimde 8430 du gördüm keseyi pazartesi Allah kısmet edersede kalp atışını duyacağım. Herkesin yavrusunu Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün Allah olmayanalrada versin sevgiler tüm annelere ve anne olmak isteyenlere..

çoğu kişi değerlerin düşük diyor test yaptırdığımda adetim 4 gün gecikmişti bu kafama takıldı zaten hemşire başından savar gibi oldu beni baktı sonuca 3/4 haftalık dedi gönderdi

bende 5haftalıkken gittim keseyi gördü.12 gün sonraya randevu verdi kontrol için.gelişim oluyosa tahlillere başlycaz dedi.inşallah kalp atışını duyarım 24 haziranda.
alttan baktı banada.ama hiç canım acımadı çok rahattı.

17 sinde yaptırdığım testte 130.2 idi acil doğuma girmesi gerekiyordu doktorun hemen ayaküstü konuştuk baktı çok normal dedi bakalım bugün en olucak yardmcısı aradı az önce gelir gelmez kan ve idrar tahlili için labaratuara insin hemen demiş

bir arkadaşımın annesi hastanede çalışıyor ve alttan muayene yasaklandı demiş..valla bana teklif etseler kesinlikle anormal bir durum olmadığı sürece baktırmam...
biraz daha bekle canım ben de sadece kese gördüm bir iki hafta sonra tekrar çağırdı ...bakalım hayırlısı artık...

3 Gün önce Hamile Olduğumu öğrendim Ama Doktora çıkma şansım Olmadı Sadece Kan Testi Yaptırdım Ve Ayaküstü Gösterebildim Doktoru Randevu Alıp Gel Dedi Tahmini 3 Haftalık Hamileymişim. Danıştığım Insanlar Daha çok Erken Ne Gerek Var Boşuna Diyor Ama Bazılarıda Bekleme Bu Hafta Git Diyor Kararsız Kaldım Bende Sizce Ne Zaman Gitmeliyim Biraz Daha Mı Bekliyim Ultrasonda Nasılsa Bişiler Göremiycekler Deyip Vazgeçiriyorlar Beni Ama Ben Sabaha Kadar Uyuyamıyorum Ne Zaman Gidicem Diye

Canim Senin Adetin Geçiktimiki 3 Haftaliksan Daha Geçikmemiş Demektir.en Azindan 5 Haftalik Olmayi Bekle Bence çünkü Kese 5 Haftaliken Gözüküyo.

bence hemen gidebilirsin doktora

Canim Senin Adetin Geçiktimiki 3 Haftaliksan Daha Geçikmemiş Demektir.en Azindan 5 Haftalik Olmayi Bekle Bence çünkü Kese 5 Haftaliken Gözüküyo.

adetim geçti canım 10 da olmam gerekiyordu hadi 11 en geç dedik zaten 17 sinde yaptrdım kan testini

Back
X