Doktora Ne Zaman Gidebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kraker kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 saat sonra sorularıma net cevap alabilicem en azından bekleyip görücem başka türlü sadece kafamda kurup duruyorum içimi sıkıntı bastı artık

4 saat sonra sorularıma net cevap alabilicem en azından bekleyip görücem başka türlü sadece kafamda kurup duruyorum içimi sıkıntı bastı artık
canım hayırlısı olsun önceliklle bebişin allah bizlerede nasip etsin inşallahhh şimdi doktora randevu almakla en doğru kararı aldın ihmakarlık etmeye gelmez allah korusun i olumsuzluk olur sonra neden gitmedim dersin sen git doktora bakalım ne dicek sana ne sölicek sonra rütin kontrollerin başlar zaten o kadar uğraşıoruz bebek sahibi olmak için ne gerekiosa yap yavrun için valla benim olsa herhalde öğrendiğim gün yada ertesi gün ben hemen giderim doktora bize bu gün yaz doktorun ne dediğini tamammmıııı

canım hayırlısı olsun önceliklle bebişin allah bizlerede nasip etsin inşallahhh şimdi doktora randevu almakla en doğru kararı aldın ihmakarlık etmeye gelmez allah korusun i olumsuzluk olur sonra neden gitmedim dersin sen git doktora bakalım ne dicek sana ne sölicek sonra rütin kontrollerin başlar zaten o kadar uğraşıoruz bebek sahibi olmak için ne gerekiosa yap yavrun için valla benim olsa herhalde öğrendiğim gün yada ertesi gün ben hemen giderim doktora bize bu gün yaz doktorun ne dediğini tamammmıııı

sağol canım gittiğim gün doktor çok yoğundu ancak 3 günde randevu alabildim burda iyi bir kadın doğumcu bulmak çok zor var ama işini sallayarak yapanlar çok fazla maddiyat ilk sıraya yerleşiyor onlar için geldiğimde yazarım artık allahım herkese nasip etsin

inşallah canım doktor arayıp bulana kadar zaten ömrümden ömür gitti istanbulda olsaydım sanırım bu kadar sıkıntı çekmezdim

inşallah canım doktor arayıp bulana kadar zaten ömrümden ömür gitti istanbulda olsaydım sanırım bu kadar sıkıntı çekmezdim
öyle deme kız bende trakyalıyım trakyanın gözünün yağını yiyim benn gerçi burası özel hastahane yönünden iyi ama devlet yada ssk ya git manzara aynı değişen bişi yok

nerelisin canım sen ben doğma büyüme tekirdağ anne edirne baba kırklareli

amcalar babaannem ve diğer akrabalarım orda oturuyor hatta babamın çocukluğu orda geçmiş ayda bir kez ziyarete gidiyorum babeskiye akrabalarımızı eşimde babaeskinin mandıra köyünde az daha yazarsak akraba çıkmaktan korkuyorum:)

:nazar:
17 sinde yaptırdığım testte 130.2 idi acil doğuma girmesi gerekiyordu doktorun hemen ayaküstü konuştuk baktı çok normal dedi bakalım bugün en olucak yardmcısı aradı az önce gelir gelmez kan ve idrar tahlili için labaratuara insin hemen demiş

canımsın hiç merak etme herşey normal demiş bak doktorun bir problem yok bence ama izin ver doktor alttan baksın çok daha iyi görüyor hem tehlike olsa oda bakmaz zaten keseni görürsün inşallah. Allah analı babalı büyütsün Allahım olmayan herkese buduyguyu yaşatsın inş. Herşey gönlünce olsun

3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama doktora çıkma şansım olmadı sadece kan testi yaptırdım ve ayaküstü gösterebildim doktoru randevu alıp gel dedi tahmini 3 haftalık hamileymişim. danıştığım insanlar daha çok erken ne gerek var boşuna diyor ama bazılarıda bekleme bu hafta git diyor kararsız kaldım bende sizce ne zaman gitmeliyim biraz daha mı bekliyim ultrasonda nasılsa bişiler göremiycekler deyip vazgeçiriyorlar beni ama ben sabaha kadar uyuyamıyorum ne zaman gidicem diye

Ya resmen ben yazmışım gibi hissettim aradan baya geçmiş ama yardımcı olabilir misiniz ? Bende 4 gün önce test yaptırdım pozitif çift çizgi ertesi gün kan testi yaptırdım. Tahminen 3 haftalıktır dedi. Ve 2 gün içinde doktora görün dedi. Bende kime söylesem alttan bakıyorlar acelesi yok biraz daha bekle 1 hafta 2 hafta diye. Ne yapsam sizce biraz daha beklesem mi

Back
X