Ben eski konuları bilmiyorumEski konusu yüzünden bu kadar tepki aldı. Bu kısma inanmıyor insanlar. Bana da garip geliyor. Çocuğa üzüldüm nr yalan söyleyeyim.
Bu konuyu başkası açsa yorumum farklı olurdu. Bütün yorumlar farklı olurdu
İnsanlar fstknsnsın nasıl anne olduğunu bildiği için tepki vermiş
Hayır banlanmstm 2 gün ondan geri kaldı konu. Ama siz benim favori begenmeyen üyesiniz ne yazsam beni bulup beğenmedim butonuna cokuyrsnz. Burda da sizi görünce özet bilgimi verince takip et kısmı var ordan edersnz daha yakından tanrsnz beni
Sorun bu kısım zatenakşamdan akşama babası yerine annesiyle vakit geçirir haftasonlarıda annesiyle gezer tozar mis gibi
Öyle yapacak olsa direk Türkiyede babaya bırakır kendi gider rahat rahat takılır.Sorun bu kısım zaten
Orada birini bulsun. Ona verir çocuğu kütüphaneye koşar akşam veya haftasonları
Orada birini bulsun. Ona verir çocuğu kütüphaneye koşar akşam veya haftasonları
Öyle yapacak olsa direk Türkiyede babaya bırakır kendi gider rahat rahat takılır.
5 yaşındayken yurtdışında yatılı okula verilmek mi? Eksik olsun öyle çözülen yabancı dil.Burdaki üyelerin çoğunun aksine ben sizi ve eşinizi çok takdir ettim. Eşiniz de belli ki sizin kariyerinize saygılı biri. 5 yaşında çocuk bu, benim babaannem de 5 yaşındayken ailesi yurtdışına taşınmış, orda onu bir yatılı okula vermişler. 2-3 ay içinde yabancı dili çözmüş. Çocuk bu 5 yaşında şak diye öğrenir ingilizceyi, hem onun için de çok iyi olur bence. Böyle bir fırsatınız varken bence gitmemek olmaz
5 yaşındayken yurtdışında yatılı okula verilmek mi? Eksik olsun öyle çözülen yabancı dil.
Merhaba size özel mesaj atılmıyor siz bana yazar msnz bir şey paylaşmak istedimTübitak 2023 başvurular açılmadı henüz ama açılınca başvuracağım. 5 yaş oğlum var. Gitmeyi istediğim ülke Amerika. 6 ay ya da 3 ay giderim oğlumla. Eşim gelemez işi icabı. Kilise kreşlerinin ücretsiz olduğunu hatta mesaisinin bile olmadığını duydum. Yapabilir miyim diye düşünmek istemiyorum yapmak zorundayım insallah !! Deneyimi olanlar duyumu olanlar varsa paylaşırsa sevinirim sadece. Bu arada çıkıp çıkmayacağı meçhul tabiki. Umarım çıkar. Güzel bir deneyim olur bizim için. Sevgiler
Aklıma şey geldi: Bade İşcil’in eşi çocuğu iki yaşına gelince Londraya yatılı okula göndereceğiz falan gibi şeyler demişti, çift boşanmıştı. Demek ki hayatı kurtulsun diyerek gönderecek kişiler var yani5 yaşındayken yurtdışında yatılı okula verilmek mi? Eksik olsun öyle çözülen yabancı dil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?