doktora teşekkür çiçeği..

gumballiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
18
33
3
hayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım. yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.

yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.
Sevgilisi yok diye biliyorlardır belki?
öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam

inanın bende buna anlam veremiyorum normalde çok ciddi , resmi bir ortam olduğunu düşünürdüm . şaşırdım. sevgilim sıcak bir insandır konuşma ortamında o yüzden bahsetmiş olabilir

yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.

öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam

Kendince çöpçatanlık, haylazlık yapıp eğlenecek, bu salt samimiyetle ilgili bir durum değil, kiminin tanıdıklarıyla şakalaşma algısı böyledir. Bilmiyormuş adam, takılıyordur öyle, gülecek uğraşacak malzeme olacak işte.

Komutanına ne diye anlatmış ki? Bende en çok buna takıldım.

Ayrıca madem hoşuna gitmedi bu durum sana neden anlatıyor. Önemsemese kafasına bile takmaz es geçer aklına dahi gelmez ama ilk işi komutanına ve sana anlatmak olmuş. Demek ki egosu okşanmış bir nebze.

İstemem yan cebime koy hesabı yani. Yada seni kıskandırmaya çabalıyor.

Belki de komutanların senden haberi bile yok, ben kabahatin en büyüğünü sevgilinde buluyorum.

Sevgilinizin komutanıyla gayet ahbap muhabbeti var, o sebeple bir şaka yapılmış.
Hiçbir resmi komutana rütbemi sordu vay efendim sende gözü var muhabbeti yapılamaz, zaten böyle telefon konuşmaları yaşanamaz.
Muhtelemen komutan dediği bir üst rütbe yaş akranıdır, ama kural gereği komutan diye hitap ediyor.
Ayrıca sevgilinizin işgüzarlığı, sizi anlatmamış demek ki.
Ve de hastasından ilk çiçek alacak doktor, o olmayacak ya da bir çiçekle yüzük takacak kadar saf değildir herhalde doktor hanım.
Ziyarete gider, siz de teşekkür edersiniz olur biter.

Komutanı konu shibinden bihabermis. Doktorun ilgisini anlatinca onlar da kıyak geçmiş aklınca.

tamamda doktorun ilgisi sırf rütbesini sorması ilgi mi? he yani adam öğretmen olsa doktorda ‘ne öğretmeni’ diye sorsa bu ilgi mi oluyo.

bilmiyorum ama benimde canımı sıkarda. hadi madem komutanlar yaptı bi düşüncesizlik, sevgilim gelip bana anlatmasın. sinir olacağımı bilirdi. bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…