- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
- Konu Sahibi gumballiye
-
yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.gerçekten rütbeyle mi alakalı? komutanı bilmiyor mu sevgilisi olduğunu?
benim arkadaşlarım mesela sert mizaclı olduğumu bilir ve bu tür laubaliliklere girmezler benle. yani bilemedim rütbe meselesi mi. ağırlık meselesi mi
öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmamSevgilisi yok diye biliyorlardır belki?
Sevgilin her rütbesini sorani komutanına mi anlatıyor? Niye ki?
sevgilinizin size anlatması da ayrı garip
inanın bende buna anlam veremiyorum normalde çok ciddi , resmi bir ortam olduğunu düşünürdüm . şaşırdım. sevgilim sıcak bir insandır konuşma ortamında o yüzden bahsetmiş olabilirgerçekten rütbeyle mi alakalı? komutanı bilmiyor mu sevgilisi olduğunu?
benim arkadaşlarım mesela sert mizaclı olduğumu bilir ve bu tür laubaliliklere girmezler benle. yani bilemedim rütbe meselesi mi. ağırlık meselesi mi
aynen.
sanki aralarında ‘karı,kız’ muhbbeti yapıyolar onlarda böylece yüz buldu gibime geldi...
yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.
öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam
Komutanı konu shibinden bihabermis. Doktorun ilgisini anlatinca onlar da kıyak geçmiş aklınca.aynen.
sanki aralarında ‘karı,kız’ muhbbeti yapıyolar onlarda böylece yüz buldu gibime geldi...
sevgilisi olduğunu bilmiyor olabilir. ama düşünmesi lazımdı..evet gerçekten çok ayıp hem benim için hem o bayan için .canımı da sıkan bu .Çok sacma yaptıkları hem size ayıp hemde doktora. Onunda yanlış anlamasına sebep olabilirler gerçekten cok ayıp..
yani rütben ne diye sormuş ilgi derken. bu taa buraya çekmesinin anlamı ne yaniKomutanı konu shibinden bihabermis. Doktorun ilgisini anlatinca onlar da kıyak geçmiş aklınca.
Komutanı konu shibinden bihabermis. Doktorun ilgisini anlatinca onlar da kıyak geçmiş aklınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?