doktora teşekkür çiçeği..

++++
Hem komutan hem sevgili gevsek
Alti ustu bir kadin 1 cumle soyledi diye havalara girmisler
Sevgili bu konuda bak benim de alicilarim var demek istemis

Canım komutanlarıyla aralarındaki yaş yakınsa ortam çok da resmi olmuyor ya :) komutanları laubalilik etmiş boşver

Bu konuda tek mantikli kisi siz ve doktorsunuz.enn bastan sevgiliniz niye doktorun rutbesini sordugunu komutana anlatiyor.ne alaka yani normal arkadasin bile olsa niye anlatasin ki.ondan sonrasi yasananlar da ayri bi sacmalik.bence sevgiliniz kendi basina cicek gondermis yarin obur gun sorun olursa komutanlarina sucu atacak.

Bence de.. Eşim yüzbaşı hiç işi yok gibi tegmenlerin flortlerine çiçek yollayacak... Hiç duymadım da böyle birşey, hicbir komutan böyle birşey yapmaz . Altlarinin özel hayatında yaptırımları olamaz. Bu hikaye eksik ya da uydurma.

Onlara mi kalmış teşekkür etmek sevgiliniz adına,bir de çiçek yani kusura bakmayın ama asker milleti diycem işte

Bana sanki eksik anlatmis gibi geldi.Doktor Hanim rutbeniz ne diye sormus cok ilgilinmis mi olmus yani.

Birincisi doktor hiç bir şekilde farklı manada rütbesini sormamistir. Ben de dis hekimiyim bir çok hastada mesleği ile ilgili memleketi ile ilgili şeyler soruyordum, maksat muhabbet olsun hasta zaten stresli. Örneğin uyusturup uyusmasini beklerken ordan burdan konusuyordum. Bu çok normal. Yoksa doktorlar çok suratsızdi oluyor adı. Bunda art niyet arayan zihniyet garip geldi bana. Kendim hastaneye gidince de , okurken hangi bölüm okuyorsun kaçıncı sınıfsin tarzı konuşmalar oluyordu.

Her şeyi geçtim de sevgiliniz bence kendisi yanlış anladı doktoru öyle anlattı komutanına. Bana ilgiliydi gibisinden, yoksa durup dururken niye diyecek bana rutbemi sordu diye. Çiçek olayı garip olmuş ama teşekkür için patik getiren teyze vardı bana, ondan çiçeği de garip anlamaz doktor. Her gün kaç değişik insanla muhattap olunuyor , kimse dünki hastayı hatırlamıyor bile.

Komutaninin çiçek göndermesi falan espri anlamında yapmış olabilirler aralarında , yine de aralarında pek iyi bir sohbet geçmemiş ve buna da sevgilin dahil . Kim bilir nasıl konuştular doktor kız hakkında, şu konuda doktora üzüldüm. İşini yapmasına rağmen durduk yere saçma insanların konusu olmuş. Ve sevgilin çok şüpheli dikkat et derim.

Son düzenleme:
Veya söylemek istemesem de bir ihtimal daha var kendi beğendi doktor hanımı , çiçek gönderdi duyulursa diye de size böyle bir şey söyledi. Gunahini alamam ama ihtimal.

yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.

öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam

Abartmayin bunun rutbeyle alakasi yok.
Dogdugumdan beri askeriyenin icindeyim, babam hala aktif gorevde, esim keza oyle.
Sizi bilmedikleri icin isguzarlik yapmislar, aralarini yapmak istemis buyukler.
Madem durum tegmenin hosuna gitmedi, konutanim ciddi dusundugum biri var, der olur biter.
Yani burda komutanlari karalamanin alemi yok.

Komutan yani karı kız muhabbeti yaptı tegmenle bence bu daha şaşırtıcı .. İnanma bence komutanlar böyle davranmaz, bide çiçek göndericek doktora bayagi şaşırdım . Komutan arar sorar o ayrı ama böyle muhabbete girmezler. Daha yeni teğmen , sevgilin seni kiskandirmaya çalışıyor sanırım

Sevgiliniz amirlerine, doktorun rütbesini sorduğunu söyleyecek kadar yakın ama bir sevgilisi olduğunu söyleyemeyecek kadar mesafeli mi? Anlamsız geldi.

Keşke size, emeğinden dolayı doktoruna teşekkür etmek istediğini ve çiçek gönderdiğini söyleseydi. Daha basit ve anlaşılır bir açıklama olurdu.

Cicegi kendi yollamış doktor hanım da ters tepki vermiş olacak ki olur da duyarsınız diye sizi de zarflamış bi güzel. Komutanla karı kız muhabbeti yapan adam sevgilisi olduğunu da söyler ki zaten askeriye de sorar komutanlar direkt olarak. Siz sevgilinizi didikleyin bence

Bence o telefon gorüşmesinde size anlatmadığı başka bir konuşma da geçmiş☺ haybeye niye onun adına ciçek gondersinler ki?

Bunun rüteyle ne ilgisi var olay tamamen samimiyet. Her alt rütbeye yolluyorlar m çiçek. Ayrıca bunu size anlatması çok garip güya dr bana asıldı demeye mi getiriyor

Komutanın yaptığı çok yanlış ve saygısızca bir hareket. Ama inan öyle kurumlarda yapacak bir şey yok. Sevgilin komutana ne yaptın sen kardeşim sana mı düşer? Diyemez. Çok üstüne gitme bence. Zaten sevgilin haysiyetli adamsa böyle işlerden yüz bulmaz. Hem yapacak insan gizli gizli yapar oturup sana anlatmaz sıkma canını. Çok üstüne gidersen sana hiç bişeyini anlatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…