- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi gumballiye
-
Sevgilisi kadının bunla ilgilendiği ima etmiş, adamlar da eğleniyorlar bence. Yoksa kimsenin çiçek falan gönderdiğini sanmıyorum.
Sorun sevgili kişisinde konu sahibi. Bak benim giderim var diye hem başkalarına hem size reklam etmiş bütün olayı. Çaktırmadan kendini beğenen tiplerden.
Bence de.. Eşim yüzbaşı hiç işi yok gibi tegmenlerin flortlerine çiçek yollayacak... Hiç duymadım da böyle birşey, hicbir komutan böyle birşey yapmaz . Altlarinin özel hayatında yaptırımları olamaz. Bu hikaye eksik ya da uydurma.Bence sevgilin yedi bir halt doktora çiçeği kendisi gönderdi. Sonra da güzel bir kurguyla seni inandırmaya çalışıyor. Komutanların işi yok ta teğmenin gittiği hastanedeki doktora çiçek gönderecek hele tsk böyle zor bir süreçten geçerken. Hiç sanmıyorum.
Onlara mi kalmış teşekkür etmek sevgiliniz adına,bir de çiçek yani kusura bakmayın ama asker milleti diycem iştehayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.
öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam
Komutan yani karı kız muhabbeti yaptı tegmenle bence bu daha şaşırtıcı .. İnanma bence komutanlar böyle davranmaz, bide çiçek göndericek doktora bayagi şaşırdım . Komutan arar sorar o ayrı ama böyle muhabbete girmezler. Daha yeni teğmen , sevgilin seni kiskandirmaya çalışıyor sanırımhayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
Bunun rüteyle ne ilgisi var olay tamamen samimiyet. Her alt rütbeye yolluyorlar m çiçek. Ayrıca bunu size anlatması çok garip güya dr bana asıldı demeye mi getiriyorhayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?