- 18 Temmuz 2017
- 18
- 33
- 3
- Konu Sahibi gumballiye
-
gidebilsem.... gidemiyorum çok uzağım. doktora giden çiçek gitsin elbet . ben bunu da dedim sevgilime doktor sonuçta alacağı ilk çiçek olmayacaktır. kafamı kurcalayan doktor değil zaten. komutanın yaptığı. normalde sevgilim oda arkadaşları bilir beni hatta masasını ararım bazen. ama komutanları bilmiyormuş demekkiSevgilinizin komutanıyla gayet ahbap muhabbeti var, o sebeple bir şaka yapılmış.
Hiçbir resmi komutana rütbemi sordu vay efendim sende gözü var muhabbeti yapılamaz, zaten böyle telefon konuşmaları yaşanamaz.
Muhtelemen komutan dediği bir üst rütbe yaş akranıdır, ama kural gereği komutan diye hitap ediyor.
Ayrıca sevgilinizin işgüzarlığı, sizi anlatmamış demek ki.
Ve de hastasından ilk çiçek alacak doktor, o olmayacak ya da bir çiçekle yüzük takacak kadar saf değildir herhalde doktor hanım.
Ziyarete gider, siz de teşekkür edersiniz olur biter.
çok haklısınız bunun neresi ilgi yani. sevgilim benden saklamaz. saklasa ve tesadüfen öğrensem daha çok üzülürdümtamamda doktorun ilgisi sırf rütbesini sorması ilgi mi? he yani adam öğretmen olsa doktorda ‘ne öğretmeni’ diye sorsa bu ilgi mi oluyo.
bilmiyorum ama benimde canımı sıkarda. hadi madem komutanlar yaptı bi düşüncesizlik, sevgilim gelip bana anlatmasın. sinir olacağımı bilirdi. bilmeli.
tamamda doktorun ilgisi sırf rütbesini sorması ilgi mi? he yani adam öğretmen olsa doktorda ‘ne öğretmeni’ diye sorsa bu ilgi mi oluyo.
bilmiyorum ama benimde canımı sıkarda. hadi madem komutanlar yaptı bi düşüncesizlik, sevgilim gelip bana anlatmasın. sinir olacağımı bilirdi. bilmeli.
yani rütben ne diye sormuş ilgi derken. bu taa buraya çekmesinin anlamı ne yani
ne çicegi ne alaka yaa..baştan sona dangalakça işler:))
sevgilin sana olayi kısmi anlatiyor işine gelen kisimlari..bilgine!
olabilirValla anlatimda eksiklik olabilir.Sonuçta x benim mesleğimi sordu diye gelişi güzel muhabbet etmeyiz kimseyle. Komutan da benim anladığımı anlamış.
Neyse. Sonuç itibariyle kiskanilmak için söylemiş size
ah ah yaş 37 ...ay öyle mi dersiniz ya . sabah ola hayrola bi daha ifadesini alacam onun
Doktoru arayıp durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz, uzaktayım diye benden gizliyor olabilir üzülmemem adına, sizden öğreneyim diye gayet kendinizi belli edebilirsiniz.gidebilsem.... gidemiyorum çok uzağım. doktora giden çiçek gitsin elbet . ben bunu da dedim sevgilime doktor sonuçta alacağı ilk çiçek olmayacaktır. kafamı kurcalayan doktor değil zaten. komutanın yaptığı. normalde sevgilim oda arkadaşları bilir beni hatta masasını ararım bazen. ama komutanları bilmiyormuş demekki
Sizin bugün 1-2 yorumunuza denk geldim. Bu üye kim, daha önce niye görmüyordum diye bakayim dedim.Meger yeni sayilirmissin:) Kk ya hosgeldin:)Aralarında bu konuşma oluyor ama sizinki sevgilim var neden diyemiyor? Sevgilim var demek şu çirkinlikten daha masumca bir sohbet bence..
Her rütbe ya da alan soran da sevgilinizin peşine düşmüş olmaz ama sizinki çiçekle peşine düşmüş olmuş söyleyeyim. Belki de kendi gönderdi ve yalan söyledi bilemiyorum.
Bence bu hikayede eksik yerler var ve sevgiliniz egosunun okşanmasını seviyor.
Koskoca doktor da sizinle uğraşacak he mi
Zaten hiç işi gücü de yoktur doktor hanımın tutup da teğmenin biriyle flört edecekhem de muayenede
Feci oynuyorlar sizinle haberiniz olsun
Valla tahmin ettiydim tepki alcağını da hani şey anlamında kullandım onu hangi doktor kendini askerlik yapan erlerin teğmenlerin vs. Böylesine konuşmasını, çirkin sohbetlere alet etmesini ister ki? Onca eğitim almış, toplumda “doktor” denilince oluşan algıdan haberiniz var herhalde? Doktor olmasa başka bir kadın olsa herhangi meslek kim ister bir tabur erkeğin iğrenç sohbetlerinin malzemesi olmayı? Onca okul okutup, el bebek gğl bebek büyüttüğünüz kızınızın vazifesi sırasında böylesi seviyesiz ve lakayt ithamlara maruz kalması hoşunuza gider miydi? Belli adam kıskandırmaya çalışıyor da, bir kdının, üstelik işini yaptığı sırada böylesi yakıştırmalara maruz kalması reva mı?‘koskoca doktor’
‘teğmenin biri’
ok....
Mesela kimse benim adıma birine çiöek gönderemez. Bence eşinden yüz bulmuşlarhayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
Asker ahalisi bir olmuş doktor ablanın muhabbetini çevirmişler. Sevgilinde haspel kader doktora gidince arada muhabbette rütbe mevzuu olunca komutan ortalığı ateşe vermek istemiş. İğrenç erkek muhabbeti. Sevgilinize biraz ağır olmayı öğretmeye çalışın. Sizinle de erkek muhabbetlerini paylaşmasın.hayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?