doktora teşekkür çiçeği..

gidebilsem.... gidemiyorum çok uzağım. doktora giden çiçek gitsin elbet . ben bunu da dedim sevgilime doktor sonuçta alacağı ilk çiçek olmayacaktır. kafamı kurcalayan doktor değil zaten. komutanın yaptığı. normalde sevgilim oda arkadaşları bilir beni hatta masasını ararım bazen. ama komutanları bilmiyormuş demekki

çok haklısınız bunun neresi ilgi yani. sevgilim benden saklamaz. saklasa ve tesadüfen öğrensem daha çok üzülürdüm

Reactions: KV_
yani rütben ne diye sormuş ilgi derken. bu taa buraya çekmesinin anlamı ne yani

Valla anlatimda eksiklik olabilir.Sonuçta x benim mesleğimi sordu diye gelişi güzel muhabbet etmeyiz kimseyle. Komutan da benim anladığımı anlamış.
Neyse. Sonuç itibariyle kiskanilmak için söylemiş size

ay öyle mi dersiniz ya . sabah ola hayrola bi daha ifadesini alacam onun
ah ah yaş 37 ...
erkekler konusunda da yaptigimiz yuksek ihtisas ile diyebilirim ki erkek daima ve ilk once kendini düsunür..konuyu eksik anlatip magduru oynamasin hiç,kimse yüz bulmadigi birine böyle emrivakiler yapmaz..

Doktoru arayıp durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz, uzaktayım diye benden gizliyor olabilir üzülmemem adına, sizden öğreneyim diye gayet kendinizi belli edebilirsiniz.
Ama bence kızmanız gereken kişi sevgiliniz.
Bu yüzü ve samimiyeti o vermiş, sert tepki koysaydı bu duruma en azından bir daha cesaret edemezlerdi.

Kendi yaptığını "Komutanlar yapmış yeaa" diye ayak çekerek anlatıyor gibime geldi benim. Komutanların işi gücü yok çiçek siparişiyle çöpçatanlığa mı uğraşacaklar Allah aşkına? Yani yalancı demek istemiyorum sevgilinize ama ben olsam komutan olayına fazla güvenmezdim.

Aralarında bu konuşma oluyor ama sizinki sevgilim var neden diyemiyor? Sevgilim var demek şu çirkinlikten daha masumca bir sohbet bence..

Her rütbe ya da alan soran da sevgilinizin peşine düşmüş olmaz ama sizinki çiçekle peşine düşmüş olmuş söyleyeyim. Belki de kendi gönderdi ve yalan söyledi bilemiyorum.

Bence bu hikayede eksik yerler var ve sevgiliniz egosunun okşanmasını seviyor.

Koskoca doktor da sizinle uğraşacak he mi
Zaten hiç işi gücü de yoktur doktor hanımın tutup da teğmenin biriyle flört edecek hem de muayenede
Feci oynuyorlar sizinle haberiniz olsun

Sizin bugün 1-2 yorumunuza denk geldim. Bu üye kim, daha önce niye görmüyordum diye bakayim dedim.Meger yeni sayilirmissin:) Kk ya hosgeldin:)
Gozume carpan yorumlarin süperdi

Reactions: KV_
‘koskoca doktor’
‘teğmenin biri’

ok....
Valla tahmin ettiydim tepki alcağını da hani şey anlamında kullandım onu hangi doktor kendini askerlik yapan erlerin teğmenlerin vs. Böylesine konuşmasını, çirkin sohbetlere alet etmesini ister ki? Onca eğitim almış, toplumda “doktor” denilince oluşan algıdan haberiniz var herhalde? Doktor olmasa başka bir kadın olsa herhangi meslek kim ister bir tabur erkeğin iğrenç sohbetlerinin malzemesi olmayı? Onca okul okutup, el bebek gğl bebek büyüttüğünüz kızınızın vazifesi sırasında böylesi seviyesiz ve lakayt ithamlara maruz kalması hoşunuza gider miydi? Belli adam kıskandırmaya çalışıyor da, bir kdının, üstelik işini yaptığı sırada böylesi yakıştırmalara maruz kalması reva mı?

Sevgiliniz olayın hoşunuza gitmeyecek bölümlerini sansürlüyor olabilir mi?

Mesela ne alaka komutanına durup dururken doktorla arasında geçen rütbe diyaloğunu anlatması?

Bu adamların işi gücü yok birbirlerinden habersiz çöp çatıyorlar öyle mi? Hem de askeri personel. Hı hı, evet.

Neden, sevgilisi olan insanlar kibarlık yapamaz mı? Doktorlar hastalarını insan yerine koyup onlarla muhabbet etme amaçlı işlerini, okullarını sorarlar. Kibarlık olsun diye hani.

Mesela kimse benim adıma birine çiöek gönderemez. Bence eşinden yüz bulmuşlar

Asker ahalisi bir olmuş doktor ablanın muhabbetini çevirmişler. Sevgilinde haspel kader doktora gidince arada muhabbette rütbe mevzuu olunca komutan ortalığı ateşe vermek istemiş. İğrenç erkek muhabbeti. Sevgilinize biraz ağır olmayı öğretmeye çalışın. Sizinle de erkek muhabbetlerini paylaşmasın.
Sevgiler

Bence sevgiliniz yolladi ve ortaya cikarsa diye de size ayak geciyor ve bir de tabiki sizi kiskandirip egosunu yukseltmek de var isin icinde. Ben sanmiyorum komutanlar tutup bu muhabbet uzerine cicek yollasin. Ya sevgiliniz doktor hakkinda baska seyler de anlatti ya da kendisi yolladi. Baska birsey gelmiyor aklima ki su hayatta kimse benim adima baska birine bayan arkadasima bile cicek yollayamaz. Zaten yollanacaksa ben yollarim. Bence siz bu kiisye olan guveninizi bir sorgulayin. Cunku insan 2 gunluk tanidigi doktorun muhabbetini hemenceceik yetistirdigi komutanina neden uzun suredir sevgilisi oldugunu soylemez ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…