doktora teşekkür çiçeği..

Cevap: evet.

Bende sevgilinin yolladığını düşünüyorum. Sonradan duyarsan diye baştan yolunu yapıyor. Yoksa ne alaka komutanları çiçek göndericek falan hiç inanmadım

Toplumda doktor denilince oluşan algı senden benden fazla soru cevaplamış, daha zor ve uzun tahsil yapmış insan... bunları yapanın kişisel anlamda daha nitelikli, ikili ilişkilerde feci çekici, nerede ne yapacağını bilen insan olduğuna dair done YÖK elimizde.

Doktorun genç ve bekar bir bayan olduğundan emin miyiz bu arada ?? :)

çiçeği sevgiliniz kendisi yollamış ve öğrenince kızmayın diye de böyle yol yapmış belli ki.

doktorun umrunda olmaz genelde o çiçeklerden bıkmış olurlar belki odasına çiçek bile kabul etmiyordur sadece topluca kartları alıyordur, zannetmem yani doktorun ekstra bir şey düşüneceğini.

Çiçeği sevgilin yollasa sorun değil

Ama adamlar çöpçatanlık yapmaya kalkıyor bu sorun

Sevgilisini de bu aşamada söylemeyecek de ne Zaman söyleyecek

Göndermeyin kız arkadaşım üzülür demek yeterli

Böylelikle komutan vs her kim ise o da sevgilisi olduğunu da öğrenir

Bir de doktor niye rütbe sorsun hadi sordu söyledi diyelim bu neden iş arkadaşına anlatılır ki bir de Adam yarbay sanki teğmen işte yaşı ortada

Laf olsun muhabbeti gereksiz abartmış benim işim öğretmenlerle branşlarını arada okullarını vs sorarım maksat muhabbet 3 gün sonra lazım olur mail atın derim geçen konuştuk ya der oysa ben onu aklımda tutmam ki konuşmak gelir geçer teknik bilgi ayrıdır

Bence sevgiliniz size bunlari aciklamak zorunda degildi..Tedirgen olun istemis..Cok sacma doktoru mu begenmis yoksa kiskandirmaktan mi hoslaniyor anlamadim ..

Bence sevgiliniz doktorun bir rütbe sormasını baya bir onemsemis . Yani muhabbet olsun diye sorulmuş bişey.emin olun doktorlar çokta askerlerle ilgilenmezler yaşam tarzları çok farklı çünkü. İkincisi çiçek gönderme vs bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum kendisi gönderdi komutanlarına yıkıyor olayı .birgün bir yerlerden birsekilde duyarsınız falan diye mi düşündü bilemiyorum.

Soracağınız ilk soru; “sen neden komutanına doktorun rütbeni sorduğunu söylüyorsun?” olacak. Sevgiliniz alenen kadın bana yazıyor imajı çizmiş. Arada belki başka konuşmalarda oldu, bilemeyiz. En suçsuz burada doktor. Erkekler meze yapmaya çalışmış. Sevgilinize çemkirin bence.

Birileri çok fena işgüzarlik etmiş bu kesin. Ama bana sanki erkek arkadaşınız yollamış gibi geldi. Komutanı niye öyle şey etsin ki çok saçma. Hem rütbesini sorduysa ne olmuş. Ben de öğretmenim deyince hemen bransimi sorarlar aynı şey. Normal yani.

doktorun rütbe sorması hadi bi derece, merakından sordu diyelim
üstlerinin sevgiliniz adına çiçek göndermesi çok garip
resmen doktorla arasını yapmaya çalışıyorlar

cok saçmalamışlar ben bile uyuz oldum.resmen dışardan müdahale denir buna nasıl insanın özel hayatına karışabilirler anlam veremedim ama bence çok düşünüpte ne kendini ne sevgilini sıkma sonuçta o seninle beraber:)

yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.

öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam

demek ki sevgilin bu rahatlığı vermiş onlara. burda tamamen sevgilinde kabahat. doktora rütbesini söylüyor, sonra komutana olayı anlatıyor, yetmiyor sana anlatıyor.
yani adam normal değil. çok itici.bu arada sevgilin ya da komutanları hangisi çabalıyorsa dr bakmaz ona yani sevgilini küçümsediğimden değil. ben de memurum. ama doktor yani. maaş ve kademe olarak baya bir üstü. o merakından sormuştur. ama sevgilin yanlış anlayıp ballandırarak anlattıysa komutanlarına durum bu olmuştur

Kadin epi topu rütbesini sormuş su olanlara bak. Inşallah evlidir de güzel bir cevabını verir o zevzeklere. Komutan ve sevgiliniz arasinda kadinin muhabbeti yapılmış.Bir etkilenme var. Hani kadın arayıp olay çıkarırsa ben yapmadım onlar yaptı demek için size anlattı sanirim

Sevgilin her rütbesini sorani komutanına mi anlatıyor? Niye ki?
Sevgilisi kadının bunla ilgilendiği ima etmiş, adamlar da eğleniyorlar bence. Yoksa kimsenin çiçek falan gönderdiğini sanmıyorum.

Sorun sevgili kişisinde konu sahibi. Bak benim giderim var diye hem başkalarına hem size reklam etmiş bütün olayı. Çaktırmadan kendini beğenen tiplerden.

Ne var yani hastanede asker biri yatiyorsa rutbesini sorarsin. Asker biriyle konusurken de lafin gelisi sorabilirsin yani.
Ne var ki bunda, hemen gozu mu var acaba anlami cikacak?
Komutan gevsek geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…