- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi gumballiye
-
Cevap: evet.hayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
Toplumda doktor denilince oluşan algı senden benden fazla soru cevaplamış, daha zor ve uzun tahsil yapmış insan... bunları yapanın kişisel anlamda daha nitelikli, ikili ilişkilerde feci çekici, nerede ne yapacağını bilen insan olduğuna dair done YÖK elimizde.Valla tahmin ettiydim tepki alcağını da hani şey anlamında kullandım onu hangi doktor kendini askerlik yapan erlerin teğmenlerin vs. Böylesine konuşmasını, çirkin sohbetlere alet etmesini ister ki? Onca eğitim almış, toplumda “doktor” denilince oluşan algıdan haberiniz var herhalde? Doktor olmasa başka bir kadın olsa herhangi meslek kim ister bir tabur erkeğin iğrenç sohbetlerinin malzemesi olmayı? Onca okul okutup, el bebek gğl bebek büyüttüğünüz kızınızın vazifesi sırasında böylesi seviyesiz ve lakayt ithamlara maruz kalması hoşunuza gider miydi? Belli adam kıskandırmaya çalışıyor da, bir kdının, üstelik işini yaptığı sırada böylesi yakıştırmalara maruz kalması reva mı?
Bence sevgiliniz size bunlari aciklamak zorunda degildi..Tedirgen olun istemis..Cok sacma doktoru mu begenmis yoksa kiskandirmaktan mi hoslaniyor anlamadim ..hayırlı geceler arkadaşlar. bi şekilde bunu paylaşmazsam uyuyamayacağım.yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var sevgilim teğmen. şu sıralar hastalandı ve bir süre hastanede yatması lazım. sevgilimin doktoru sevgilime ilk muayenede rütbesini sormuş , o da söylemiş. Neyse sevgilim komutanıyla telefonda konuşurken komutana bunu anlatmış rütbemi sordu doktor diye, komutanı da (X diyelim) 'niye sorduki sende gözümü var acaba ' demiş gülmüş. sevgilim benden saklamaz anlattı bana bunu ben pek umursamadım komutan X'in dediği lafı. sonra aradan bikaç gün geçti bu komutan X dün yine sevgilimi aramış ve 'Falanca komutanla senin adına doktora çiçek sipariş ettik. Not olarak da 'hocam ilginiz için teşekkürler... ' yazdırıp senin adını ekledik demiş' . Bu doktor taş çatlasa sevgilimden 4-5 yaş büyük bir bayan. çok sinirlerim bozuldu bunlar neyin amacını taşıyor Allah aşkına siz söyleyin. ben mi abartıyorum. sevgilime bu durumun canımı sıktığını söyledim. kafana takma benimde hoşuma gitmedi bu. Durumu doktora açıklarım komutanlarım çiçek yollayıp teşekkür etmek istemişler derim dedi ama bu kadarı beni soğutmuyor . Ne demek başkası adına çiçek yollamak yaa . Rütbesi daha üst diye astlarının her şeyine müdahale edebileceğini mi sanıyor.
Sizin bugün 1-2 yorumunuza denk geldim. Bu üye kim, daha önce niye görmüyordum diye bakayim dedim.Meger yeni sayilirmissin:) Kk ya hosgeldin:)
Gozume carpan yorumlarin süperdi
yakın arkadaşları biliyo ama komutanları bilmiyor.
öyle olsa bile başkası adına karar verip neden yaparki insan bunu. ben bunu en yakın arkadaşıma kankama yapmam
Sevgilisi kadının bunla ilgilendiği ima etmiş, adamlar da eğleniyorlar bence. Yoksa kimsenin çiçek falan gönderdiğini sanmıyorum.Sevgilin her rütbesini sorani komutanına mi anlatıyor? Niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?