Doktora uygun bir dille bu hislerimi nasıl anlatırım

UluTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
64
7
1
Psikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?

Ürktüm resmennn!!!
Merak etmeyin sizin gibi sokakta dolaşan normal insanlardanız. Öldüreceğim falan demedim ancak kendisine karşı bir nefret besliyorum. Eğer tedavinin doğru bir şekilde gitmesi gerekse bunu bilmesini isterim. Bu hissim ona karşı oldukça tedavi de olamam. Bunu ona nasıl söylerim bilmiyorum ve fikir almak istiyorum bu konuda

Ne biçim laflar bunlar Allah aşkına? Doktorunuzdan nefret ediyorsunuz, öldürmek istiyorsunuz, bunları da kendisine nasıl söyleyeceğinizi soruyorsunuz.
Doktoru sevmiyorsanız değiştirin tabii ki, ona lafım olmaz. Ama bence siz tedavi olmalısınız. Pek sokakta yürüyen normal insan gibi gelmediniz bana. Uçuk düşünceleriniz, istekleriniz var. Normal değil bu kadarı.

Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum

Büyük geçmiş olsun gerçekten. Direk söyleyin neden çekiniyorsunuz ki? Elimde olmadan böyle düşünüyorum diyin

valla burada açtığınız konuyu açın okutun. ama size karşı anlayışlı olur emin olun. normal düşünemiyorsunuz belli. doktorun yanlış tanı koyduğunu nereden biliyorsunuz? o mu itiraf etti size, yoksa bu yalnızca sizin fikriniz mi?

"Insan'lara karşı beslediğim tuhaf, nefret dolu duygulardan size daha önce bahsetmiştim, şuan aynı duyguları size karşı hissediyorum.

Bana 6 ay ilaç dayattınız, yanlış tanı koyduğunuzu düşünüyorum, sizden nefret ediyorum,buraya ailemin zoruyla geliyorum.

Tedavimin doğru ilerlemesini istediğim için bunu dürüstçe sizinle paylaşmak istedim" diyebilirsin..

Açıkça öncesinde bana yanlış tanı koyduğunuza inanıyorum bu nedenle size güvenmiyorum ve size karşı öfkeli hissediyorum. Bu durum görüşmelerimiz sırasında size karşı açık olmamı engelliyor diyebilirsiniz. Dahası direk olarak farklı bir psikiyatristle çalışmaya başlayabilirsiniz neden güvenmediğiniz bir hekimle çalışasınız ki?

Oldurme dusunceleri olan sen misin yoksa kardesin mi?hayir yani bir onceki konunda kardesinin ayni sekilde oldugundan bahsetmissin.eger oyleyse abla kardes normal degilsiniz

Sizden hiç hoşlanmıyorum ve tedavime başla bir doktorla devam etmek istiyorum demeniz yeterli. Başka doktora gidersiniz aileniz için önemli olan tedavi olmanız değil mi zaten doktor değişikliğinde de baskı kurmazlar sanırım

Aileniz doktor değişikliğine yanaşmıyorsa, "İlaçların işe yaramadığını düşünüyorum aynı zamanda bu sebeple insanlara duyduğum nefret duygusunu size de beslemeye başladım ilaçların işe yaramadığını düşündüğüm için." diyebilirsin. Kaba bir şey değil bu, ilaç alman gereken bir rahatsızlığın var ve bu hislerin sonuçta bundan kaynaklanıyor. Doktorunun anlayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…