Merak etmeyin sizin gibi sokakta dolaşan normal insanlardanız. Öldüreceğim falan demedim ancak kendisine karşı bir nefret besliyorum. Eğer tedavinin doğru bir şekilde gitmesi gerekse bunu bilmesini isterim. Bu hissim ona karşı oldukça tedavi de olamam. Bunu ona nasıl söylerim bilmiyorum ve fikir almak istiyorum bu konudaÜrktüm resmennn!!!
Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı.
Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorumKorkunçlu bir durum
Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum
Oldurme dusunceleri olan sen misin yoksa kardesin mi?hayir yani bir onceki konunda kardesinin ayni sekilde oldugundan bahsetmissin.eger oyleyse abla kardes normal degilsinizPsikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?