Sorun da zaten orada bir kaç kez spora yönlendirmeye çalıştık ama gitmemekte ısrarlı. Arkadaş edinmek de istemiyor nefret ettiğini ve öldürmek istediğini söylüyor. Şimdi dalga konusu da olmuyor memnun kendinden ama yine de böyle. Terör örgütüne katılma düşüncelerinden bahsediyor bana. İçi kin ve öfke dolu sanki herkese nefret kusuyor
Bak konu sahibi, bu konuyu dikkate al derim ben sadece! Bencede biraz yatsan iyi olur ...Yanlış tanı koymuş haklısınız
Sizi yatırması gerekir kliniğe
Ağır hastasınız belli, cinayet işlemekten bahsedecek kadar
Allah ailenize sabır size de sıhhat versin inşallah
Psikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?
Iyi ama psikolojik tedaviler uzun ilac kullanimi ile olur. Ilk zamanlar dersiniz bu ilac ise yaramiyor diye, daha sonra kullandikca iyi geldigini gorursunuz ancak bu sefer de ben iyilestim diye ilaci birakmak istersiniz. Ilac dayatmaktan baska ne yapmasini isterdiniz. Sanirim siz klinige yatirilmak istiyorsunuz!Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum
Iyi ama psikolojik tedaviler uzun ilac kullanimi ile olur. Ilk zamanlar dersini bu ilac ise yaramiyor diye, daha sonra kullandikca iyi geldigini gorursunuz ancak bu sefer de ben iyilestim diye ilaci birakmak istersiniz. Ilac dayatmaktan baska ne yapmasini isterdiniz. Sanirim siz klinige yatirilmak istiyorsunuz!Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?