Doktora uygun bir dille bu hislerimi nasıl anlatırım

Bak diğer konudaki ablanın mesajı.

Ablacım bak herkes senin için endişeleniyor. Yolda yürüyen normal insanlar gibi değilsin en başta bunu kabul et.
Sonra da yaşıtların nasılsa sende öyle davranmaya çalış. Değil 15, 35 yaşında da olsan senden uzaklaşır insanlar bu tavırlarla.

Lütfen iyi olmaya çalış, hayat senin yaşındaki çocuklar için çok güzel tadını çıkar. Seni seven insanları güvenen insanları mahçup etme.

Yanlış tanı koymuş haklısınız
Sizi yatırması gerekir kliniğe

Ağır hastasınız belli, cinayet işlemekten bahsedecek kadar

Allah ailenize sabır size de sıhhat versin inşallah
Bak konu sahibi, bu konuyu dikkate al derim ben sadece! Bencede biraz yatsan iyi olur ...

bence ılaca devam et adama da acıkca syle hatta bu yazdıgun seylerı okut da yazık onlem alsın kursun gecrmez yelek neyım gıysın senın randevunda

Tüm duygularınızı mektup olarak yazın
Kullanılam bir yöntem bu
Iyilesmiş gibi davranip doktorunuzy yaniltmaya calismasaydiniz belki o da teklif ederdi

*bi de Mune hesabi abla kardeş kullaniyorlar galiba
Bir bak istersen

Aklına başına topla öncelikle,ailene söyle doktoru değiştir..

Doktor bu tür şeylere alışıktır bence. İşi bu sonuçta. Açık açık söyle “seni tenhada sıkıştırıp poponu kesesim var” diye. O da bu hislerine bir çözüm bulmaya çalışsın.

İnsanlara karşı nefretin çeşitli sebepler sonucu oluştuğuna inanıyorum. Büyük ihtimalle hayatında yolunda gitmeyen çok fazla şey var bu aralar.

Kendisine durust olmaniz iyilesmeniz acisindan faydali olacaktir. Ne kadar yalan soylerseniz yada hicbirsey soylemezseniz tedavi sureciniz okadar uzar ve nefret ettiginiz doktoru tekrar tekrar gorursunuz. Kendisinden kurtulmak istiyorsaniz kendisinden hoslanmadiginizi, imkaniniz olsa bir kasik suda bogacak duygular hissettiginizi direk bu cumlelerle soyleyin. Kendisine oncelikli onerisini de sorun. Sizce baska doktorlami tedavime devam edeyim diye. Acik olmaniz her zaman yarariniza. Cunku durumunuzun ciddiyetle takip edilmesi gerektigini dusunenlerdenim.

Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum
Iyi ama psikolojik tedaviler uzun ilac kullanimi ile olur. Ilk zamanlar dersiniz bu ilac ise yaramiyor diye, daha sonra kullandikca iyi geldigini gorursunuz ancak bu sefer de ben iyilestim diye ilaci birakmak istersiniz. Ilac dayatmaktan baska ne yapmasini isterdiniz. Sanirim siz klinige yatirilmak istiyorsunuz!

Travma yaşadım, insanlara nefret besliyorum bu yüzden. Doktor da 6 ay ilaç dayadı. Bir de özel hastaneydi. Doktorumun bu düşüncelerimi mutlaka bilmesini istiyorum ama nasıl bir cümleyle anlatacağım bilmiyorum
Iyi ama psikolojik tedaviler uzun ilac kullanimi ile olur. Ilk zamanlar dersini bu ilac ise yaramiyor diye, daha sonra kullandikca iyi geldigini gorursunuz ancak bu sefer de ben iyilestim diye ilaci birakmak istersiniz. Ilac dayatmaktan baska ne yapmasini isterdiniz. Sanirim siz klinige yatirilmak istiyorsunuz!

Sizden nefret ediyorum hatta bu nefretim bazen öldürme isteğine dönüşüyor içimden sizi öldürmek geçiyor bunu engellemekte güçlük çekiyorum diye anlat. Bende böyle hissettiğim insanlara bu şekilde soyleyiveriyorum.

Onceki konularinin hepsini okudum. Zor durumdasin ama cikilmaz degil. Ben de ortaokulda zorbaliga hatta iftiraya maruz kaldim. Kendini nasil hissettigini cok iyi anliyorum. Oncelikle sunu bil bugunler ancak ve ancak sen guclu olursan gececek.
Bence sendeki en buyuk sorun empati kuramaman. Bu nedenle diger insanlarla iletisim kuramiyorsun ve sinirleniyorsun.
Sana tavsiyem lutfen universite hastanelerinden birine giderek tedavine devam et. Sakin tedavini birakma.

Sevgili konu sahibesi, zannımca uzun boylu olduğu için zorbalık gören kızsın.

Öncelikle şunu yazmak isterim ki insanlar genel olarak b.k gibi. Senin yaşındaki insanlar ayrıca çok acımasız. Sana tavsiyem basket takımına katılıp orda sosyalleşmen. Diğer uzun kızların yanında kendini kötü hissetmezsin:)

Bu kadar kafana takmasan aslında o kadar kötü değil. Herkesle dalga geçiliyor bir şekilde. Ya boyla ya kiloyla ya saçla ya gözlükle...inan bana yaşadıkların çok ekstrem değil.

Size ailemin zoruyla geliyorum sizden hoslanmiyorum.Randevularima siz oldugunuz icin gelmek istemiyorum tedavi yonteminizi dogru bulmuyorum
Tedavime devam etmek istiyorum ama sizinle degil. Sizde aileme benim bu düşüncelerimi uygun dille anlatır misiniz diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…