dümdük deyın
doktorunuza gıdın ve hanı benım nefret durumum vardı ya bahsetmıstım kin doluyorum bazen dıye ıste suan sıze oyleyım su sebepten dıyebılırsınız
doktor sonucta o bunu cozecek kısı o atın ıcınızden soyleyın sızın karnınızda kalacagına soyleyın onun karnında kalsın :)
sız oraya bunları konusmak ıcın gıdıyorsunuz
ha x kısı ha y kısı burda onemlı olan bu anormal durumu anlatmanız ve cozume ulasması
muhtemelen doktor degısıklıgıne gıdecektır
Drunuzu degistirinPsikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?
Öfke kontrolu için boks sporuyla ilgilenmeni tavsiye ederim. İçindeki negatif enerjiyi o çuvalı yumruklayarak atabilirsin. Senin psikiyatriste değil, boks eldivenine ve bir şeyleri yumruklamaya ihtiyacın var. O zaman vücudundaki fazlalık öfkeden kurtulacaksın.Psikiyatriye diyorum. 3 ay sonra kontrolüm var
İlaçları kullanmak istemiyorum artık doktoruma karşı olan hissim nefret. Ve onu öldüresiye nefret ediyorum. Bir daha kontrole de gitmek istemiyorum. Ama ailemin zoruyla gitmek mecburiyetindeyim. Doktorundan ciddi derecede nefret ediyorum öldürme düşüncelerim var ona karşı. Durumumu onemsememisti yanlıs tanı koydu ve 6 ay ilaç dayattı bana. Bundan once de yoğun ofkelenmelerim ve insanlara karşı tiksinti hissim vardı bunu anlatmıştım. 2. Kontrolümde iyi hissettiğimi söyledim sırf görüşmeyi kısaltmak için. şimdi o hisleri kendisine karşı besliyorum ve bunu bilmesini istiyorum ama bunu nasıl bir üslupla anlatacağım? Nasıl bir cümle kuracağım neyden bahsedeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?