SikayetciEvlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.
Evlilik birliği benim kafamda böyle bir şey değil. Adam sonradan manyamadı sonuçta hep içinde vardı. Sizi kandırarak evlenmiş birinin tedavisinden sorumlu olmamalısınız. Üstüne adamın zarar verme olasılığı çok yüksek. Lütfen bu adamı şikayet edin mimlensin en azından.
Reçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz ya
Hanımefendi biseyi kolay yazdigim yok neden anlamıyorsunuz bakın ben sizden daha çok istiyorum şikayet etmek ama internetten ona da baktım kimin şikayet ettigini öğrenebiliyormus ben bunu kendim yapmak istemiyorum sizi tanımaz etmez siz ederseniz hicbirsey olmaz veterinerdeki bir musteri gibi edebilirsinizReçeteye tabi ise tabi ki suç unsuru. Hatta o eczanenin başına neler gelir gayet iyi biliyorum. İlacı bilmiyorum yaşadığım yerde reçeteye tabi bu etken maddedeki ilaçlar ama Türkiyede tabi olmadığını başka bir üye yazmış. Bu durumda gelip eczane ismi verirseniz o eczacı da size dava açar. Her yere her şeyi çok kolay yazıyor insanlar, neden sonucunu hiç düşünmüyorsunuz ya