Doktorculuk oynamayi seven eşim

Size veya çocuğunuza teşhis koyuyor mu? Siz hayır dediğinde durduğundan nasıl emin oluyorsunuz?
Ben olsam gizlice verir mi, yediğime içtiğime koyar mı diye paranoyak olurum. Sürekli diken üstünde yaşayamam ya ben.
Kediler de ailenizin fertleri yani. Az daha ölümlerine sebep olacakmış. Bununla nasıl devam edebiliyor?
Tabiki kedilerde ailemin ferdi gözümden sakiniyorum onları bir delinin elinden kurtaramadim o gece o benim suçum keşke o bıçağı oldurmeyecek kadar saplasaydim diyorum

Ya bu adamın yaptıklarını kesinlikle onaylamiyorum ama şöyle bir durum var. Bebeklere verilen gaz damlaları veya probiotic veya demir veya d vitamini gibi takviyelerin prospektuslerinde hep 3 yaş üzeri yazar. Özellikle sormuştum bu durumu doktora. Verilebilir demişti. Sanırım yasal zorunluluk gibi bir şey ama tüm doktorlar veriyor bu tarz takviyeleri
O olay şöyle gelisti arkadaşlarımızın ilk tecrübesi cokta uykusuzluktan dolayı bir an bu deliyi dinlediler ama zaten verilmedi damla ben aldım ellerinden

Ya hanımefendi madem bilmiyorsunuz neden gelip reçeteli ilacı veriyor diyip ismini de vereyim şikayet edin diyorsunuz. Siz bu dediğinizin ne kadar ciddi bir şey olduğunun bir ayırdına varın.
Eczacı kariyerini yakmıyor genelde kalfalar bu işi yapıyor ve sayısı o kadar fazla ki. Kasa ilaçları var eczacıların kasada muhafaza altına alınan ilaçlar. Yani uyuşturucu madde bağımlılarının muadil kullandığı ilaçlar bunlar.
Her denetimde onlarca eksik ilaç çıkar blisterler eksik olur genelde . Çünkü el altından çok astronomik rakamlara satılır. Yenisini yerine koymak için de gidip yazdırılır.
Yani ilginç ve az rastlanır olaylar değil.
Herhangi bir savcılık ön bürosu bu olayların dilekçeleriyle dolu.

.

Ya birinden yardım isteyip sonra araştır bul kimmiş mi diyeceksiniz gerçekten? Bence eşiniz kadar siz de hastasiniz. Umarım beraber tedavi olursunuz. Ben yazdıklarınızı şikayet ettim, size ulaşıp gerekli bilgileri alırlar merciler.
Daha bir -iki hafta önce eczacı arkadaşımın başına gelen olay ilk tutanağı ben yazdırdım alel acele . Öyle sık yaşanıyor ki

Eklentiler

• E039C77C-E2F6-4301-9E08-1E5CC1A74C8B.webp
    E039C77C-E2F6-4301-9E08-1E5CC1A74C8B.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 140
Tabiki kedilerde ailemin ferdi gözümden sakiniyorum onları bir delinin elinden kurtaramadim o gece o benim suçum keşke o bıçağı oldurmeyecek kadar saplasaydim diyorum
Bence sizde de var birseyler. Adami hastaneye yatirtmak ya da ayrilmaktansa bicaklmayi tercih etmek nasil bir dusuncedir anlamadim

Daha bir -iki hafta önce eczacı arkadaşımın başına gelen olay ilk tutanağı ben yazdırdım alel acele . Öyle sık yaşanıyor ki
Ya sizin için baya normal olabilir ama çok yakın bir arkadaşım böyle saçma sapan bir kalfa olayi yüzünden resmen eczanesini kapadı gitti. Semtin tüm bağımlıları sizde satış varmış diye kadını darlayip perisan ettiler. İsteyen istediği siteye girip eczane adı yazıp burada illegal madde satılıyor yazabilecek mi böyle rahat rahat. Ne tuhaf bakış açınız var ya herkes yapıyor ne olacak mı densin?

Ya sizin için baya normal olabilir ama çok yakın bir arkadaşım böyle saçma sapan bir kalfa olayi yüzünden resmen eczanesini kapadı gitti. Semtin tüm bağımlıları sizde satış varmış diye kadını darlayip perisan ettiler. İsteyen istediği siteye girip eczane adı yazıp burada illegal madde satılıyor yazabilecek mi böyle rahat rahat. Ne tuhaf bakış açınız var ya herkes yapıyor ne olacak mı densin?
Biz herkes yapıyor ne olacak demiyoruz siz hiçbir eczacı kariyerini yakmaz inanmıyorum demişsiniz biz de yoo yaygın bir uygulama malesef yapıyorlar bunu hatta sektörü var diyoruz

Biz herkes yapıyor ne olacak demiyoruz siz hiçbir eczacı kariyerini yakmaz inanmıyorum demişsiniz biz de yoo yaygın bir uygulama malesef yapıyorlar bunu hatta sektörü var diyoruz
Ya evet sektörü var onlara biz torbacı diyoruz zaten arkalarından konuşurken. Aklı başında namuslu bir eczacı şu dediğinizi yapmaz zaten. Sizin zaten eski postlarinizdan tuhaf bakış acılarınızı bildiğim için çok üstünde durmayacağım.

Ya evet sektörü var onlara biz torbacı diyoruz zaten arkalarından konuşurken. Aklı başında namuslu bir eczacı şu dediğinizi yapmaz zaten. Sizin zaten eski postlarinizdan tuhaf bakış acılarınızı bildiğim için çok üstünde durmayacağım.
Eee tamam işte adına ne derseniz diyin onlarca bu suçu işleyen var. Yani yalan söylüyorsunuz hiçbir eczacı bunu yapmazlık bir durum yokmuş işte veya nadir görülen bir durum değil. Suç işleyen onlarca eczacı /eczacı kalfası var. Savcı hakim polis doktor hemşire olduğu gibi

Yok veriyor antidepresan dahi getirmisti birgün eve benim kullanmam için
Eczacı da suç işliyor, ben normal de kullandığım alerji ilacım bitmiş alerjimde nüksedince eczaneden almak istedim kesinlikle reçetesiz veremem dedi, hafta sonu olduğu için ilacı da yazdıramadım mecbur hafta içi doktora gitmeyi bekledim. Eşiniz aspirin alır gibi antidepresanı nasıl alabiliyor. Eşiniz doktordan çıkmıyor ama herkese kontrolsüzce ilaç veriyor aklını yitirmiş olmalı. Bir an önce tedavi olması gerekiyor

Ben o hanımefendiye anlatamadım olayın doğru olduğunu bana surejli iftiraci dedi eczaneye iftira atıyorsun diye hakaretlerde bulundu aldı diyorjm eşim antidepresan aldı ama ona rağmen hayır asla asla asla olamaz sen iftiracisin diyor

Ya neden bize bir al gelsin hanımefendi sizin derdiniz ne Allah aşkına Muhammet aşkına neden hala diretiyorsunuz neden hala ısrarla eczaneye iftira attigimi düşünüyorsunuz ya ben neden elin eczanecisine iftira atayım neden bizlere normal gelsin Allah rızası için sizin akliniz yerinde mi neden bu kadar diretiyorsunuz oldu diyorum oldu yaşandı aldı antidepresani getirdi eve

Ya neden bize bir al gelsin hanımefendi sizin derdiniz ne Allah aşkına Muhammet aşkına neden hala diretiyorsunuz neden hala ısrarla eczaneye iftira attigimi düşünüyorsunuz ya ben neden elin eczanecisine iftira atayım neden bizlere normal gelsin Allah rızası için sizin akliniz yerinde mi neden bu kadar diretiyorsunuz oldu diyorum oldu yaşandı aldı antidepresani getirdi eve
Özür dilerim yanlış alintilama yapmışım kerkenes hanıma yapacaktım

Eee tamam işte adına ne derseniz diyin onlarca bu suçu işleyen var. Yani yalan söylüyorsunuz hiçbir eczacı bunu yapmazlık bir durum yokmuş işte veya nadir görülen bir durum değil. Suç işleyen onlarca eczacı /eczacı kalfası var. Savcı hakim polis doktor hemşire olduğu gibi
Bana sürekli olarak eczaneciye iftira ediyorsun diye hakaretlerde bulundu kalkıp tek kelime etmedim Allah evladımın canı ile sinasin ki eczaneye iftira etmiyorum neden bir insanın hayatını mahfedeyim eczaneci veriyoe diyorum hayır sen yalan söylüyorsun iftiracı diye mesaj atıyor bana

Back
X