Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana adetin 2. Gubu gel ilac vericem dediAdetin 3. Günü gel demişti bana doktor ama istersen adet bitiminde de gidebilirsin ilaç kullanmayı düşünmüyorsan
Merhaba arkadaslar bu adetim basladiginda yumurta takibine gidecegim ilk defa olcak surwc nasil ilerliyor bilgisi olan
Peki sonuç nasıl oldu bu hamileliğinizdemi kullanmıştınız ekstra dikkat ettiğiniz birşey varmıydı :)Merhaba , ben adetin 3. günü gitmiştim . 5 gün , günde iki kere klomen kullandım ve hapın bitiminden 4 gün sonra yumurta takibi için gittim. Sonrasında da çatlatma iğnesi yapıldı.
İnşAllah güzel sonuçlar alırızBana 12. Gün gel dedi. Yarın gideceğim. Ben de çok merak ediyorum nasıl bir süreç![]()
Peki sonuç nasıl oldu bu hamileliğinizdemi kullanmıştınız ekstra dikkat ettiğiniz birşey varmıydı :)
MaşAllah rabbim saglikli sekilde kucağına almayı nasip etsin:))İkinci klomen ve çatlatma iğnesi sonucunda gebeyim şuan :)
Merhaba. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle. Bu klomeni hormonlarda sıkıntı gördükleri zaman mı veriyorlar?İkinci klomen ve çatlatma iğnesi sonucunda gebeyim şuan :)
MaşAllah rabbim saglikli sekilde kucağına almayı nasip etsin:))
Merhaba. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle. Bu klomeni hormonlarda sıkıntı gördükleri zaman mı veriyorlar?
Aa ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmişTeşekkürler :)
Benim yumurta rezerv 'im azaldığı ve yaşım ilerlediği için başlamıştık . Doktorum tüp bebek dedi fakat ben denemek istemiştim . Yani evet hormonlara bakılıyor öncesinde .
Aa ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmişböyle olaylara bayiliyorum. Kaç yaşındasın? Amh kaç çıkmıştı?
İkinci bebek mi? Ben de 35 yasindayım. Olabilirse insallah ilk bebek olacak.34 bitmek üzere :) Amh 0,85 çıkmıştı . 3 ay normal deneyip sonra klomen e başladık.
Bendese hafif pcos var kiloda veriyorum umarim olur :)Teşekkür ederim , siz de güzel sonuçlar alırsınız umarım :)
İkinci bebek mi? Ben de 35 yasindayım. Olabilirse insallah ilk bebek olacak.ben de yeni baktırdım hormonlara amh 2.04 çıktı. Doktor da gel folikul bakalim dedi. Yarın gideyim bakalım nasıl bir olay
![]()
Sağol insallah ben de yakında başaracağimBenim de ilk , darısı başınıza inşallah :)
Bende 22yasindayim 3 senelik evliyim 2 kurtajim var cok seviyorum bebekleriSağol insallah ben de yakında başaracağim![]()
Sen çok gençsin canım. İlla ki olur. Birinci olur sonra ikinci de yaparsın hatta :) ben 6 yıllık evliyim, yaş da 35 bir bebek olsa yeter banaBende 22yasindayim 3 senelik evliyim 2 kurtajim var cok seviyorum bebekleri![]()