Gebeliğe Hazırlık Doktorda yumurta takibi yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HoneyBear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.228
830
73
26
Merhaba arkadaslar bu adetim basladiginda yumurta takibine gidecegim ilk defa olcak surwc nasil ilerliyor bilgisi olan

Adetin 3. Günü gel demişti bana doktor ama istersen adet bitiminde de gidebilirsin ilaç kullanmayı düşünmüyorsan

Merhaba arkadaslar bu adetim basladiginda yumurta takibine gidecegim ilk defa olcak surwc nasil ilerliyor bilgisi olan

Merhaba , ben adetin 3. günü gitmiştim . 5 gün , günde iki kere klomen kullandım ve hapın bitiminden 4 gün sonra yumurta takibi için gittim. Sonrasında da çatlatma iğnesi yapıldı.

Merhaba , ben adetin 3. günü gitmiştim . 5 gün , günde iki kere klomen kullandım ve hapın bitiminden 4 gün sonra yumurta takibi için gittim. Sonrasında da çatlatma iğnesi yapıldı.
Peki sonuç nasıl oldu bu hamileliğinizdemi kullanmıştınız ekstra dikkat ettiğiniz birşey varmıydı :)

Teşekkürler :)

Benim yumurta rezerv 'im azaldığı ve yaşım ilerlediği için başlamıştık . Doktorum tüp bebek dedi fakat ben denemek istemiştim . Yani evet hormonlara bakılıyor öncesinde .

Merhaba. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle. Bu klomeni hormonlarda sıkıntı gördükleri zaman mı veriyorlar?

Teşekkürler :)

Benim yumurta rezerv 'im azaldığı ve yaşım ilerlediği için başlamıştık . Doktorum tüp bebek dedi fakat ben denemek istemiştim . Yani evet hormonlara bakılıyor öncesinde .
Aa ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelmiş 😍 böyle olaylara bayiliyorum. Kaç yaşındasın? Amh kaç çıkmıştı?

34 bitmek üzere :) Amh 0,85 çıkmıştı . 3 ay normal deneyip sonra klomen e başladık.
İkinci bebek mi? Ben de 35 yasindayım. Olabilirse insallah ilk bebek olacak.🥳 ben de yeni baktırdım hormonlara amh 2.04 çıktı. Doktor da gel folikul bakalim dedi. Yarın gideyim bakalım nasıl bir olay 😁

Back
X