- Konu Sahibi drbeauty06
-
botox işlemi yüz bölgesi için genelde alın,göz kenarı,kaş arası ve göz altı bölgelerinde uygulanır ağız kenarında ve dudak üstünde genelde dolgu enjeksiyonları daha güzel sonuçlar verir ancak doktor muayenesi bu konuda net açıklama için şart,ciltte kandolaşımını etkileyecek yada parşömenleşmeye yol açacağı şeklindeki bilgi doğru değil,sayısız dolgu ve botox tecrubelerimle bu şekilde bir sonucada şahsen rastlamadım,6 yıl önce botox uygulamaya başladığım ve ilk seneler yılda 2 kez son 2 yıldır yılda 1 kez botox uyguladığım hastalarımda dahi sonuçlar hala çok güzel hatta bir hastam 2004 yılında 48 yaşında ilk uygulama görüntülerini 6 yıl sonra karşılaştırdık ve 54 yaşında olmasına rağmen şuan o anki fotograflarından daha iyi ve fresh bir görüntüsü var ve hasta çok memnun!ancak şu unutulmamalı botox ve dolguda uygulamacı hekimin tecrubeside çok önemli,fiyat konusuna gelince ortalama 40-50 ünitelik BOTOX Allergan firmasına ait ürünün uygulaması 400-500 tl ancak bazı hastalarımız için 20 -30 ünitelik uygulamlarda yeterli olabilmekte ve fiyat bu doğrultuda belirlenmektedirSiz Anakara'dasınız. Ben de botox düşünüyorum da; ağız kenarında da uyulanıyor mu? Uygulandığı yerde kan dolaşımını engellediği için parşömen kağıdı gibi bir görüntü ortaya çıkıyormuş, doğru mu acaba? Bana ücreti ve yeriniz hakkında özelden bilgi verebilir misiniz?
son dönemlerde bu amaçla bazı firmalar dolgu maddeleri piyasaya sundular ancak kişisel görüşüm ve izlediğim uygulamalar,göğüs protezlerinin hem fiyat hemde sonuçlar anlamında daha tatminkar olduğu yönünde ,ayrıca bu dolgu maddeleri genellikle tekrar tekrar uygulama gerektirmekte,size tavsiyem klasik silikon olarak bilinen yöntem olacaktır,bu operasyonlarda hastanın beklentileri doğrultusunda protezlerin büyüklüğüde seçilebilmektebelki biraz alakasiz bi soru olucak ama bu dolgu maddeleri goguse buyutme amaçli uygulanabilir mi ?
öncelikle botox ile ilgili sorunuzu cevaplayayım,botox mümkünse sizin yanınızda açılsın ve kullanılsın ozaman en yüksek etki elde edilirki benim tecrubelerim en az 6 ay etki gayet yeterli oluyor sonra giderek azalıyor ancak sizden önce hazırlanmış bir botoxun etkisi saatler içerisinde azalmaya başlar ve ortalama 7-10 günde tamamen kaybolur dolayısı ile uygulandığı süre ile hazırlandığı süre arası nekadar artarsa etki ve kalıcılık odenle az olur yinede en kötü ihtimalle 3-4 ay gider! ben yıllar içerisinde belirli bir hasta portföyü edindiğim için genelde hastalarımı aynı anda eşleştirme şansını buluyorum fakat 1 gün beklemiş botoxuda kullandığım nadirde olsa oluyor botox da en önemli olan allergan firmasının orjinal ürünü olan BOTOX markasının tercih edilmesi ve mümkünse önceden uygulamalarını gördüğünüz olabildiğince tecrubeli hekim arkadaşları tercih etmenizdir,yinede bazı hekim arkadaşlar gibi bu işi çokta zor gösterip abartmayayım sonuçta temel kurallara dikkat eden her hekim botoxu kolaylıkla uygular gayet güvenilir kolay ve etkisi tatminkar bir işlemdir,Geçenlerde bir güzellik merkezine gittim cillt bakımı için.
Botox'da uygulanıyordu bugüne kadar uygulatmadığım için hiç sormamıştım merakımdan fiyat almak istedim.
Tüm bölgeler için 500 tl dediler
Bu fiyat botox için normal ama benim kafamı karıştıran bana bölgesel fiyatda verdiler.
Mesela kaş kaldırma 150 tl , alın çizgileri 200 tl , kaz ayakları 200 tl dediler.
Bende şaşırdım ben sadece kaş kaldırtsam geri kalan botox ne olacak onuda başkalarınamı kullanacaksınız o zaman beklediği için etki süreside düşüyormuş dedim.
Dermatolog hayır kutuyu yanınızda açıyoruz gerektiği kadarını uyguluyoruz dedi.
Bende geri kalan o zaman ziyan oluyor atıyorsunuz deyip gülünce yok onuda başkalarına uyguluyoruz dediÇok pis kelime oyunu yaparım :))
Şimdi benim merak ettiğim başkası için açılan botox'un bende bölgesel olarak uygulanması problem değil ama bu 4-6 ay denilen etki süresini olumsuz etkilermi eğer etkilerse kaç ayda eski haline geri döner ?
Bir diğer sorumda forumumuzda kaşlarını juvederm ile kaldırtan bir arkdaşımız var bir kaç cerraha sormuştum birisi hiç mantıklı değil yapıldığını ilk defa duyuyorum dedi bir diğeride kaldırma efekti yapılabilir dedi çelişkili ifadeler.
Net'de çok azda olsa kaş kaldırmayla ilgili juvederme ait uygulama videoları mevcut ve sitesindede yapıldığına dair animasyon var.
Sizin deneyiminize dayanarak böyle bir uygulama yaptınızmı eğer yaptıysanız botox'a nazaran nasıl durur ve dolgu efekti ile kaşları botox kadar kaldırmak mümkünmüdür ?
Merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Normalde yüzümde kırışıklık yok ancak; güldüğüm zaman göz altılarımn eskiye nazaran daha çok kırıştığını görüyorum ve bunların zamanla yerleşip kırışıklık oluşturmasından endişe ediyorum. Kırışıklık oluşumunu engellemek için botoks yaptırmam doğru olur mu yoksa bir kaç sene daha beklemem daha mı uygun. Cevabınız için şimdiden teşekkürler
bu bölgeye botox uygulanıyor ancak görmeden yorum yapmakta çok zor sanırım gideceğiniz doktor ön muayenesi sonrası en mantıklı yaklaşımı sizinle paylaşacaktır...merhaba benım gozlerımın altında kırısıklık var bu kıs kesınlıkle botox yaptırmayı dusunuyorum goz altına olurmu gez cevremde yok sadece goz altım bıde bıraz cukurluk var onada etkı edermı botox
yani abdi ibrahim firmasınca ithal edilen allergan firmasının ürünü !!! sanırım doğru ürün burada dikkat edeceğiniz bir diğer husus ürünün sizin yanınızda hazırlanması olmalıdır...drbeauty
annemde botox yaptırmak istiyor.Burdaki merkeze hangi marka diye sordugumuzda abdi ibrahim firmasından alıyoruz dedi :S
kaş kaldırma işlemi genelde kaşın dış uç kısmının hemen üzerinde bir noktadan yapılır ancak kaşın pozisyonu ve düşmenin derecesine göre alın ve göz kenarınada bazı noktalarda müdahale gerekebilmektedir en iyi yorumu ise sizi ön muayeneye alacak hekim arkadaşımız verecektir.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim botox hakkında bir sorum daha olacaktı.
Benim bir kaç yıldır alnımda ve kaz ayaklarında kırışıklık var bu durum kaşlarımdada düşme yarattı
ben sadece kaşlarımı düşmeden önceki eski konumuna kaldırtmak istiyorum bunun için sadece kaz ayakları kırışıklıklarımı botox ile açmak yeterlimidir yoksa alın kırışıklıklarımada botox gerekirmi ?
yani abdi ibrahim firmasınca ithal edilen allergan firmasının ürünü !!! sanırım doğru ürün burada dikkat edeceğiniz bir diğer husus ürünün sizin yanınızda hazırlanması olmalıdır...
bir şişe botox 100 ünite içerir ve bir hastanın yüz bölgesinde uygulanan maximum doz 50 ünitedir bunun üzerinde doz pek uygulanmaz dolayısı ile aynı anda eşleşen 2 hasta için bir şişe yeterlidir genelde 45 yaş altında 40 ünite üzerinde ise 50 ünite doz kullanılır şunu ilave edeyim dudak bölgesine botox pek önermem bence dudak çevresi kırışıklıkları için restylane vital uygulaması yada P.R.P dediğimiz yeni gündemde olan ve hastanın kendi kanından elde edilen ürünün uygulanması daha iyi sonuçlar verir.zaten yanımızda hazırlanmasını isteyeceğiz.Bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkürler yoksa hiç haberim yoktu...
Görüştüğüm bayan genelde iki kişiye bir ilaç yetiyor o yüzden iki kişi iki kişi alıyorlarmış hastalarını..ama şöyle bi'şey var annem alnına göz,dudak çevresine uygulacatacak. bunun yanı sıra yuzunede uygulatabılır mı? hanı boyle bı durumda ılac artıyor mu? eger artarsa bende dudaklarıma uygulatayım dıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?