- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Ahahahahah aslinda evet,ben onu böyle kabul ettim ama benimde totoma göre don yokAhahaha ilahi kız ne güzel adam kendi tarzıyla seviyor işte seni, daha ne istiyosun :)))
Amin canim insallah cok dua aldım burdan cevremden de . Önümüzdeki ay gidiyim o zaman. Biraz korkuyorum da.. hastaneye gidince gerildim yaaÇektirseydin tabi ya
Neyse yeniden randevu alıp çektir de erteleme en azından
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :)
Aman hangisi dört dörtlük ki. İşte ben de diyorum bazen buna da şükür.Ahahahahah aslinda evet,ben onu böyle kabul ettim ama benimde totoma göre don yokhehehehe ama bazi huyları dersen
......... fenaaa
Dimi dimi. Oyle 4 4 luk birisi ancak instagramdaki yanyana cekilmis fotograflarin altinda yazar.o nada kim inanır bilmemAman hangisi dört dörtlük ki. İşte ben de diyorum bazen buna da şükür.
Öyle. Biz de dört dörtlük değiliz. Önemli olan idare edilebelecek kusurlar olsun. :))Dimi dimi. Oyle 4 4 luk birisi ancak instagramdaki yanyana cekilmis fotograflarin altinda yazar.o nada kim inanır bilmem
Cok Dogru söyledin ... bizde 4 4 luk degiliz mukemmeliyetciyim ben ama kendim de mukemmel degilim..karsimdakin den bunu beklemeye ne hakkım var? Ama hak gorup tribe giriyorum. Ne kadar psikopatim yaÖyle. Biz de dört dörtlük değiliz. Önemli olan idare edilebelecek kusurlar olsun. :))
Acaba hanginiz daha iyi bir eşsiniz değil mi ama? Mükemmel insan yok, iyi biriyse seviyorsan seviliyorsan kıymetini bil bazı şeyleri görmezden gel. :))Cok Dogru söyledin ... bizde 4 4 luk degiliz mukemmeliyetciyim ben ama kendim de mukemmel degilim..karsimdakin den bunu beklemeye ne hakkım var? Ama hak gorup tribe giriyorum. Ne kadar psikopatim ya
Bende bunu sorguluyorum. Ay annem gibi konuştun :) annemde böyle seyler soyler acaba o ne düşünüyor bide ona sormak lazım. Ya da acaba kim daha düzgün bide oyle düşün gibi :)Acaba hanginiz daha iyi bir eşsiniz değil mi ama? Mükemmel insan yok, iyi biriyse seviyorsan seviliyorsan kıymetini bil bazı şeyleri görmezden gel. :))
İnanin bende anlamiyorum ama bize özendiklerinide sanmiyorum çünkü bu pskoloji ağir işte kimse laf duymayı kaldıramıyorBen şunu anlamıyorum, bu sitede ve sosyal medyanın başka mecralarında 30 çok geç gibi söylemlere rastlıyorum ancak çevreme baktığımda 27-28'den önce evlenen yok. Çoğu insan 30'larında evleniyor. Ben mi çok izole bir çevredeyim anlamıyorum ki. Hem ona neymiş evlenmeyi asla istemiyor olabilirsiniz, isteyip bulamayabilirsiniz. Kime ne yani? Ne ayıp şey. Kendi başı göğe değdi sanki evlenince. Kendi işten eve-evden işe hayatlarına herkesi ortak etmek istiyorlar ya bazen evlilerin bunu kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum.
İnanin bende anlamiyorum ama bize özendiklerinide sanmiyorum çünkü bu pskoloji ağir işte kimse laf duymayı kaldıramıyor
Evet işte haddi olmayan nerde lüzumsuz var laf söylüyor işteİşte toplumun insana yüklediği ödevlerden birini yerine getirdi ya, evlenen başarmış evlenmeyen başaramamış gibi algılıyorlar. Tamamen vizyonsuzluktan yani. Bence önemsemeyin böyle eleştirileri ama en olmadık insandan, dış kapının mandalından duyunca hadsizliğe sinirlenmişsinizdir. Anlayabiliyorum sizi.
Bu toplumdan insan olmaz. Bu toplumdan adam olmazda diyebiliriz.Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Belki de sizi beğendi ve kendisi ya da bir arkadaşı için ağzınızı aradı. Ne fitne fesat bi insanım ama aklıma bu geldi:)bilmiyorum çok zor böyle olmak
Bence mutlular sizce mutlu olmayanlar neden evlilik yürütsünki nasıl dokunsun sevmediği birineÇoğu evli insan mutlu mu zannediyorsunuz? Boşanan çiftlerin yüzdesi hiç te azimsanacak kadar değil. Anlasamayacaginiz biri ile evlenip mutusz olacağınıza , tek başınıza daha mutlu olursunuz. Tabi ki karşınıza çok seveceginiz , çok iyi anlaşağınız biri çıksa evlilik güzel olur ama öyle birinin çıkması da kader , çıkmıyorsa evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünmeyin. Çocuk doğurmak olayı da tamamen insana bağlı bir şey , mesela ben evlensem dahi çocuk dogurmayı hiç bir zaman düşünmedim. Bu arada genç değilim ben de yaşıtınız sayılırım.
Şimdi düşünüyorum da 23, 24 yaşlarında ilişkim vardı o zaman evlenseydim evliliği yurutemezdim, bebek doğursam bakamazdım boşanmak zorunda kalırdım yüksek ihtimalle, çünkü sorumluluk alabilecek karakterde değildim, şimdi daha olgunlaştım. Kaderimizde varsa bizim de gönlümüze göre biri çıkar, bu tarz şeyler elde olan şeyler değil , fazla takılmak yerine kismette varsa olur deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?