Doktorlar da bunu derse

Çektirseydin tabi ya
Neyse yeniden randevu alıp çektir de erteleme en azından
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah :)
Amin canim insallah cok dua aldım burdan cevremden de . Önümüzdeki ay gidiyim o zaman. Biraz korkuyorum da.. hastaneye gidince gerildim yaa

Öyle. Biz de dört dörtlük değiliz. Önemli olan idare edilebelecek kusurlar olsun. :))
Cok Dogru söyledin ... bizde 4 4 luk degiliz mukemmeliyetciyim ben ama kendim de mukemmel degilim..karsimdakin den bunu beklemeye ne hakkım var? Ama hak gorup tribe giriyorum. Ne kadar psikopatim ya

Cok Dogru söyledin ... bizde 4 4 luk degiliz mukemmeliyetciyim ben ama kendim de mukemmel degilim..karsimdakin den bunu beklemeye ne hakkım var? Ama hak gorup tribe giriyorum. Ne kadar psikopatim ya
Acaba hanginiz daha iyi bir eşsiniz değil mi ama? Mükemmel insan yok, iyi biriyse seviyorsan seviliyorsan kıymetini bil bazı şeyleri görmezden gel. :))

23 te evlendim 25 te dogurdum he erken evlendimya bana da kus kondurdular hic uzulmeyin evlenmek cocuk sahibi olmak bi maharet degil hergun evde yemek yetistirmekten sogan kokuyosun

Bende 32 yasindayim ve henuz hamileyim evleneli 5 yil oldu malesef hemen cocuk sahibi olamadık. Demekki vakti zamani su anmis. Rabbim nasip eder kucagima alirim insallah tum hamileler de oyle.
Ancak gecen bir arkadaşıma gittim. 27 yasinda 2 aylik evli "hemen cocuk yapmam lazim 30dan once yapmak gerekiyormus" dedi bunu söyleyen arkadasim da eğitimli, ogretmen.
Yani insana istedigin egitimi ver bazi konularda egitmek pek mumkun degil.

Acaba hanginiz daha iyi bir eşsiniz değil mi ama? Mükemmel insan yok, iyi biriyse seviyorsan seviliyorsan kıymetini bil bazı şeyleri görmezden gel. :))
Bende bunu sorguluyorum. Ay annem gibi konuştun :) annemde böyle seyler soyler acaba o ne düşünüyor bide ona sormak lazım. Ya da acaba kim daha düzgün bide oyle düşün gibi :)
Dogru söylüyorsun.. cok cok iyi yönleri var ama birazcik sinsidir.Allah hepimizin yuvasına huzur versin. Neler neler okuyorum şu forumda diyorum ki ben abartiyorum ne insanlar var yahu ne adamlar pislikler. Bende biraz asabiyim. Bence geccek ama yaşın verdigi delilikler oluyor:)

Ben şunu anlamıyorum, bu sitede ve sosyal medyanın başka mecralarında 30 çok geç gibi söylemlere rastlıyorum ancak çevreme baktığımda 27-28'den önce evlenen yok. Çoğu insan 30'larında evleniyor. Ben mi çok izole bir çevredeyim anlamıyorum ki. Hem ona neymiş evlenmeyi asla istemiyor olabilirsiniz, isteyip bulamayabilirsiniz. Kime ne yani? Ne ayıp şey. Kendi başı göğe değdi sanki evlenince. Kendi işten eve-evden işe hayatlarına herkesi ortak etmek istiyorlar ya bazen evlilerin bunu kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum.

İnanin bende anlamiyorum ama bize özendiklerinide sanmiyorum çünkü bu pskoloji ağir işte kimse laf duymayı kaldıramıyor

İnanin bende anlamiyorum ama bize özendiklerinide sanmiyorum çünkü bu pskoloji ağir işte kimse laf duymayı kaldıramıyor

İşte toplumun insana yüklediği ödevlerden birini yerine getirdi ya, evlenen başarmış evlenmeyen başaramamış gibi algılıyorlar. Tamamen vizyonsuzluktan yani. Bence önemsemeyin böyle eleştirileri ama en olmadık insandan, dış kapının mandalından duyunca hadsizliğe sinirlenmişsinizdir. Anlayabiliyorum sizi.

Evet işte haddi olmayan nerde lüzumsuz var laf söylüyor işte

ıyıde oku okulu bıtır ıse gır duzen oturt bırını bul anlas evlılıge karar ver resmı adımları at dıyene kadar 30 olur kı ınsan
lıseden sonra okumayan bırı bıle 25 den once evlenmemelı . evlılık olgunlugu dıye bırsey var
erken evlenenlere madalya mı takmıslar

bosverın ya takmayın agzı olan konusur ıste

Bu toplumdan insan olmaz. Bu toplumdan adam olmazda diyebiliriz.

Çoğu evli insan mutlu mu zannediyorsunuz? Boşanan çiftlerin yüzdesi hiç te azimsanacak kadar değil. Anlasamayacaginiz biri ile evlenip mutusz olacağınıza , tek başınıza daha mutlu olursunuz. Tabi ki karşınıza çok seveceginiz , çok iyi anlaşağınız biri çıksa evlilik güzel olur ama öyle birinin çıkması da kader , çıkmıyorsa evlenmiş olmak için evlenmeyi düşünmeyin. Çocuk doğurmak olayı da tamamen insana bağlı bir şey , mesela ben evlensem dahi çocuk dogurmayı hiç bir zaman düşünmedim. Bu arada genç değilim ben de yaşıtınız sayılırım.

Şimdi düşünüyorum da 23, 24 yaşlarında ilişkim vardı o zaman evlenseydim evliliği yurutemezdim, bebek doğursam bakamazdım boşanmak zorunda kalırdım yüksek ihtimalle, çünkü sorumluluk alabilecek karakterde değildim, şimdi daha olgunlaştım. Kaderimizde varsa bizim de gönlümüze göre biri çıkar, bu tarz şeyler elde olan şeyler değil , fazla takılmak yerine kismette varsa olur deyin.

Bence mutlular sizce mutlu olmayanlar neden evlilik yürütsünki nasıl dokunsun sevmediği birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…