- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Bana sanki öyle geliyorki sevince hersey hallolur gibi
:) :) :) hehehehehehehe napim hayat zaten sıkıcı:)Ayyy kız ya senin yorumlarına acayip gülüyorum cidden :))
bende 31 yaşında evlendim
büyüğüm küçüğüm hepsi evlendi bir ben kaldım bekar
ki içlerinde göze batan bendim fazla kalmaz hemen evlenir diyorlardı
onlar bana acıyorlardı ama ben nasıl güzel yaşıyordum onu bilmedikleri için
kafana takmıyorsun değilmi diyorlardı
yok yaaa delımıyım ben evlenmedim diye üzüleyim diyordum , 31 yaşında evlendim ilk 5 sene içinde 10 yaş yaşlandım,
artık gerisini sen düşün
İy etmişsiniz valla :)Bana da diyorlar ama hiç umursamıyorum ve öyle diyen insanlar için "işte bir cahil,boş beyin"daha diyorum.Hatta geçenlerde bir akrabamı azarladım bu yüzden.Kendisi sanırım 38 yaşında evlendi ve ne zaman bize gelse "e canım sen de evlenmiyor musun?Birini bul da sen de yuvanı kur"diye saçmalıyordu.(Acaba "koca arıyorum"diye tabela mı astırsam boynuma) Her defasında sabredip kalbini kırmayayım diye" inşaAllah,kısmet"diyerek lafı değiştiriyordum.En son gelişinde dayanamadım:"böyle söylüyorsun da sen de kaç yaşından sonra evlendin.Herkesin imtihanı farklı.Benim de budur belki"diye patladım.Eveledi geveledi,ben dişimi gösterince çekti pençelerini.Her zaman ayrılırken uzun uzun sarılan hanımefendi zoraki öpüp gitti.Dedim"işlem tamam,kurtuldum"Daha da gelmedi bize.
Siz böyle diyimce çok şaşırıyorum diyorumki bazen keske sevdigime kavussaydimda her sıkintiya raziydim38 yasındayım
34 de evlendim
30 yasındakı evlenmemıs hemcinslerime imrenerek bakıyorum
İy etmişsiniz valla :)
Orası ayrı canımSiz böyle diyimce çok şaşırıyorum diyorumki bazen keske sevdigime kavussaydimda her sıkintiya raziydim
Aman aman oyle dua etmeyin.Allah hayirli evlilikler nasip etsin.evlilikte skntilar cesit cesit olabiliyor.saglik psikolojik ekonomik evlat. Kayinvalide kayinpeder vs vs her skntiya raziyim dersiniz simdi Allah korusun imtihaniniz agir olursa uzulursunuzSiz böyle diyimce çok şaşırıyorum diyorumki bazen keske sevdigime kavussaydimda her sıkintiya raziydim
Yani bilemiyorum su hayatta hayallerindeki insanla evlenen kac evde kalmis vardir:)))) ben armuda sapli uzume coplu dedim.esim gozumun gormeyecegi kadar YAKIN arkadasim oldu:)))))) zorunlu hissettigim icin degil cok guzel muhabbet edebildigimiz icin secimim oldu.ha evlilikten sonra muhabbete ne oldu dersen eski keyfi kalmadPeki evlenirken zorunlumu baktınız yoksa tamda beklediģm insan dedinizmi
Desene bula bula en züğürtünü ben bulmuşumbizim kuzenlerin hepsi önce araba aldı valla.kızın ailesine neyle gidecek koskoca doktorlar araba şarttt ha ha
aa neden öyle dedinizki ben 30 yaşındayım çok aşik olduğum birini buldum tam hayalimdeki gibiydi sadece kavuşamadikYani bilemiyorum su hayatta hayallerindeki insanla evlenen kac evde kalmis vardir:)))) ben armuda sapli uzume coplu dedim.esim gozumun gormeyecegi kadar YAKIN arkadasim oldu:)))))) zorunlu hissettigim icin degil cok guzel muhabbet edebildigimiz icin secimim oldu.ha evlilikten sonra muhabbete ne oldu dersen eski keyfi kalmad
Hakikaten hiçler yumaği hiçmi kendilerine bisey katmamislar anlamadimkiHahaha 30 yaşındadaha uzmanlığını alamaz ayol bu nasıl takdır.
Malesef ben bu sene o kadar acı şeyler yaşadım ki bu kendini bilmez masa başı memuru gibi iş yapan doktorlar yüzünden.. bütün fikrim değişti kendilerine karşı pozitif ayrımcılık yapardım. Yani bizim ülkemizde bircok seyde oldugu gibi bu meslekte de kalite cok düşük. Adam doktormus hakimmis savcıymış muhendismis hiç hiç kesinlikle koca koca hiçler yumağı.
Konuya döneyim efenim 30 yaş çoooook genç bir yaş ve ortalama yaşam süremiz 50 degil artık tamı tamına 75! Ortalama bu ha! Kadınlarda sanıldığının aksine doğurganlıkta olduğu yerde sapa sağlam hatta daha sağlam duruyor.
Ben bunu sormadim ki iyi de :) 30dan kucuk birine bunu önerebilir belki ama zaten 30 yasinda bi insana bunu söylemenin mantigi yok, artik 30dan önce doguramayacagina gore :) Insanlarin canını sıkmanın bi alemi yok..Ne kadar erken hamile kalınırsa o kadar iyi, 35 yaştan sonra hamile kalınınca bir anlamı kalmıyor araştırmalara göre. Tabii yalnızca jinekolojik maligniteler açısından, diğer kanser türleri için böyle bir kanıtlı araştırma yok.
Herkesin nasibi farklidir.. Seni anliyorum ama sabirla beklemek ve dua etmekten baska yapacak bi sey yok.. Allah cok hayirli birini cikarsin karsina tez zamanda..Haklisiniz kim ne derse desin sanki içimde boğuluyorum bu elimde değil ki.Kendimce zaten bende geç kaldığımı düşünüyorum üstüne çevre baskisi üstüne sevgilim vardi gitti baskasiyla evlendi gözümün önünde dolanip duruyo işte böyle
Amin canm inşallahHerkesin nasibi farklidir.. Seni anliyorum ama sabirla beklemek ve dua etmekten baska yapacak bi sey yok.. Allah cok hayirli birini cikarsin karsina tez zamanda..
İşin açiği çocuk konusunda rahatım vermeyen Allah 20 yaşindada vermez hele bi evleneyimde zaten bir çocuk istedim hep erkende evlenmiş olsamBen bunu sormadim ki iyi de :) 30dan kucuk birine bunu önerebilir belki ama zaten 30 yasinda bi insana bunu söylemenin mantigi yok, artik 30dan önce doguramayacagina gore :) Insanlarin canını sıkmanın bi alemi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?