Doktorlar da bunu derse

Boşvet cnm canını sıkma bi kerw bana da öyle dr . Yorum yaomıştı gebelk için muayeneye gtmiştim ve tedrgin olmuştum aaa ddi. Sanki 18 yaşındasın cesur ol ddi. Senn yaşınndakilerin 3 cocuğu var ddi. ki 27 yaşındayım ne üç çocuğu...O ay da gebeydim muayene etti ama kmyasal gebeymişim boş boş yorum yaptı bi daha da gtmedim ama her platformda , ark grubunda anlatıyorum kmse gtmsen onadiye. Doktor oluyorlar ama insanları anlamıyorlar. İnsanlar zaten oraya bin bir stresle gidiyor .

Yahu ne kadar hadsiz insan var !
Gec kalmismis. Kime gore, neye gore gec ?
Bana gore de 26 yas evlilik icin erken.
Had bilmek onemli !

İnşllah olur bebeğiniz ama mesela çocuk olmamasi konusuna insanlar allahtan geldiģini biliyor ama bunu bizim elimizde gibi saniyorlar buna üzülüyorum
Bazıları allahtan geldiğini de gelmediğini de düşünmüyor maalesef ki.. bende 28 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz bizimde olmuyor ve siz becerememissinizdir tecrübesizsniz gibi saçma yorumlara maruz kalıyoruz eşimle

Insan once haddini bilecek ama nerdeee.
Bir de bunun soyle bir versiyonu var
Cocugunuz var mi?
Yok.
Dusunuyor musunuz?
Evet desem ne zaman diyor
Kismet deyip gecistirsem olmuyor mu diyor.
Sana ne diyorsun bu sefer de cok kabasin oluyor. Yahu arkadas sen suursuzsun anladik da git az otede oyna ama yok ille soracak 1.yi yapsan 2.ye takacak :)))

okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır demişler.

Düşünmüyoruz olursa da hayır demeyiz demeyi dene belki işe yarar. Ben bide sunu diyorum komik oluyo. Çocuğunuz var mı diyo yok diyorum ya ama çok güzel duygu anne olmak çocuğunun olması filan derken senin var mı diyorum var diyo madem çok seviyorsun kendin doğur bida sev işte madem güzelmiş diyorum ayyyy yooooook derken konu kapanıyor :)))

Dusunmuyoruz demeyi de denedim aaa neden dusunun diyor :))) sanki ben dusunup dusunmeyecegim zamani bilmiyorum. Hatta en son birine dedim ki dusundugumuz tarihi sana bildiririm dedim aa cok sevinirim dedi yaaaa saka gibi :)))

oku oku da bu doktor gibi essek olma

virgulu istediginiz yere koyunuz

bende 31 yaşında evlendim
büyüğüm küçüğüm hepsi evlendi bir ben kaldım bekar
ki içlerinde göze batan bendim fazla kalmaz hemen evlenir diyorlardı
onlar bana acıyorlardı ama ben nasıl güzel yaşıyordum onu bilmedikleri için

kafana takmıyorsun değilmi diyorlardı

yok yaaa delımıyım ben evlenmedim diye üzüleyim diyordum , 31 yaşında evlendim ilk 5 sene içinde 10 yaş yaşlandım,
artık gerisini sen düşün

Ben 34 te evlendim bi oncekinde 21 de evlenmiştim. Aklim olsa yine bu yasimi beklerdim.kacirdigin 1 sey yok.insanlara bu tarz sorular sordugunda cevap vermek lazim sanane diye mesela

ya yemin ederim bende yıldım bunlardan

toplum nasıl esir alıyo bizi

önceden entellektüel düşüncelere sahip bi kızcağızken

sahiden neden evlenemiyom diye geriliyorum son zamanlar

içimdeki varoşu çıkardılar resmen

baş edemiyorum

konu sahibi arkadaşta demiş

sanki evlenip mutsuz olmak bekar mutlu olmaktan daha önemli gibi geliyo diye

aynen bende böyle düşünüyorum ne yazıkki

en azından onlar büyük zafere ulaşmışlar level atlamışlar ben hala aynı yerdeyim hissi uyandırdı lanet olasıca pislikler

Hayatta evlilikten baska bir sey yapmamis insanlarin evliligi bir basari,statu olarak gormesi cok normal ah bir de mutlu olsalar :))) mutlu insan kimsenin ozeliyle ilgilenmez mutsuz insan ilgilenir.

32 yasimda evlendim.iyi ki de oyle olmus.mutsuz muyum hayir ama evlilik kölelik bacim:) emin ol 32 yasinda evlenen biri bile sana ayni muhabbeti cevirir cunku kaliplasmis diyaloglar var yurdum insaninda.bazi sorulari sormazsa ölür .evlensen cocuk sorarlar dogum yaptigin gun ikinciyi sorarlar.sorun sende degil

Ah ya çok güldüm lanet olasica pislikler hahahaha tamda bu psikolojideyim

Peki evlenirken zorunlumu baktınız yoksa tamda beklediģm insan dedinizmi

Ben 34 te evlendim bi oncekinde 21 de evlenmiştim. Aklim olsa yine bu yasimi beklerdim.kacirdigin 1 sey yok.insanlara bu tarz sorular sordugunda cevap vermek lazim sanane diye mesela
Ne güzel ya rahatsiniz masallah ben hep ezik ezik dolaniyo gibiyim eski sevgilim benden ayrilir ayrilmaz nikahlandi oda ayni yerde yasiyo benle geçen onla karsilastim o kadar kötü oldumki dedim ya bu mal bile bana aciyodur kesin düşünün pskolojimi

Nedenki ama ya sevmedinizmi eşinizi öyle hissediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…