Boşvet cnm canını sıkma bi kerw bana da öyle dr . Yorum yaomıştı gebelk için muayeneye gtmiştim ve tedrgin olmuştum aaa ddi. Sanki 18 yaşındasın cesur ol ddi. Senn yaşınndakilerin 3 cocuğu var ddi. ki 27 yaşındayım ne üç çocuğu...O ay da gebeydim muayene etti ama kmyasal gebeymişim boş boş yorum yaptı bi daha da gtmedim ama her platformda , ark grubunda anlatıyorum kmse gtmsen onadiye. Doktor oluyorlar ama insanları anlamıyorlar. İnsanlar zaten oraya bin bir stresle gidiyor .Bugün canımı sıkan bir mevzu oldu okadar kafama taktimki ya doktora gittim işte tanidik da birisi muayene oldum felan biraz muhabbet ettik muhabbet sırasında bana dediki kaç yaşındaydın 30 dedim niye evlenmedin ya dedi daha nezaman anne olcaksin dedi okadar üzüldümki zaten bu konuda çok üzgünüm ya evlenemeyenlere neden ezik muamelesi yapılıyor evlenip boşananlari ve mutsuz evlilik yürütenleri bile bizden daha şansli görmeye başladim çünkü onlara kimse acıyarak bakmıyor neden bizim toplumumuzun okumuşuda cahil okumamişida erkekler bile artık daha genç olanlari istiyor biz ölelimmi bilemedim ki toplumda fazlalik gibiyiz resmen
Ayyy kız ya senin yorumlarına acayip gülüyorum cidden :))Ben 26 yaşındayım,25te evlendim. Çocuğum olmuyor. Esim de kıro dur bazen kavga ediyoruz mesela.
O doktora selamımı söyle .
Bazıları allahtan geldiğini de gelmediğini de düşünmüyor maalesef ki.. bende 28 yaşındayım 1,5 yıllık evliyiz bizimde olmuyor ve siz becerememissinizdir tecrübesizsniz gibi saçma yorumlara maruz kalıyoruz eşimleİnşllah olur bebeğiniz ama mesela çocuk olmamasi konusuna insanlar allahtan geldiģini biliyor ama bunu bizim elimizde gibi saniyorlar buna üzülüyorum
Düşünmüyoruz olursa da hayır demeyiz demeyi dene belki işe yarar. Ben bide sunu diyorum komik oluyo. Çocuğunuz var mı diyo yok diyorum ya ama çok güzel duygu anne olmak çocuğunun olması filan derken senin var mı diyorum var diyo madem çok seviyorsun kendin doğur bida sev işte madem güzelmiş diyorum ayyyy yooooook derken konu kapanıyor :)))Insan once haddini bilecek ama nerdeee.
Bir de bunun soyle bir versiyonu var
Cocugunuz var mi?
Yok.
Dusunuyor musunuz?
Evet desem ne zaman diyor
Kismet deyip gecistirsem olmuyor mu diyor.
Sana ne diyorsun bu sefer de cok kabasin oluyor. Yahu arkadas sen suursuzsun anladik da git az otede oyna ama yok ille soracak 1.yi yapsan 2.ye takacak :)))
Düşünmüyoruz olursa da hayır demeyiz demeyi dene belki işe yarar. Ben bide sunu diyorum komik oluyo. Çocuğunuz var mı diyo yok diyorum ya ama çok güzel duygu anne olmak çocuğunun olması filan derken senin var mı diyorum var diyo madem çok seviyorsun kendin doğur bida sev işte madem güzelmiş diyorum ayyyy yooooook derken konu kapanıyor :)))
ya yemin ederim bende yıldım bunlardan
toplum nasıl esir alıyo bizi
önceden entellektüel düşüncelere sahip bi kızcağızken
sahiden neden evlenemiyom diye geriliyorum son zamanlar
içimdeki varoşu çıkardılar resmen
baş edemiyorum
konu sahibi arkadaşta demiş
sanki evlenip mutsuz olmak bekar mutlu olmaktan daha önemli gibi geliyo diye
aynen bende böyle düşünüyorum ne yazıkki
en azından onlar büyük zafere ulaşmışlar level atlamışlar ben hala aynı yerdeyim hissi uyandırdı lanet olasıca pislikler
:)))Dusunmuyoruz demeyi de denedim aaa neden dusunun diyor :))) sanki ben dusunup dusunmeyecegim zamani bilmiyorum. Hatta en son birine dedim ki dusundugumuz tarihi sana bildiririm dedim aa cok sevinirim dedi yaaaa saka gibi :)))
Ah ya çok güldüm lanet olasica pislikler hahahaha tamda bu psikolojideyimya yemin ederim bende yıldım bunlardan
toplum nasıl esir alıyo bizi
önceden entellektüel düşüncelere sahip bi kızcağızken
sahiden neden evlenemiyom diye geriliyorum son zamanlar
içimdeki varoşu çıkardılar resmen
baş edemiyorum
konu sahibi arkadaşta demiş
sanki evlenip mutsuz olmak bekar mutlu olmaktan daha önemli gibi geliyo diye
aynen bende böyle düşünüyorum ne yazıkki
en azından onlar büyük zafere ulaşmışlar level atlamışlar ben hala aynı yerdeyim hissi uyandırdı lanet olasıca pislikler
Peki evlenirken zorunlumu baktınız yoksa tamda beklediģm insan dedinizmi32 yasimda evlendim.iyi ki de oyle olmus.mutsuz muyum hayir ama evlilik kölelik bacim:) emin ol 32 yasinda evlenen biri bile sana ayni muhabbeti cevirir cunku kaliplasmis diyaloglar var yurdum insaninda.bazi sorulari sormazsa ölür .evlensen cocuk sorarlar dogum yaptigin gun ikinciyi sorarlar.sorun sende degil
Ne güzel ya rahatsiniz masallah ben hep ezik ezik dolaniyo gibiyim eski sevgilim benden ayrilir ayrilmaz nikahlandi oda ayni yerde yasiyo benle geçen onla karsilastim o kadar kötü oldumki dedim ya bu mal bile bana aciyodur kesin düşünün pskolojimiBen 34 te evlendim bi oncekinde 21 de evlenmiştim. Aklim olsa yine bu yasimi beklerdim.kacirdigin 1 sey yok.insanlara bu tarz sorular sordugunda cevap vermek lazim sanane diye mesela
Malesed etrafimda çok var bu hadsizlerdenYahu ne kadar hadsiz insan var !
Gec kalmismis. Kime gore, neye gore gec ?
Bana gore de 26 yas evlilik icin erken.
Had bilmek onemli !
Nedenki ama ya sevmedinizmi eşinizi öyle hissediyosunuzbende 31 yaşında evlendim
büyüğüm küçüğüm hepsi evlendi bir ben kaldım bekar
ki içlerinde göze batan bendim fazla kalmaz hemen evlenir diyorlardı
onlar bana acıyorlardı ama ben nasıl güzel yaşıyordum onu bilmedikleri için
kafana takmıyorsun değilmi diyorlardı
yok yaaa delımıyım ben evlenmedim diye üzüleyim diyordum , 31 yaşında evlendim ilk 5 sene içinde 10 yaş yaşlandım,
artık gerisini sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?