Doktorlar da bunu derse

Ah ya çok güldüm lanet olasica pislikler hahahaha tamda bu psikolojideyim

aynı psikolojideyiz ve gitgide çoğalıyoruz

ne kurummuş arkadaş :))

başka bi toplum varmı acaba bu kadar evlilik meraklısı

Amma abartılıyormuş şu 30 yaş ve üstü olmak burada gördüm bunu..

34 yaşındayım 29 da evlendim. Ama 30 üstü bekar da olsaydım hiç de triplere girmezdim. Nikahta bile erken mi acaba diye düşünüyordum.

Ne güzel farkındalıkların arttığı bir yaş. Gez toz eğlen. Ben artık 20 li yaşlarda evlenenlere üzülüyorum asıl :))

Varoşluk değildir hormoneldir o.
Üreme güdüsü bizim sandığımızdan daha kuvvetli.
Evlendiğimde en az 2 yıl bebek planı yok derken, çocuk fikrinden korkarken, 1 buçuk sene sonra istemeye başlamıştım :)

Ne güzel böyle düşünmeniz ama yalnızlık da çekilir gibi değil ya

Ne güzel böyle düşünmeniz ama yalnızlık da çekilir gibi değil ya

Yalnızlık var, yalnızlık var..
Evli olduğu halde çocukla eve tıkılmış ilgisiz despot kocayı bekleyen kadın da yalnız.
Her hafta arkadaşlarıyla plan yapan, turlara katılan, parasını dilediği gibi harcayan bekar kadın da yalnız :)

He ben iki grupta da değilim evliyim mutluyum anlayışlı saygılı bir eşim var ama öyle olmayabilirdi de. Çünkü evlilik bir kumar..

Siz hayata bakışınızı yaşıyorsunuz şu an. Ben sırf yaşı geçiyor diye, çevre baskısı yüzünden, evlenmiş olmak için evlenen birinin mutlu olduğuna şahit olmadım. Yakın çevremde de var burada da..

Bir arkadaşım arada bir dert yanar eşi yüzünden. Ama "bunu sen istedin çevre baskısına yenildin" diyemiyorum ona. Çünkü o da böyle olsun istemedi.

Zaten ben sevmeden evlilik yapamam çok da sevebileceğim kişiler cikti ama nasip.iste olmadi .Bide inanirmisiniz okadar sacma pskolojideyimki herkes bana mutlu geliyor evliliğinde en mutsuzum diyeni bile bence mutlu. En son sevdiğim adam beni bırakip giderken evleneceğini söyledi baskasiyla ama onu sevmiyorum dedi sebepleri yazmiyorum çok fazla şimdi sosyla medyada fotoğraf üstüne fotoğraf paylaşıyor okadar zoruma gidiyorki artik ya diyorum bi benmi haketmedim mutlu olmayi acaba

Benim 50 küsür yaşında bekar akrabam var.
O neler duymuştur acaba hayatı boyunca?
Ama sizdeki bu ezik, küskün hali görünce insanlar daha da üstünüze gelir, kaçınılmaz. Ben böyle tercih ediyorum, böyle mutluyum, hayatta tek bir doğru yok deyip sustursanız daha iyi hissedeceksiniz.
Ayrıca evlenmekte ne var yaaaa

evlenenin başı göğe ermemiş inanın..:)
evlilik inanın ki kader ve hayatınızın geri kalanını etkileyen bir durum..
aklı olan kadın evlenmez :)
aklı olan erkek evlenir..(erkekler için yapıldığını düşündüğüm onların rahatına rahat kattıracak bir müessese :) )

Burda 30 yas üstü ve mutsuz evliligi olan kadinlar seni teselli etmek icin ne yazarsa yazsin evlilik senin icin cazip bi sey olmaktan çıkmayacak.. Çünkü onu geçilmesi gereken bi asama olarak görüyorsun, evlenip mutlu olacagina inanıyorsun, cok normal..
Ben 23 yasinda evlenip 24 yasinda bosandim.. Elbette mutlu bi evliligim olsun isterim ama yaşadıklarım sonrasi bakış açım çok değişti evlilige.. Aman evlenmem lazim diye esprisini yapsam bile beni bekar hayatimdan en az bir tık öteye taşımayacak ise bi anlami yok benim icin evliligin.. Insan sırf ismi "evli" olsun diye evlenmez.. Herkesin nasibi de cok farklıdır..
Haa o doktor hem densizlik hem cahillik hem de terbiyesizlik etmiş.. Çoğu insan ister evlenip çocuk sahibi olmak ama olmuyorsa ne yapabilirsin ya? Zaten "evlenmiyo musun, dusunmuyo musun?" sorulari en deli olduğum sorulardandir.. He dusunuyom canim

28 yaşında evlendim,29 yaşında hamile kalıp kızımı doğurdum. 35 yasındayım şu an oğlum oldu,40 yaşında bebek sahibi olupta gayet güzel bakan yakınlarım var. Çok takilmayin derim.
Daha gençsiniz. Evlenirsiniz de bebeğiniz de olur.
Densizlik etmiş doktor ama bizim insanımızın tarzı bu,evli çocuklu olsaydınız da 2.yap derlerdi. Muhakkak edecek lafımız var milletçe maalesef.

Haklisiniz kim ne derse desin sanki içimde boğuluyorum bu elimde değil ki.Kendimce zaten bende geç kaldığımı düşünüyorum üstüne çevre baskisi üstüne sevgilim vardi gitti baskasiyla evlendi gözümün önünde dolanip duruyo işte böyle

Ama 30 yasindaki kadina bunu soylemesinin anlami yok ki, cunku artik yapacak bi sey yok yani o mevzuya..
Ne kadar erken hamile kalınırsa o kadar iyi, 35 yaştan sonra hamile kalınınca bir anlamı kalmıyor araştırmalara göre. Tabii yalnızca jinekolojik maligniteler açısından, diğer kanser türleri için böyle bir kanıtlı araştırma yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…