Ah ya çok güldüm lanet olasica pislikler hahahaha tamda bu psikolojideyim
Ne güzel ya rahatsiniz masallah ben hep ezik ezik dolaniyo gibiyim eski sevgilim benden ayrilir ayrilmaz nikahlandi oda ayni yerde yasiyo benle geçen onla karsilastim o kadar kötü oldumki dedim ya bu mal bile bana aciyodur kesin düşünün pskolojimi
Neden pişmansiznizkiAynı yaştayız ve evlendigime bin pişmanım. Boşver kim ne derse desin. Benim tarafımdan kıskanıliyorsun
Bende çok merak ediyorum valla :))))
aynı psikolojideyiz ve gitgide çoğalıyoruz
ne kurummuş arkadaş :))
başka bi toplum varmı acaba bu kadar evlilik meraklısı
Benim de 30 yaşında bekar akrabam var hiçte acıyarak bakmıyorum
ya yemin ederim bende yıldım bunlardan
toplum nasıl esir alıyo bizi
önceden entellektüel düşüncelere sahip bi kızcağızken
sahiden neden evlenemiyom diye geriliyorum son zamanlar
içimdeki varoşu çıkardılar resmen
baş edemiyorum
konu sahibi arkadaşta demiş
sanki evlenip mutsuz olmak bekar mutlu olmaktan daha önemli gibi geliyo diye
aynen bende böyle düşünüyorum ne yazıkki
en azından onlar büyük zafere ulaşmışlar level atlamışlar ben hala aynı yerdeyim hissi uyandırdı lanet olasıca pislikler
aynı psikolojideyiz ve gitgide çoğalıyoruz
ne kurummuş arkadaş :))
başka bi toplum varmı acaba bu kadar evlilik meraklısı
Aynen bunu demek istedim. İş yine sizde bitiyor toplumumuz her konuda baskıcı çünkü okul iş vs.Surekli birileri laf sokup evlen artik deyince evet insan alinabiliyor ya da takinti yapabiliyor dogru tespit olabilir.
Ne güzel böyle düşünmeniz ama yalnızlık da çekilir gibi değil yaAmma abartılıyormuş şu 30 yaş ve üstü olmak burada gördüm bunu..
34 yaşındayım 29 da evlendim. Ama 30 üstü bekar da olsaydım hiç de triplere girmezdim. Nikahta bile erken mi acaba diye düşünüyordum.
Ne güzel farkındalıkların arttığı bir yaş. Gez toz eğlen. Ben artık 20 li yaşlarda evlenenlere üzülüyorum asıl :))
Ne güzel böyle düşünmeniz ama yalnızlık da çekilir gibi değil ya
Zaten ben sevmeden evlilik yapamam çok da sevebileceğim kişiler cikti ama nasip.iste olmadi .Bide inanirmisiniz okadar sacma pskolojideyimki herkes bana mutlu geliyor evliliğinde en mutsuzum diyeni bile bence mutlu. En son sevdiğim adam beni bırakip giderken evleneceğini söyledi baskasiyla ama onu sevmiyorum dedi sebepleri yazmiyorum çok fazla şimdi sosyla medyada fotoğraf üstüne fotoğraf paylaşıyor okadar zoruma gidiyorki artik ya diyorum bi benmi haketmedim mutlu olmayi acabaYalnızlık var, yalnızlık var..
Evli olduğu halde çocukla eve tıkılmış ilgisiz despot kocayı bekleyen kadın da yalnız.
Her hafta arkadaşlarıyla plan yapan, turlara katılan, parasını dilediği gibi harcayan bekar kadın da yalnız :)
He ben iki grupta da değilim evliyim mutluyum anlayışlı saygılı bir eşim var ama öyle olmayabilirdi de. Çünkü evlilik bir kumar..
Siz hayata bakışınızı yaşıyorsunuz şu an. Ben sırf yaşı geçiyor diye, çevre baskısı yüzünden, evlenmiş olmak için evlenen birinin mutlu olduğuna şahit olmadım. Yakın çevremde de var burada da..
Bir arkadaşım arada bir dert yanar eşi yüzünden. Ama "bunu sen istedin çevre baskısına yenildin" diyemiyorum ona. Çünkü o da böyle olsun istemedi.
Ama 30 yasindaki kadina bunu soylemesinin anlami yok ki, cunku artik yapacak bi sey yok yani o mevzuya..30 yaşından önce çocuk sahibi olmak meme ve rahim kanseri riskini azalttığı için öyle demiştir doktorlar olaya bu açıdan bakar.
Nedenki ama ya sevmedinizmi eşinizi öyle hissediyosunuz
Haklisiniz kim ne derse desin sanki içimde boğuluyorum bu elimde değil ki.Kendimce zaten bende geç kaldığımı düşünüyorum üstüne çevre baskisi üstüne sevgilim vardi gitti baskasiyla evlendi gözümün önünde dolanip duruyo işte böyleBurda 30 yas üstü ve mutsuz evliligi olan kadinlar seni teselli etmek icin ne yazarsa yazsin evlilik senin icin cazip bi sey olmaktan çıkmayacak.. Çünkü onu geçilmesi gereken bi asama olarak görüyorsun, evlenip mutlu olacagina inanıyorsun, cok normal..
Ben 23 yasinda evlenip 24 yasinda bosandim.. Elbette mutlu bi evliligim olsun isterim ama yaşadıklarım sonrasi bakış açım çok değişti evlilige.. Aman evlenmem lazim diye esprisini yapsam bile beni bekar hayatimdan en az bir tık öteye taşımayacak ise bi anlami yok benim icin evliligin.. Insan sırf ismi "evli" olsun diye evlenmez.. Herkesin nasibi de cok farklıdır..
Haa o doktor hem densizlik hem cahillik hem de terbiyesizlik etmiş.. Çoğu insan ister evlenip çocuk sahibi olmak ama olmuyorsa ne yapabilirsin ya? Zaten "evlenmiyo musun, dusunmuyo musun?" sorulari en deli olduğum sorulardandir.. He dusunuyom canim
Bana sanki öyle geliyorki sevince hersey hallolur gibibirtek eşi sevmek sevmemek değil ki olay
Ne kadar erken hamile kalınırsa o kadar iyi, 35 yaştan sonra hamile kalınınca bir anlamı kalmıyor araştırmalara göre. Tabii yalnızca jinekolojik maligniteler açısından, diğer kanser türleri için böyle bir kanıtlı araştırma yok.Ama 30 yasindaki kadina bunu soylemesinin anlami yok ki, cunku artik yapacak bi sey yok yani o mevzuya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?