Sezon sonunda Levent elayı nikah masasında bırakmıştı.
Ela da annesiyle Fransaya gitti
Hasan diziden çıktı ...
Haftasonu yayınlananlar çok eski ela fransada evlendi başkasıyla , sonra geri döndü.
Boşanamadan dizi bitmişti
Sezon sonunda Levent elayı nikah masasında bırakmıştı.
Ela da annesiyle Fransaya gitti
Hasan diziden çıktı ...
Haftasonu yayınlananlar çok eski ela fransada evlendi başkasıyla , sonra geri döndü.
Boşanamadan dizi bitmişti
bende birşey anlamıyorum ki bayramda 1 hafta takip ettim 8. bölümü gösteriyorlarsa öbür gün 28. gösteriyorlar falna karışık kuruşuk
Levet mi birakti bir de niden ki acepp
bende birşey anlamıyorum ki bayramda 1 hafta takip ettim 8. bölümü gösteriyorlarsa öbür gün 28. gösteriyorlar falna karışık kuruşuk
Levet mi birakti bir de niden ki acepp
Hafta sonu eski bölümleri gösteriyorlar neredeyse 6 saatten fazla
Haftaiçi de öyle hızlı ilerliyor anlayacağın
Bu hafta tekrarlar bitiyor.Sıkılanların gözü aydın
Aslında Yasemin Ergen'e diziden çıktı bence o yüzden sezon sonuna doğru Ela bir değişim geçirdi kızın başına birde çikolata kisti çıkardılar
Sezon sonunda Leventte Ela onu sevdiğine inanmıyor diye terketti elayı düğün günü
Sonra yeni sezon başladıktan aylar sonra yüzsüz yüzsüz hiç birşey olmamış gibi döndü ela
Bu gün dizi ilk bölümden yine başladı...
Show tv`de para yok herhalde doktorlarla bütün yazı geçirdiler şimdi tekrar başa döndüler.
Neyse benim için iyi oldu ilk bölümleri izlememiştim
Hadi ya en son sezonu yayınlamadılar demek halbuki show tvnin sitesinde son sezonun fotoları vardı.
Ben merak ediyorum ilk bölümü bütün bölümleri ezbere biliyorum da ilk bölümleri hiç izlemedim
@Cosmo show tv tekrarlarda o sezonu atladı , göstermeye layık bulmadı
Yasemin Ergene o düğün olan sezon finalinden sonra diziden ayrılıp tekrar girdi ya o bölümden sonra dizi eski büyüsünü kaybetti
Zenan evlenmeden hamile kaldı.
Bence hata yaptılar , suat ve zenanın evli ve çocuksuz hallerini görmeliydik , bir nikah sahnesi bile görmedik
Yasemin Ergene'nin diziden çıkması , bir türlü evlenip mutlu olamamaları falan
Keşke inatla diziyi devam ettireceklerine muratlarına erselerdi ve tadında bitseydi.
@Cosmo show tv tekrarlarda o sezonu atladı , göstermeye layık bulmadı
Yasemin Ergene o düğün olan sezon finalinden sonra diziden ayrılıp tekrar girdi ya o bölümden sonra dizi eski büyüsünü kaybetti
Zenan evlenmeden hamile kaldı.
Bence hata yaptılar , suat ve zenanın evli ve çocuksuz hallerini görmeliydik , bir nikah sahnesi bile görmedik
Yasemin Ergene'nin diziden çıkması , bir türlü evlenip mutlu olamamaları falan
Keşke inatla diziyi devam ettireceklerine muratlarına erselerdi ve tadında bitseydi.
arkadaşım dizi belki farklı bitecekti ama onlar belli bölüm anlaşıyorlar ya başroldaki bayan çok zengin biriyle evlenme kararı alınca eşi istememiş. diziden kendi ayrılmış o nedenle.
BENCE TÜRK TV DİZİLERİNİN EN GÜZELLERİNDEN HER BÖLÜM AYRI BİR OLAY BEN ÇOK ÖNCE İZLEMİŞTİMM. HİÇÇÇÇ SIKILMADIMMM.
arkadaşım dizi belki farklı bitecekti ama onlar belli bölüm anlaşıyorlar ya başroldaki bayan çok zengin biriyle evlenme kararı alınca eşi istememiş. diziden kendi ayrılmış o nedenle.
BENCE TÜRK TV DİZİLERİNİN EN GÜZELLERİNDEN HER BÖLÜM AYRI BİR OLAY BEN ÇOK ÖNCE İZLEMİŞTİMM. HİÇÇÇÇ SIKILMADIMMM.
Bunları bende biliyorum.Döndü bir süre sonra , yine olmadı ,diziyi bitirdiler.
İzleyici o gelgiti bol aşkları istiyordu en azından zenan hamile kalmasaydı dizi suat zenan üzerinden giderdi .
Hele yenilerin olduğu son sezonu izlememe rağmen hatırlamıyorum , kayda değer bir sezon değildi.
Bunları konuşmanın faydası yok .
Dizide milad oldu zaten ...
Bende bir ara sıkıldım ama ilk bölümleri izlemediğim için izliyorum.Hatta gece tekrarını bekliyorum
show tv muhteşem yüzyılın savaş sahnesine 500.000$ harcayıp acunada bilmem kaç milyon £ verince başka programlara parası kalmadı sanırım.
günde 8 saat doktorlar veriyor.
ben çok seviyorum bu diziyi. çoğu diziden daha güzel bence. ama show tv yoık 1. sezondan verdi ertesi gün 5. sezondan izleyiceiye büyük saygısızlık yaptı.
zenan a gıcığım var .2 lafının biri hayat kurtarmak ay canım yesinler.
elayıda bi okadar seviyorum ya çok kırılagan çok ii bi yüüz gülmedi kızcağığızın