Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Emez

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2006
1.281
4
316
51
İzmir
DOKTORLAR 5. BÖLÜM

Ela babası ile ilgili zor bir karar vermek zorunda. Babasının kaldığı bakımevine gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir... Aynı gün içinde yaşayacakları Ela’yı daha da alt üst eder. Kalp ameliyatına girdiği kadının kocası Ela’yı suçlayacaktır. Peki ama neden? Levent içinde işler yolunda gitmez. Hiçbir terslik gözükmektedir ancak Küçük Ayşe bir türlü iyileşememektedir. Yemek yemez, kimse ile konuşmaz hatta Levent’le bile... Boğaza uçan arabadan çıkarılıp hastaneye getirilen aile başka bir drama daha neden olur. Kazayı yapan baba ve Burak’ı karşı karşıya getirecek olay ne? Burak ilk kez bu kadar öfkeli... Burak’ın geçmişini ve onun başka bir yüzünü gören Kader ne yapacak? Ameliyat edilen kadının göğsünde unutulan havlunun suçlusu kim? Kimse mükemmel olamaz dedirtecek olay hastaneyi bir kez daha karıştıracak... Böyle hırsızlık görülmedi... Hastaneye getirilen çingene kadın Kader’e geleceği ile ilgili çok enteresan şeyler söylüyor. Hasan bir türlü itiraf edemediği aşkıyla ne yapacak? Kötü geçen gün hiç bitmeyecek gibi geliyor Ela’ya. Babası için tekrar bakımevine çağırıyorlar... her şey bu kadar ters gitmek zorunda mı? Kötü geçen koca bir günün ardından sığınacak tek limana gidiyor Ela. Suat Zenan arsındaki yakınlaşma giderek ilerliyor. Haldun öğrencilerin yanında. Hata yapsalar bile... Gestapo verdiği kararların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyor. Nihayet hastanede gün bir kez daha bitiyor... Ardından bir mucize gerçekleşiyor...

alıntıdır

bir kusup bir barisip diziyi uztayorlar basladigindan beri hep ayni

evt aynen katılıyorum artık baydı o yüzden en iyisi izlememek :)) ben öyle yapıyom...

doktorlarin guzel yuzunu anlatiyor..onlar o kadar sikici ve de dunyadan kopmus insanlar olmadigini gosteeriyor....

çok güzel bir dizi hiç kaçırmadan izliyorum yarın ne olcak çok merak ediyorum çok heycanlı bitmiştii

Evet güzel bir dizi ben çok beğenerek izliyorum, yarın ne olacak acaba nasıl paçayı kurtaracaklar?Nedense arslan beyi sempatik buluyorum

bnce hiç biri ölmez ama ela içerde kaldı şu haydarmıydı neydi o da kurtulsun da gerçekleri anlatsın

Ben de çok seviyorum bu diziyi.
levent ve arslan kesin kurtulur ama elayı bilmiyorum göreceğiz haftaya.
Normalde ölmesi lazım ama dizi işte. Başka bir dizide masanın altında bomba patlamıştı da yine kimse ölmemişti.
Sanırım ela da ölmez.

Kızlar bu dizide aysun kayacı ve ona ilgi duyan esmer bir genç doktor vardı onlar nereye gittiler

Kızlar bu dizide aysun kayacı ve ona ilgi duyan esmer bir genç doktor vardı onlar nereye gittiler

bir bölümde, bir asker getirmişlerdi hastaneye. sanırım göğsünde bir patlayıcı vardı. ameliyatla onu çıkardılar ve dışarı çıkarken o patlayıcı, aysun kayacıya aşık olan çocuğun yanında patladı ve orda sezon sonu olmuştu. Yeni bölümde de ikisi yoktu. genç çocuk patlayıcıdan dolayı ölmüştü. Aysun kayacı da dayanamayıp hastaneden ayrılmıştı canım a.s.

Çok teşekkür ederim bende bu diziyi çok severek takip ediyorum ama sezon finalini kaçırmışım sanırım orda bir kopukluk olmuştu. Yarın bakalım neler olacak?:uhm:

zenancım rica etsem bana dünkü bölümü özet geçermsn ela öldümü çok merak ediyorum hiç kaçırmazdım ama cenazemz oldu onn için izliyemdm cnm

yok canim ela olmedi ama olumden dondu kalbi 1 saat kadar durdu surekli masaj yaptilar....elanin bi sirda ruhu bedeninden ayrildi ben oldummu diye dolasirken burakla ve babassiyla karsilasti....babsi senin burda olmaman lazim geri don dedi.enson annesini gordu annesiyle konustu tabi annesi ayik degil uyuyo annesine affetdgini soyledi...ruhu annnesinin elini tuttu.bu sirada zenanda elanin elini tutuyordu sonra birden kalbi atmaya basladi yasama dondu....
biraz karisik anlamamis olabilirsin hani insan olunce ilk oldugunu anlamazmisya oyle oldu ela oldu sonra gei dondu..

çok teş.. ederm cnm anladım bi soru daha yazacam k.bakmassan elann annesi öldümü peki

çok teş.. ederm cnm anladım bi soru daha yazacam k.bakmassan elann annesi öldümü peki

canım yeni gördüm yazdıklarını. Evet dün akşamki bölüm arkadaşın anlattığı gibi oldu. Biraz saçmaladılar gibi geldi bana bu hafta neyse.
Elanın annesinin durumu da bir ara kötüleşti, levent onu ameliyata aldı, ölecek sandılar ama o da kurtuldu. ölmedi. a.s.
Bir yer dikkatimi çekti dün akşam. haldun hoca, elanın odasındayken diğer doktorlar da vardı. o nazenin kızı benim de.... dedi cümleyi tamamlamadı.
ela haldun hocanın kızı olabilirmi acaba. ya da ben mi yanlış anladım :uhm:
Bu arada suat da çok tatlı yaa jeyyar

61.BÖLÜM
12 Mayıs

KÖTÜ GÜNLER BİTİYOR

Ölümden dönen Ela iyileşmiş ve işinin başına dönmüştür. Taburcu olmak için birkaç güne ihtiyacı olan annesiyle arasında güzel bir ilişki gelişmeye başlar.

Bir süredir birlikte yaşayan Suat ve Zenan bunu artık resmiyete dökmek konusunu gündeme getirirler. Ancak Zenan, Suat’ın ailesiyle yüzleşmekten korkmaktadır. Fakat Suat onu dinlemez ve durumu Mine’ye açıklar.

Suat, bu duruma sinirlenen Zenan’ı yola getirmek için onu ameliyatlarına sokmamakla tehdit eder. Ancak tehdide pabuç bırakmayan Zenan ameliyata girmeyi başarır. Sonunda Mine’yle bir yemeğe çıkarlar. Ancak yemekte onları, özellikle de Suat’ı korkunç bir sürpriz beklemektedir.

Jülide, nihayet Arslan’la yemek yemeyi kabul eder. Ancak Arslan yine zaaflarına yenilir ve bir kadınla küçük bir kaçamak yaşar. Ancak, hiç ummadığı biri çıkan bu kadın, büyük sorunlara yol açacaktır. Jülide dahil herkes bu kaçamağı öğrenir.

Başhekimlik yarışı son buluyor. Haldun tüm adaylarla son kez görüşerek seçtiği kişiyi açıklar. Ancak seçilen kişi görevi kabul etmez.

Ömer Güven kliniğinin hazırlıkları bitmiştir. Zeynep bu konuda çok heyecanlıdır. Resmi açılış yapılmadığı halde, klinik için hasta bulmaya çalışır.

Zenan ve Hasan sonunda küslüklerini bitirir. Dört kafadar yeniden eskisi gibi birliktedir. Bu duruma tanık olan Ayla çok rahatsız olur.

Nazenin’in yaşama dönmesinden çok mutlu olan Haldun, ona güzel bir teklifte bulunur.

şunu da demeden geçemiyecem dünkü bölüm de ela patlamadan çıkalı br hafta olmuş kesinlikle hiç bir iz bile kalmamış hele annesinn yüzü dikişden görünmüyordu harita gbiydi onn yüzü de bebek yüzü gbi olmuş çıkmış yani tmm film dizi diyoruz ama bu kadar da olmaz bari bi kaç hafta morluk çizik yapsaydınz

aradan bir hafta mı geçmişti hatırlamıyorum ama evet haklısın canım. ona ben de şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…