Doktorlar - Show Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün baya hüzünlü idi ama bende hala suata ne olmuş anlamadım merak ediyorum açıkçası,aynı iklinin burdada birbirine aşık olması ilginç olmuş muratla arzunun ne aşk ama

kızlar dizi bu hafta final yapıyor haberiniz varmı ben bugün fragmanını gördüm evleniyordu leventle ela..

ya zaten ben demiştim suat-gestapo olmadan bu dizi sürmez diye

ne yapalım kısmet bence show tv de sülümandan başka izlenen dizi yok

Son düzenleme:
bitiyormuymuş aslında çok güzel dizi.izlenmesinin nedeni karadağlar taa 11 de bitityor
geçen hafta doktorlar dizisi gecenin 1 inde bitti. hafta içi geceninn 1 i ne demek.
işe zor kalktım. hatta yok bidaha izlemem ben bu diziyi dedim

fatih aksoy birsey yaptim saniyordu heralde bu diziyi eski kadrosundan yoksun baslatinca!!!!
olmuyor iste olmuyor anla, eski oyuncular olmadan dizi falan yürümez, o dizi izlenmez, izleyiciler aliskanliklarindan vazgeçmez!!! tipki senin izleyicilerle alay ettigin gibi fatih aksoy!!! nasil koyarlar sana reytinglerde gördün iste!!!

Aaaaaaaa bitmişmi.
O kadar geç saate alırlarsa olacağı oydu zaten.
Yarısına kadar izlemiştim. Final olduğunu bilsem tamamlardım. :95:

o kadar salak saçma dizinin yanında bu kadrosuyla bile iyiydi bence . bu sezon toplasan bir bölüm izlemedim ama dün biraz baktım sonunu da göremedim zaten

suat ve zenan en çok bu ikisi için izlerdim bu diziyi zaten

ee türk malını bitirmişlerdi
suat boşa çıkmıştı ben doktorlara geri döner diyordum
bir sürü aptal diziden daha iyiydi yaa

netten izliyim bari finali
tekrarını vermezler şimdi

hata yaptılar . neden mi?
ocak ayında yayınlanması planlanan diziyi çok daha erkenden yayınladılar.
biraz bekleselerdi Bekir Aksoy da dahil olabilirdi diziye...
bekleneni yakalayamadığı için saat 23:15 te izlemek zorunda bıraktılar bizi
ne oldu sonunda uğruna doktorları 2. de değil 3. kuşağa attıkları karadağlar adlı dizinin sonu yakın
o diziyi de attılar o saate oh olsun

Son düzenleme:
show tv şuan doktorların eski bölümlerini tekrar veriyorda
eski bölümleri ayrı bi güzxelmiş elasıyla suatıyla
bıkmadan izlediğim bir diziydi
bir ara izlememişdim ela geri geldiğinde diziyi izlemeye devam ettim
ben bu diziyi ne elasız düşünebiliyorum nede suatsız
zaten devam da edemediler
bu yeni ela diye giren kızda hiç yakışmamış bu karaktere

severek izlediğim ve hiç sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim nadir dizilerden biri.Yeniden yayına başladığında ne kadar çok sevinmiştim gecenin bir saatinde yayınlamalarına rağmen.Ama sevincim kursağımda kalmıdı yayından kaldırıldığında.Her yaz olduğu gibi bu yazda eski bölümlerini yayınlıyorlar.hem gündüz hemde gece benikisini de izliyorum ve çok tat alıyorum :))

sabah akşam şu doktorlar dizisini neden tekrar tekrar koyuyorlar anlamıyorum bıktım hergün onların sıfatını görmekten..milleti gerizekalı sanıyorlar sanırım 2 kere izleyince mi anlıyoruz yani..koymayın kardesim sırf yeni bir dizi cekip maddi külfetinden kactıgınız için sabah aksam sizi cekmek zorundamıyım..ayıp yaa

geçen hafta perşembe cuma günkü verdiği bölümn aynısını h.sonuda verdi
pess yanii

bence tekrar çeksinler ama hiç oyuncu değişikliği yapmadan, elaya bayılıyorum, ela, zenan, kader, suat, levent, fikret, hasan, hepsi olsun çok güzeldi ben çok seviyordum tekrarlarınıda izliyorum.

sabah akşam veriyorlar bu diziyi ama hiç izlememiş gibi izliyorum, tabi birazda işsizlikten ama zenan ela arslan ve suat karakteri çok izlenilir kılıyor diziyi... buarada ela çoook güzel bir bayan yaaai, zenan da öyle

sabah akşam veriyorlar bu diziyi ama hiç izlememiş gibi izliyorum, tabi birazda işsizlikten ama zenan ela arslan ve suat karakteri çok izlenilir kılıyor diziyi... buarada ela çoook güzel bir bayan yaaai, zenan da öyle

evet ya aynen bende doktorlar müptelası oldum işsizlıkten tabı ela da eskısı kadar guzel gelmıyor gözüme......

seviyorum doktorları da bir yerden sonra gına geldi .
son sezonları pek izlememiştim aslında izlemek istiyorum da işte bir yerden sonra bünye kabul etmiyor.
ara sıra bakıyorum işte ... özellikle zenan-suat , ela - leventten bay geldi
en büyük aşkım arslan onunda asistan kızla ilişkisi tam başlamışken dizi bitiyor
aslında çok sansızlarmış dizi yeniden geçen sene değilde bu sene başlasaydı oyuncuların çoğunun diğer projeleri öyle yada böyle bitti
Kadroyu toplayabilirlermiş bu sene ... Artık dizinin miyadı doldu .

Son düzenleme:
bıkyık bıktık doktorlardan.gecesi gündüzü yok bu ne ya.show tv tüm parasını acuna vermişo yüzden yaz boyunca doktorları yayınladı diyolar

tekrar başlatacaklarsa ben izlerim valla :))izşallah eski karakterleri tekrar buluştururlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…