- 27 Haziran 2015
- 73
- 15
- 3
- 36
arkadaşlar önceki konularımı belki bilirsiniz.bilmeyenler için ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Geçen gün kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip test yaptırdım ve değerim 179 çıktı hemen kadın doğuma gittim ve acil dedim. neden acil çünkü bundan önce 2 kere düşük yapmışım ve şu an TSH ım 8 i bulmuş durumda ve lekelenme var erkenden kurtarabilmek amacıyla acil diyorum doktor beni önemseyip ilgilensin istiyorum ama nerdeeeee. Özele gidiyorum 50 lira muayane ücreti verip yinede azarlanıyorum ve önemsenmiyorum. Olabilir değer çok düşük dedi bugün tekrar çağırdı bende bu şehre yeni taşındım aile hekimine kaydımı yaptırdım bugün hamilelik takibi için gerekiyormuş sürekli arıyorlardı kaydınızı buraya aldırın diye.bugün çalışmıyordum oraya kayıt yaptırıp hastaneye gidip test yaptıracaktım doktor istedi ya yükselmiş mi diye sonra aile hekimi dediki burada yapılıyor hemen yapalım hem tsh a da bakalım iki düşük yaptığımı söyleyince onlar bile ne kadar ilgilendi. neyse test sonucunu aldım yükselmiş iki katına çıkmış hemen kadın doğuma alelacele.Gittim doktor bide beni azarlasın ne olduğu belli olmayan yerde test yapılmayacakmış şimdilik bana birşey demiyormuş yoksa çok şey diyecekmiş..... sen kimsin yaa.benim derdimle ilgilenmeden bana bunu diyorsun. tamam değer yükselmiş vitamin verdim zaten gidebilirsin.Bu ne demek bak baştan anlatıyorum lekelenmem var iki düşük yaptım tutunması için bir ilaç bir hormon vermeyecekmisin...yookk kalp atışına göre verecekmiş kalpten önce bunun tutunması lazım.Dinleneyim mi diyorum.bilmem diyor.sen bilmeyeceksin kim bilecek.Birde amerikada master yapmışmış başlarım senin masterına......ben napıcaammm ya. sevineyim mi üzeleyim mi
ağrım var yine düşecek diye korkuyorum....Sinirlendirdiii beni