doktorlara göre herşey çok basit...

srs89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
73
15
3
36
arkadaşlar önceki konularımı belki bilirsiniz.bilmeyenler için ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Geçen gün kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip test yaptırdım ve değerim 179 çıktı hemen kadın doğuma gittim ve acil dedim. neden acil çünkü bundan önce 2 kere düşük yapmışım ve şu an TSH ım 8 i bulmuş durumda ve lekelenme var erkenden kurtarabilmek amacıyla acil diyorum doktor beni önemseyip ilgilensin istiyorum ama nerdeeeee. Özele gidiyorum 50 lira muayane ücreti verip yinede azarlanıyorum ve önemsenmiyorum. Olabilir değer çok düşük dedi bugün tekrar çağırdı bende bu şehre yeni taşındım aile hekimine kaydımı yaptırdım bugün hamilelik takibi için gerekiyormuş sürekli arıyorlardı kaydınızı buraya aldırın diye.bugün çalışmıyordum oraya kayıt yaptırıp hastaneye gidip test yaptıracaktım doktor istedi ya yükselmiş mi diye sonra aile hekimi dediki burada yapılıyor hemen yapalım hem tsh a da bakalım iki düşük yaptığımı söyleyince onlar bile ne kadar ilgilendi. neyse test sonucunu aldım yükselmiş iki katına çıkmış hemen kadın doğuma alelacele.Gittim doktor bide beni azarlasın ne olduğu belli olmayan yerde test yapılmayacakmış şimdilik bana birşey demiyormuş yoksa çok şey diyecekmiş..... sen kimsin yaa.benim derdimle ilgilenmeden bana bunu diyorsun. tamam değer yükselmiş vitamin verdim zaten gidebilirsin.Bu ne demek bak baştan anlatıyorum lekelenmem var iki düşük yaptım tutunması için bir ilaç bir hormon vermeyecekmisin...yookk kalp atışına göre verecekmiş kalpten önce bunun tutunması lazım.Dinleneyim mi diyorum.bilmem diyor.sen bilmeyeceksin kim bilecek.Birde amerikada master yapmışmış başlarım senin masterına......ben napıcaammm ya. sevineyim mi üzeleyim mi :( ağrım var yine düşecek diye korkuyorum....Sinirlendirdiii beni :( :(

Okurken sinir oldum ya okadar uyduruk is yapanlar varki iste bunlarin aldigi para haram. Basindan savar gibi insani ciddiye almiyor birde azarlıyorlar sanki dünyayı kurtariyorlar bi kaprisler bi havalar. Allah yardimcin olsun ins tutunur bebegin

Okurken sinir oldum ya okadar uyduruk is yapanlar varki iste bunlarin aldigi para haram. Basindan savar gibi insani ciddiye almiyor birde azarlıyorlar sanki dünyayı kurtariyorlar bi kaprisler bi havalar. Allah yardimcin olsun ins tutunur bebegin
teşekkür ederim canım.Yarın başka doktora gidicem.Güya tavsiye edilen doktorlara gidiyoruz.Sonuç hüsran.inşallah yarın birşeyler söyler doktor tavsiye verir.

teşekkür ederim canım.Yarın başka doktora gidicem.Güya tavsiye edilen doktorlara gidiyoruz.Sonuç hüsran.inşallah yarın birşeyler söyler doktor tavsiye verir.
İnşallah bu sefer bebeğine sağlıklıca kavuşursun canım.bende geçende çok tavsiye edilen güya 1 numara bi doktora gittim idrar tahlili yapıp düşük riskin var deyip sepetledi resmen. Çok tavsiye edilip yoğun olan doktorlara gitmemem gerektiğimi anladım böylece.soru bile sordurmuyorlar insana.

Progesteronunu kontrol etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.Lekelenmelerde hemen başlıyorlar çünkü.

hiç kontrol etmedi.Ne biliyim bundan önce yaşadıklarıma göre aklıma herşey geliyor Allah korusun dış gebelikte olabilir ona bile bakmadı.Birde çalışıyorum ben dinlenmem gerekir mi tutunma sürecinde diyorum gerek yok diyor kalp atışına göre bakarız diyor...Tabi o zamana kadar sağlıklı olursa

aynen öyle ilk kürtaj olduğum gebeliğimde devlette bir bayan doktorla tanışmıştım benimle o kadar ve diğer hastalarla o kadar iyi ilgileniyordu ki...ama geçici göreve göndermişler başka ilçeye gelmesini bekliyorum.inşallah kısa zamanda gelir.İnşallah senin gebelikte problem yoktur.

aynen öyle ilk kürtaj olduğum gebeliğimde devlette bir bayan doktorla tanışmıştım benimle o kadar ve diğer hastalarla o kadar iyi ilgileniyordu ki...ama geçici göreve göndermişler başka ilçeye gelmesini bekliyorum.inşallah kısa zamanda gelir.İnşallah senin gebelikte problem yoktur.
Ertesi gün başka doktora gittim sadece idrardan Nasıl böle bişey söylemiş anlamadım dedi. İlaçlarımı değiştirdi rapor verdi dinlenmem gerektiğini söyledi.insan yerine koyup açıkladı :) sen ferah tut içini bu gideceğin doktor rahatlatır inşallah seni

aynen yaaa yoğun doktora gittin mi çok iyi bile olsa yogunluktan ilgilenemiyor apar topar seni göndermeye bakıyor. Şimdi süper bi doktor buldum ben yoğun değil ve çok detayci. kimyasal gebeligimde yazik tutunsun diye bi sürü ilac verdi. Her sorumu cevapliyor. Ohh be dedim yani böyle doktora can kurban :)

kızlar yine doktor var burada inanın o bile yok bhcg bakilmiyor sadece gebelik testin pozitifse hamile olarak kaydediyor git 6.haftada gel deniyor sana doktor atanmiyor sadece ebe görüyor oda şansına iyiyse değiştirme hakkın yok aletler taş devrinden kalma daha neler neler ve burası dünyanın en ünlü şehirlerinden biri Londra normal bi devlet hastanesi ozellere mümkün değil güç yetmiyor.herkes sağlık yonunden çok şikayetçi Turkiye'me bin kere kurban olayım

arkadaşlar önceki konularımı belki bilirsiniz.bilmeyenler için ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Geçen gün kahverengi lekelenmem olduğu için şüphelenip test yaptırdım ve değerim 179 çıktı hemen kadın doğuma gittim ve acil dedim. neden acil çünkü bundan önce 2 kere düşük yapmışım ve şu an TSH ım 8 i bulmuş durumda ve lekelenme var erkenden kurtarabilmek amacıyla acil diyorum doktor beni önemseyip ilgilensin istiyorum ama nerdeeeee. Özele gidiyorum 50 lira muayane ücreti verip yinede azarlanıyorum ve önemsenmiyorum. Olabilir değer çok düşük dedi bugün tekrar çağırdı bende bu şehre yeni taşındım aile hekimine kaydımı yaptırdım bugün hamilelik takibi için gerekiyormuş sürekli arıyorlardı kaydınızı buraya aldırın diye.bugün çalışmıyordum oraya kayıt yaptırıp hastaneye gidip test yaptıracaktım doktor istedi ya yükselmiş mi diye sonra aile hekimi dediki burada yapılıyor hemen yapalım hem tsh a da bakalım iki düşük yaptığımı söyleyince onlar bile ne kadar ilgilendi. neyse test sonucunu aldım yükselmiş iki katına çıkmış hemen kadın doğuma alelacele.Gittim doktor bide beni azarlasın ne olduğu belli olmayan yerde test yapılmayacakmış şimdilik bana birşey demiyormuş yoksa çok şey diyecekmiş..... sen kimsin yaa.benim derdimle ilgilenmeden bana bunu diyorsun. tamam değer yükselmiş vitamin verdim zaten gidebilirsin.Bu ne demek bak baştan anlatıyorum lekelenmem var iki düşük yaptım tutunması için bir ilaç bir hormon vermeyecekmisin...yookk kalp atışına göre verecekmiş kalpten önce bunun tutunması lazım.Dinleneyim mi diyorum.bilmem diyor.sen bilmeyeceksin kim bilecek.Birde amerikada master yapmışmış başlarım senin masterına......ben napıcaammm ya. sevineyim mi üzeleyim mi :KK43: ağrım var yine düşecek diye korkuyorum....Sinirlendirdiii beni :KK43: :KK43:
canım kesinlikle daha az tavsiye edilen ama daha az yoğun ve seninle daha çok ilgilenecek bir doktora git yani doktorunu değiştir. doktor çok önemli sen ona neredeyse canını emanet edicen desem abartı olma sanırım. rahat konuşabileceğin seni anlayabilen ve sorularına cevap verebilecek birini bul bence.

aynen başka bir doktora gittim.benle o kadar ilgilendi ki ultarasonda görülmeyecek kadar küçük ama oraya doğru kan akışı var mı diye baktı progestan verdi.Sorularıma cevap verdi ilgilendi nerdeyse 20 dakika benimle ilgilendi eşime bile anlattı.Çok şükür umarım hep böyle olur.Allah herkesin karşına iyi doktorlar çıkarsın.Testlerim başka hastanelerde yapılmıştı aldı ne güzel baktı. diğer doktor bir dövmediği kaldı beni bu testlerin anlamı yokmuş muş hayret birşey...

kesınlıkle baska doktora gıtmelısın
en ıyısını bulana kadar gerekırse tum doktorları gezın netıcede hamılelık uzun bı maraton
bu tıp doktorlarla dokuz dogurursunuz daha cok
bebısınız hayırlı olsun

Back
X