Doktorların "çocuğun olmaz" dediği ama hamile kalanlar buraya lütfen

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
kızlar bu konudaki hikayelerinizi anlatır mısınız?bizler de moral bulalım.

kızlar yok mu kimse yaaaaaaa.bakın hikayeyi dinlemek isteyenler artıyor

ben varım aynen dediğin gibi bana sen hamile kalamazsın dediler ama rabbim ameliyata yatacağım günü beklerken hamile kaldığımı öğrenmemi sağladı şu anda birtane çocuğum var ve binlerce şükür ediyorum bu sevgiyi tattım diye inşallah herkez evlat sevgisini tadar

kızlarr bugün hamile olduğumu öğrendimm..inanılmaz güzel bir duygu ayaklarım yere basmıyor sanki..doktor normal yolla çocuğunuz olmaz dedi.eşimin sperm sayısı çok az.ameliyat oldu tedawi oldu ama bi değişme olmamıştı.keçi boynuzu bal ceviz fındık fıstık derken sonundaa hamileyimm..sakın ümidinizi kaybetmeyin.eşimle birlkte sigarayı bıraktık alkol kullanmadık sürekli sebze yemekleri yapıyorum fast food'u bıraktık.her akşam illaki meywe yediriyorum keçiboynuzu yediriyorum.çok faydasını gördm bunlarım.hiç olmıycak derken sonundaa HAMİLEYİMMMM :))

ne güzel yaaaaa.Allahım sen bize de nasip et.hepinizin allah evladını bağışlasın inşallah

2,5 yıl ve 3 negatif aşılama geçirdim.bende entrioma,eşimde hareketsizlik vardı.dr um normal olmaz tüpbebek merkezi araştırın dedi.o ay hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim.allahım isteyen herkese nasip etsin.

Canım bende pkoluyum, en son tedavi için doktora gittiğimde, bir ümitle, acaba bu ay yumurtam büyümüş ve çatlamış olabilir mi diye sormuştum. Doktor da bana senin yumurtaların kendiğinden büyümez, bunu konuşmuştuk diyerek cevap vermişti. Hatta bana adet söktürücü bile verdi. Meğerse doktora gittiğim o gün 3 haftalık hamileymişim :))) Bir daha o doktora uğramadım elbette, üstelik çok da ünlü bir profösördür kendisi... Sakın umudunuzu kaybetmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin. Şu anda 13. haftamıza girdik. Allah her isteyeni bebek sahibi yapsın inşallah.

ne kadar güzel allah kimseyi onun yokluğuyla sınamasın aminnnn senacım başlık gerçekten çok güzel olmuş canım inşallah bizde hamile kalacaz bak gör tatlım en kısa zamanda inşallah

Bize de ilk gittiğimiz doktor "sizin çocuğunuz olmaz hemen aşılama yapalım" dedi. Ama akıllı doktor sperm testini cinsel perhiz olmadan yaptı. Hatta ilk defa gittiğimiz için sabah ilişkiye girip gitmiştik. Cahillik işte... Sonradan gittiğimiz doktorlar da "sizin çocuğunuz olmaması için hiç sebep yok" dediler. 2,5 yıl oldu. Henüz hamile diilim ama umudum var:) İnşallah 2008 bitmeden size müjdeli haberi veririm. Allah herkese hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasib etsin.

benim de iğnelerle yumurtaları büyütmeye çalışmışlardı ama yumurtalık çok çalıştığ için bırakmıştık iğneyi ve aşılama olmadı kendiliğimden hamile kalmıştım yerimseniben
sonra gelişim bozukluğu var diye aldırdım şimdi de hamile olmaktan şüpheleniyorum tedavi olmadım hiç iğne kullanmadım bu sefer eğer hamileysem size yahihoyyytzarım

inşallah canım bu sefer sağ salim alırsın kucağına......opt

en iyi örnek benim sanırım ben 3 yıllık evliyim ve ilk dr gittiğimizde sperm testi yapılmıstı eşime değerleri okadar düüşük cıkmıstıki dr bize asılama olcaksınız yoksa olmaz demişti ve dr gittiğimiz o ay ben kendiliğimden gebe kaldım ama bebğimi 3 aylıkkken kaybetmiştim daha sonra bir sene gecti aradan tabi bu bir sene içinde ben asılama yaptırmaya karar verdim ve ne tetkikler ne tahliller eşimde bende okadar bunalmıstıkki stresten benim her ay yapılan tahlillerim yüksektende öte çıkyordu ve diğer bi dr um bana imkansız bu halde gebe kalamassın dedi bende dedimki dr a ama ben daha önceden kendiliğimden geb kaldım ve burayada asılama sansımı denemk için geldim dedim tutmaz ama bi deneyelim dedi 6 asılama hakkımız vardı ve bizim bebeğimiz ilk denemede geldi onuda 6 ay bitiminde erken doğumla kaybettim demekki yiyecek ekmeği içecek suyu yokmus
aradan tam 4 ay gecti suan 4 ayındayım bu ay tedavime başllamayı düşünüyorum
hani imkansızdı hani ben gebe kalamazdım hani aşılama bile tutmazdı haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
demekki sadec rabbim bilir ötesi dr ları asar bizlerin kaderi dr ların iki dudağının arasında değilki bukadar kolaymı zaten stresli olan ciftleri yıkıma uğratmak
bence ilk önce iinsan kendine inanmalı ne gerekiyosa elinden gelen herseyi yapmalı doğal tedavilerden bahsediyorum
ben sürekli eşime keçiboynuzu içirdim cerez yedirdim bol meyve sebze yedirdim süt yoğurt bal yedirdim pekmez içirdim
imkansız diye bişey yok allah ol dedikten sonra yine olur
önemli olan umudu kaybetmemek ve tedavi süresinde hiç bir zaman karamsarlığa düşmemek bunu söylemek kolay ama yapmakta kolay inanın yeterki kararlıı olun allah bu yolda kimseyi yarı koymasın dileyen isteyen herkese muradını versin evladı tattırsın inşşşşşş
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

Benim anneme doktor senin çocuğun olmaz. olursa kulaklarımı keserim demiş. Çok üzülmüsler. 4 yıl olmamıs cocukları ama simdi 4 kardeşiz. hep sakalasırdık hep beraber senin doktora gidelim bakalım kulaklarını kesecekmi diye. bizde aileden geliyor galiba bu cocuk hasreti. annem 4 yıl ablam 7 yıl cocuk hasreti cekti. ben 2,5 yılımdayım daha tık yok. hayırlısı insallah. Allah hepimizin gönlündeki muradı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…