Doktorların "çocuğun olmaz" dediği ama hamile kalanlar buraya lütfen

:asigim:ben dört kere hamilelik geçirdim fakat dördü de düştü hepsi de kürtajla sonlandırıldı.
son kürtajı yapan şu an avcılar medicanada çalışan faruk onur başeğmez endometrium tabakasını kazıdığı için artık ne adet görebiliyorum ne de hamilelik ümidim var prof.cemil akgül sayesinde az da olsa adet görmeye başladım ancak tabaka yeterli kalınlığa erişmiyor tedavilerden sonra doktorum artık vakit kaybetmeyelim tüp bebek dene dedi fakat çok korkuyorum.en çok ne zoruma gidiyor biliyor musunuz bu duruma doktor hatasından dolayı düştüm sahip olduklarımı kaybettim her gün beddua ediyorum istemesem de ama içimi yaktı doktorların hata yapma lükslerinin olmadığını düşünüyorum bu durumda olanınız var mı?

mrb arkadaşlarlar bende pco luyum
inşallah bende bebek sahibi olabilirim dualarnızı bekliyorum bide dubhaston ilacı kullanan varmı aranızda

arkadaşlar ben değil ama çok yakın bir komşumuza doktor "sen kesinlikle hamile kalamazsın demişti". bize bunu gözyaşları içinde anlattıtan 2 hafta sonra yine gözyaşları içindeydi, çünkü bu kez hamileydi. olabiliyor böyle şeyler. Allah herkesin gönlüne göre versin....

2006 yılında bi düşük yaşamıştım ondan sonra bi süre çocuğumuz olmayınca eşim benim yaşım 35 oldu sen daha gençsin ama ben yolu yarıladım bi doktora gidelim nolur dedi, uydum eşime gittik dra, üstelik de profesöre gittik, etiketine güvendik yani, dr bana sen polikistik oversin dedi, polikistik over hastaları adet göremezler yüzlerinde tüylenme olur vs dedi, nasıl oluyorda her ay düzenli adet grüyorum o zaman dediğimde o aslında adet değil rahmin embriyonun geleceği zamana hazırlık yapıyor daha sonra embryo gelmeyince kalınlaşan rahim duvarı vücuttan atılmaya başlıyo demişti, üstelik bende tüylenme de yok, 3 defa aşılama oldum, eşimin sperm sayıları çok düşük olmasa da normalin biraz altındaydı, beni m doktorum da bana sen asla normal yolla hamile kalamazsın demişti, rahmim de olması gerekenden biraz daha eğik duruyomuş, aşağı doğru bakıyomuş yani, daha önce nasıl hamile kaldım o zaman dediğimde de tesadüfen bir yumurtlama gerçekleşmiş ve tesadüfen hamile kalmışsın dedi, aşılamalardan sonuç alamayınca tüp bebeğe gitmeye karar verdik, profun aylık ultrasonlu muayenesi ozamanlarda 200 ytlydi, aşılama ücreti ise 400 ytlydi, ilaçlar tahliller filan cabası tabi, cebimizdeki para bitince birkaç ay para biriktirelim diye kararlaştırdık eşimle ve o bekleme döneminde hamile kaldım, tabi ben yine de doktoruma toz kondurmuyodum o zamanlarda, bana çok güven vermişti çünkü, hamileliğimin ilk zamanlarında yine o doktora gitmeye devam ettim, şimdi düşünüyorum da enayilik etmişim, yalancıktan tebrikler etmişti beni, kızlar öyle her denene kulak asmayın derim ben, birçok insana sen asla normal yolla hamile kalamazsın dendiği halde hamile kalıorlar, ben de bu gurubun içindeyim, doktorum öyle kesin konuşuyodu ki sanki tek çaremiz tüp bebekmiş gibi görünüyodu,ama şu anda 5 aylık bi bebeğim var, allah olmayanlara göstersin inşallah

o dr gidip haykırman gerekiyor ama çocuğunu kucağına al ve git bak dee ve ders al.

slm kızlar bendede var hikaye bende hipoluyum neyse beni geçtim asıl hikaye teyzemle ilgili teyzem evlemdiği ilk aydan itibaren tam 10 yıl boyunca çocuk tedavisi gördi ve bu uğurda birçok zahmette çekti 10 yılın sonunda prof. doktor ona senin asla çocuğun olmaz kendine evlat edine bilirsin diye bide teselli vermeye çalışmış teyzem ve eniştem 10 yılın ardında artık yorulduk madem olmuyor çocuk fikrini aklımızdan çıkaralım diye anlaştılar ve aradan 1 yıl geçti teyzem dişini çkmek için doktora gittiğinde küçük teyzeme 3 aydır adet olamadığını söylediğinde küçük teyzem zorla gel bi test yaptıralım olurda hamileysen zararlı diye ısrar etmiş hatta bu teyzemin zoruna gitmiş biliyorsun benim çocuğum olmaz dalgamı geçiyorsun diye tepki vermiş ama ısrarlara rağmen genede yaptırmış sonuçmu pozitif inanamamışlar teyzem o şoktan hemşirenin ayaklarına sarıp öpmeye başlamış 11 yıldan sonra şimdi 3 erkek çocuğu annnesi hiçbiride tedaviyle olmadı yani anlayacağınız prıf da olsa önce ALLAH ın izin vermesi gerekiyor rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin inşallah.

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin işallah...ben de 4 seneye yakın oldu istiyorum.tedavileri hep yarım bırakmıştım,şimdi çok güvendiğim bir doktora devam ediyorum,rahim filmi,çatlatma iğneleri,klomen vb...ben de endometrium var sağ yumurtalığımın yanında,bir de sağ tüpüm de daralma var yani işlev görmüyor...olursa sol tüpten bekleyeceğiz işallah, sıra aşılamada bakalım neler olacak?

negüzel kızlar ya bende endometrio hastasıyım ameliyat oldum aşılama geçirdik tedavi derken artık bıraktım inşallah bizede bir gün süpriz olur diyorum rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün bu arada 7 yıldır bekliyoruz bakalım:mirmirmirmir

bende anlatayım çok yakın komşumuzun başından geçen bir olay

komşumuz da hiç bir problem yok ama eşi (erkek infertilitesi) yüzünden hamile kalamıyordu bir sürü tedaviden geçtiler iki eşde ama hiç bir sonuç alamadılar tam bıraktık artık yazımızda ne varsa o olur dedikleri zaman normal yolla bebek sahibi oldular arkasından bir tane daha oldu şimdi iki tane kız çocuğu sahibiler :) ümidinizi yitirmeyin anacığımın dediği gibi herşeyin vakti saati vardır zamanı gelmeden yaprak bile daldan düşmez a.s.

bana daçocuğun olmaz denmedi ama kendi kendine hamıle kalman çok zor dendi.önce eşime varıkosel dendi yawrum yazık yattı amelıyat oldu hemen,tık yok,sonra hsg çekıldı benım bı taraf tamamen tıkalı çıktı diğer tarafta yapışıklık vardı,çatlatma iğneleri,klomenler aşılama vs..vs.vs hep negatif.sonra bı güüün adetim gecikti hadi canım dedim test yap dıyenlere,olsa olurdu bugune kadar uğraştırmayın beni falan:)) şu an 35 haftalık hamıleyım teyzeleri kısmetse 1 ay içinde doğum var,yanı dr ların ne dediği bence hikaye,Allah ol desin yeterki.Allahım isteyen kımsenın kucağını boş bırakmasın.darısı başınıza inşallah.

selam kizlar. Hepinizin yazdigini okudum ilk sayfadan. Ve hikayeleriniz birbirinden ilginç ama sonu güzel. Sizin adiniza çok sevindim. Sizi okuyunca ümitliyim çünki benim esim azosperm ögreneli 2 hafta oldu. Esimi küre baslattim (keçi boynuzu) insallah bir faydasini görüz.

inşallah canım bu sayede birçok kişi mutlu oldu umarım seninde işine yarar

Sagol canim. Insallah bir faydasini görüz. Temmuz sonunda ürologda randevumuz var. Hakkimizda neyse hayirliysa o olsun. Esime nohut suyu kürünü içiriyorum iki ay böyle devam edecek randevuya kadar. Sonra keçi boynuzu kürüne baslar. Dr. I. Saraçoglu'nun söylediklerine göre davranicaz. Hayirlisi olsun.

haklisin canim. Ben her gün internette bakiyorum arastiriyorum. Esime vitaminler aldim, degisik bitkili hap ve nohut suyu. Insallah emegimiz bosuna gitmez. Sen hangi durumdasin ?

benim rahatsızlığım hipogonadizm yani hormonlarım sıfırın altında ilaç almadan adet olamıyorum benim eşimde çok şükür bir sorun yok şu an tedaviye başlamak için gün sayıyorum önce 3 ay kadar rahim ve yumurtalıkları geliştirecek tedavi daha sonra rahim flimi sonrada bir aksilik çıkmazsa yumurtlatma tedavisi çünkü eşim aşılamayada tüp bebeğe kesinlikle karşı yapmam diyoro yüzden herşey önce rabbimin sonrada eşimin isteğine bağlı benim şuan elim kolum bağlı umarım senin için herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…