- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
elbette rabbim herşeyi görüyor ve biliyor bak arkadaşım bence senin hemen şu sitresten buüzüntülerden uzak durup biraz moralini düzeltmek ve inan bana bunun sana zararından başka bişeyi yok sitres zaten başlı başlıja bi kısırlık sebebi bende çok ağladım çok sitem ettim zamanında ama artık biliyorumki bu bize bir imtihan ve bu uğurda savaşmak gerekiyor bence kendini bu kadar üzme emin olki elbet bir gün seninde benimde isteyen herkesinde yüzü gülecek sadece buna inanmaya çalış rabbim bu göz yaşlarını sevinç göz yaşları yapsın:CüvCüv:ne kadar güzel hikayen var çok duygulandim. Allahim oglunu anneli babali büyütsün sizi onun basindan hiç eksik etmesin. Insallah bizde bir gün beklemedik bir gün bunu tatariz. Verende allah vermeyende.
Bugün benim moral sifir, gözler sisik, aglamaktan basim agriyor çok huzursuzum annemde üzülüyor beni bu durumda görunce oda gözyaslarina boguluyor.
Bitsin bu hasretlik. çok zormus. Bunu yasayan bilir birde allah.
arkadaşlar bende hepinize bebişler diliyorum..bizler diğer kadınlar gibi kolay sahip olamadığımız için bebek dedik mi kendimizden geçiyoruz...herkese tuhaf geliyo...anlamıyolar..
Ben oğlumu büyütürken paranoyak oldum....aman ona bişey olmasın..aman aman..diye diye...
Ama halen normal bir anne değilim..oğlum düşüp bir yerini açıttığın o ağlyosa dayanamıyorum bende ağlıyorum..etrafımdakilerde tuhaf tuhaf bana bakıyolar parkta...anlatamıyosun tabi..ben bu kuzuyu bulana kadar neler yşadım neler...ona ufakta olsa bişey olursa...içime oturyo..
Burnumun direği sızlar deyimin i oğlum olduktan sonra anladım......
Allah isteyen herkese versin..tattırsın..acılarını göstermesin...
amin arkadaşım işte olması gerektiği gibi bir annesin annelikde zaten bu değilmialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisarkadaşlar bende hepinize bebişler diliyorum..bizler diğer kadınlar gibi kolay sahip olamadığımız için bebek dedik mi kendimizden geçiyoruz...herkese tuhaf geliyo...anlamıyolar..
ben oğlumu büyütürken paranoyak oldum....aman ona bişey olmasın..aman aman..diye diye...
ama halen normal bir anne değilim..oğlum düşüp bir yerini açıttığın o ağlyosa dayanamıyorum bende ağlıyorum..etrafımdakilerde tuhaf tuhaf bana bakıyolar parkta...anlatamıyosun tabi..ben bu kuzuyu bulana kadar neler yşadım neler...ona ufakta olsa bişey olursa...içime oturyo..
burnumun direği sızlar deyimin i oğlum olduktan sonra anladım......
allah isteyen herkese versin..tattırsın..acılarını göstermesin...
canım bende ilaç almadan adet olamıyorum arkadaşının sorunu hipogonadizm mi? birde tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldıbenim bir arkadaşım hayatı boyunca hiç regl olmadı.bunu araştırmadı bile.bu arada ne sıkıntı,ne ateş basması hiçbişey yaşamadı.bi de gitti evlendi.ben olsam kısırım der karalar bağlar asla evlenmem.2 tane sağlıklı çocuğu var.doktor sen bir mucizesin deyip duruyor.hala hastalanmıyor.umurunda bile değil...
amin canım rabbim hepimize yardım etsin hepimizin aslında ortak noktası bu kanayan yara inşallah birgün gelip merhem olacaklarçok güzel söylüyor be canim hopeless. Bende senin gibi düsünüyorum. Ama elde degil. Ister istemez kafana takiliyor, için sikintili. Annemde diyor sikma canina herseyin hayirlisini dile en önemlisi saglik diye ama ne yapim zor be canim. Esime birsey diyemiyorum aramiz açilsa hemen söyle diyor "çocugumuz olmuyor diye" aslinda kendi için daha zor bana basbas bagiriyor "kisirim" diye.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
canım bende ilaç almadan adet olamıyorum arkadaşının sorunu hipogonadizm mi? birde tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldı
CADIARZUbilgi verirsen sevinirim
ne söylenir bilmiyorum ama bende ilaç kullanmadan adet olamıyorum ve ilaç olmadan doğal yolla hamile kalmam mucize arkadaşın bence şansının farkında değil rabbim evlatlarını ona bağışlasın ve ona verilen mucizeyede şükretsinyok şekerim doğal yoldan hamile kaldı.bide 2.doğumdan sonra tüplerini bağlattı terbiyesiz.
daha çocuk istemiyor.nesi olduğunu bilmiyor.öğrenmek gibi bir derdi de yok.ilaç falan kullanmıyo ben böyle iyiyim regl falan çekemem diyor.bu da allahın bir kulu işte....
arkadaşlar bende size hikayemi anlatayım...11 yıllık evliyim..2 sene çoçuk istemedik...ahhh..sonraki birbirini izleyen seneler..hep hastanelerde olmuyo..eşimde varikosrl çift taraflı çok ilerlemiş ve sperm sayısı çok çok az...dr..lar bana kesinlikle normal yolla hamile kalma şansın yok...ama yüzde verirsek yüzde 1 veya 2 dediler..eşime ameliyat bile olma bu düşük seviyeden asla normala dönmez dediler..direk mkroenjeksiyon...ilk denememde 16 yumurta oluştu bulların sadece 13 tanesini dölleyecek sperm bulundu ve onlarda çok kötü kalitede demişti dr...sadece 4 e bölünmüştü 4 tane emriyom oluşmuştu..transfer ettiiler...sonuç hüsran hayal kırıklığı.....ben ağla ağla.sanki herşey bitmişti..
2.denememde 13 yumurta çıktı 10 tanesi döllenmiş.2 tanesi 8 e 1 tanesi 6 ya diğerleri 4 e bölünmüş..ilk 3 ü tranfer ettiler....sonuç yine negativ...
bu arada ben miyom ameliyatı oldum..eşim varikosel oldu..1 sene ara verdik..benim moralim çok bozuk senelr geçiyo..bez reklamlarında bile ağlıyorum...evlat edinelim diyorum eşime eşim kesinlikle istemem diyo..böyle günler geçiriyodum..
3 .denemeye başlamak için tekrar testlere başladık..bu sefer niye tutumuyo diye kromozomlarınıza bakalımm dediler..vs..yaptırdık hepsini..sonuçlar geldi bir problem yok..dedi dr..adet olunca gel mikroya başlıyoruz dedi...bizde bir heyecanla tamam dedik...adet olmayı bekliyorum..hemen dr umuza gielim diye..
ama bir gün 2 gün geçti adet olmuyorum...ben stresten herhalde diye düşünüyorum...ama adetimde hiç geçikme olmaz hep 3-4 gün önce olur öyle bir heyecaan varki bizde mikro yaptıracam diye...mutluuyyum..
1 hafta geçti yok..ama hamileliği konduramıyorum hiç aklıma bile gelmedi ...sonra kardeşim yeter abla bir test al dedi eczaneden ben meraktan gebericem sen niye duruyosun..öyle söyleyince bana heyecan bastı..işten çıkışta aldım eve gittim uyguladım ama sonuca bile çok sonra baktım hiç beklemiyorum...çift çizgi aman allahım bu nasıl bir dduygu senelerce bu testlerden aldım hep tek çizgi görmekten bunalıma girmiştim
hem ağlıyorum hem inanamıyorum..tabi hemen eczanayi aradım bu testler doğrumu diye elllerim titriyo..adam doğru dedi..tekrar gittim başka marka aldım yine çift çizgi..ağlıyorum ağlıyorum..
sonra eşime söyledi tel.açtım..oda bana 3 tl.lik.testleremi inanıyosun..onlar hep bozuk çıkıyo...kendine gel..bizim çoçuğumuz olmuyo..2 kere mikro yaptıkta tutmadı dedi..bütün sevinçimi kursağıma dizdi..
2 gün daha bekledik..zorla eşimi ikna ettim hastane kan vermeye giitik..hemşire kan alıyo..bende test yaptım pozitif çıktı dedim..onlar yanlış çıkarıyo demez mi?moralim bozuldu tabi..20 dk sonra gelşn dedi..ama moral sıfır tabşii
bizde eşimle gezdik gezdik..dolaştık akşam geldik..hastanenin önüne park ettik..eşim diyor sonucu ben alıcam ben diyorum ben alayım sen arabada kal..oda diyorki şimdi alacaksın negatif sonucu orada ağlamaya başlayacaksın ..vs..neyse o gitti ben arabada kaldım. baktım geliyo..ama yüzünde hiç tepki yok..oturdu koltuğa hamilesin dedi..şaşırdık kaldık ..gülermisin ağlarmısın..allahım hamilemiiyim..bu kadarmı..bu kadar kolay mı?
ben senelerdir bunun için savaş veriyorum..çabalarım..dedim ne düşünceğimi bilemedim..başladım ağlamaya..yaklaşık 1 saat ağlamışımdır..yaklaşık3 ssaattte tel..açıp insanlara dostlara haber vermişimdir..
ama önce kardeşimi aradım söyledik..tabi oda ağladı..dediki ben annemi arayıp söyleyeceğim..
o annemi aradı..annemde belediye otobüsünü bekliyomuş..kardeşim arayıp söyleyince başlamış ağlamaya...otobüsler gelmiş gitmiş.yerimden kalkamadım diyor hep anlatırken..
insanlar gelmiş yanına ne oldu teyze birşey mi var diye sormuşlar..oda çok mutluyum demiş....
şimdi 2.5 yaşında oğlum var...o günlerimi unutum sanki ben yaşamadım gibi.günlerim o kadar dolu geçiyo..
ama yaşayan bilir..gerisi anlamaz..asla anlamaz..evlat çok tatlı allah herkese nasip etsin..
işte bu benim hikayemdi..uzun oldu biraz..
ihşalla daha güzel hikayeler anne olmak isteyen arkadaşlarımızdan gelir..
hepinize bol şans...::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?