Doktorların hastalara karşı tutumları !

Beni Türk hekimlerine emanet etmeyiniz,
öleceksem de bırakın öleyim ,giderayak sinirim bozulmaz hiç değilse

Zaten bu kadar konusuldu.. Ben kendi acimdan yurt disindaki hastaneleride gördüm.. orada doktorlar mükemmel degilmi ? bu kadar cabuk yargiya variyosun lake cim...:34::34:
Bu yeni cikan ilaclarin test edildigi, doktorlarin bir cogunun dünyaca ünlü olan hastanede calistim...:ssz::ssz:

Simdi oglum bak git diyesim geldi :1::1:

Son düzenleme:
Beni Türk hekimlerine emanet etmeyiniz,
öleceksem de bırakın öleyim ,giderayak sinirim bozulmaz hiç değilse

Haklıyken haksız duruma düşüyorsun şu an farkında mısın bilmiyorum.. Madem bu kadar nefret dolusun buyur yabancı ülkeye gidip tedavi ol. İyice abarttınız olayı ya 2 kişiye karşı 5 kişi birlik olup da böyle laflar etmek hiç yakışmıyor size haberiniz olsun.. Ne zaman bir konuda kavga çıkmadan sonlanacak çok merak ediyorum. Ne yani böyle grup olmak, laf dalaşına girmek, üstünlük kanıtlamak mı hoşunuza gidiyor. Mesleği aşağılamıyorum diyorsunuz ama yukarıdaki cümle en iyi kanıt oldu.

alıntı yapamadım baya bı sayfa okudum aklımda kalanlarla kısaca şöle dıyebılırımki tıp okuduklarını doktor olduklarını söyleyen arkadaşlar hukuk okusalarmış daha faydalı olurlarmış kendılerı içinde halk içinde gözü kapalı savunuyolar doktorlara canımızı emanet edıyoruz diğer mesleklerle kıyaslanamaz bazen canımızdanda kıymetli olanlar çocuklarımıızı hasas olunmasına nıye şaşılıyor anlamış değilim

ak kaşıklar akkkkkkkkkk temizzz pakkkkk:52::52::52:

Şaka mısınız:)
Ya da haklısınız benim hatam ya vallahi benim hatam!
Bütün sağlıkçılar mükemmeller, kusursuzlar.
Ben kimim de böyle bir şeyi yaşadım ki adalet de ne oluyormuş doktor aleyhine sonuçlanmış dava..
Allah allah son sınıflarda böyle bir ders mi var, sizler kusursuzsunuz asla hata yapamazsınız, yaptıysanız bile reddedinğ
telefondan yazdığım için çok zorlanıyorum yarın devam edicem..,şu var sterilizasyon işi doktorun sorumluluğunda değil...hasta kan kaybından ölmek üzere değilse kanda verilmez çünkü enfeksiyon kapar lamı cimi yok...herkese iyi geceler allah rahatlık versin...

Zaten bu kadar konusuldu.. Ben kendi acimdan yurt disindaki hastaneleride gördüm.. orada doktorlar mükemmel degilmi ? bu kadar cabuk yargiya variyosun lake cim...:34::34:
Bu yeni cikan ilaclarin test edildigi, doktorlarin bir cogunun dünyaca ünlü olan hastanede calistim...:ssz::ssz:

Simdi oglum bak git diyesim geldi :1::1:

ama sumuz um sinirim bozuldu artık iyicene ya :1:

neyse ben yatıyom ,hadi iyi geceler

Arkadasimizin birisi bir dua yazmisti .... Binlerce defa amin

eee yanii?????? ben sıze yazmıyorum arkadasım lutfen kafayı yerım yoksa ıı geceler sıze ben konunun genelıyle ılgılenıp yazıyorum:47:

şahsen tertemizim gurur da duyuyorum :ssz::ssz:
ayrıca çocuk sahibi misin bilemiyorum ama yarın öbür gün doktor çocuğun olursa gururla söylersin ama di mi
belki o zaman biraz olsun fikir sahibi olursun :ssz::ssz:

ya bak yazmayım dıyorum
sen nıye asagılayııp duruyorsun yaa bu mu doktorlugun? gercı dogru bu!!
her seyı ustunuze nıye alınıyorsunuz kı yarası olan derler yanii!
ben zaten kotu doktorlaar ıcın yazdım
benım cocugum layıkıyla yerıne getırecekse nıye olmasın kı olsun?

sen benım fıkrımı ırdeleyemezsın haddını bıl ben kımsenın sahsına kotu laf etmedım kk da

Bi kişinin baş ağrısı sebebiyle açılan konu kim bilir kaç insanın başını ağrıttı.. Hayat işte :ssz::27::27:

Şimdi orta yerimden çatlıyacağım valla!
Kendimi devlet dairesinde gibi hissettim, ne şikayet kabul ediliyor ne eleştiri!
Bir de üstüne yalancı oldum iyi mi...
Siz nasıl görmediğiniz, yaşamadığınız hatta ilk defa bu gece duyduğunuz içeriğini bile bilmediğiniz bir mevzuda öle bir şey yok,lamı cimi yok, geç o sözleri gibi ifadeler kullanabiliyorsunuz?

Konu konuluktan çıktı, eleştiri eleştiriden çıktı...
Bizler mükkemmeliz, sizler yanlışsınıza döndü.

Ne bu şiddet anlayamadım...
Geçmişinizde böyle mevzular mı var da bana yalancılıkla ithamda bulunuyorsunuz????
Yaşadım lanet olsun ben bunu yaşadım!!!
Keşke dediğiniz gibi yaşamasaydım, hem de sadece kötü bir doktor hatası yüzünden böyle hastanelere küsmeseydim hala kapısına başkası için bile geldiğimde gözlerim dolmasaydı arkadaşım!!!
Sen hala neyin lamından ciminden bahsediyorsun bana...
Sen mesleğine laf edilmesine dayanamıyorsun daha, bizlerin bu yaşadıklarımıza, sevdiklerimizin canına dikkatsizlik uğruna gelen kasıtlara mı susmamızı bekliyorsun!!!
Neyle neyi aklama çabası bu?

ya bak yazmayım dıyorum
sen nıye asagılayııp duruyorsun yaa bu mu doktorlugun? gercı dogru bu!!
her seyı ustunuze nıye alınıyorsunuz kı yarası olan derler yanii!
ben zaten kotu doktorlaar ıcın yazdım
benım cocugum layıkıyla yerıne getırecekse nıye olmasın kı olsun?

sen benım fıkrımı ırdeleyemezsın haddını bıl ben kımsenın sahsına kotu laf etmedım kk da

Allah Allah o cümlelerimden aşağılamayı nasıl çıkardın çok merak ettim doğrusu.
bir arkadaş daha yazmıştı, millet doktorları eleştirir eleştirir ama çocuğunuz ne olsun istersiniz deyince hemen doktor derler.
işte senin de çocuğun doktor olursa belki anlarsın nasıl zorluklar içinde olunduğunu
bence sen önce anla ondan sonra yorum yap, haddini bil diye atarlan.:ssz::ssz:
ayrıca senin fikirlerin irdelenemez mi? hem sen de bizimkileri irdeleyip yorumluyorsun saatlerdir farkındaysan

Allah Allah o cümlelerimden aşağılamayı nasıl çıkardın çok merak ettim doğrusu.
bir arkadaş daha yazmıştı, millet doktorları eleştirir eleştirir ama çocuğunuz ne olsun istersiniz deyince hemen doktor derler.
işte senin de çocuğun doktor olursa belki anlarsın nasıl zorluklar içinde olunduğunu
bence sen önce anla ondan sonra yorum yap, haddini bil diye atarlan.:ssz::ssz:
ayrıca senin fikirlerin irdelenemez mi? hem sen de bizimkileri irdeleyip yorumluyorsun saatlerdir farkındaysan

tamam sensin cok yoruldum pes ettım haklsın:52::27::52::27:

Back
X