çok meraklıyız nolur gelin bi muayene edelim
ama Allah kahretsin ki vicdan önümüzde bişey olsa yine dayanamaz biz müdahale ederiz![]()
Hipokrat mı vicdan mı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok meraklıyız nolur gelin bi muayene edelim
ama Allah kahretsin ki vicdan önümüzde bişey olsa yine dayanamaz biz müdahale ederiz![]()
Beni Türk hekimlerine emanet etmeyiniz,
öleceksem de bırakın öleyim ,giderayak sinirim bozulmaz hiç değilse
Beni Türk hekimlerine emanet etmeyiniz,
öleceksem de bırakın öleyim ,giderayak sinirim bozulmaz hiç değilse
Atatürk bile " beni Türk hekimlerine emanet edin." demiş.. Siz daha neyin derdindesiniz..
Şaka mısınız:)
Ya da haklısınız benim hatam ya vallahi benim hatam!
Bütün sağlıkçılar mükemmeller, kusursuzlar.
Ben kimim de böyle bir şeyi yaşadım ki adalet de ne oluyormuş doktor aleyhine sonuçlanmış dava..
Allah allah son sınıflarda böyle bir ders mi var, sizler kusursuzsunuz asla hata yapamazsınız, yaptıysanız bile reddedinğ
telefondan yazdığım için çok zorlanıyorum yarın devam edicem..,şu var sterilizasyon işi doktorun sorumluluğunda değil...hasta kan kaybından ölmek üzere değilse kanda verilmez çünkü enfeksiyon kapar lamı cimi yok...herkese iyi geceler allah rahatlık versin...
ak kaşıklar akkkkkkkkkk temizzz pakkkkk![]()
Zaten bu kadar konusuldu.. Ben kendi acimdan yurt disindaki hastaneleride gördüm.. orada doktorlar mükemmel degilmi ? bu kadar cabuk yargiya variyosun lake cim...
Bu yeni cikan ilaclarin test edildigi, doktorlarin bir cogunun dünyaca ünlü olan hastanede calistim...
Simdi oglum bak git diyesim geldi![]()
ak kaşıklar akkkkkkkkkk temizzz pakkkkk![]()
Arkadasimizin birisi bir dua yazmisti .... Binlerce defa amin
şahsen tertemizim gurur da duyuyorum
ayrıca çocuk sahibi misin bilemiyorum ama yarın öbür gün doktor çocuğun olursa gururla söylersin ama di mi
belki o zaman biraz olsun fikir sahibi olursun![]()
Bi kişinin baş ağrısı sebebiyle açılan konu kim bilir kaç insanın başını ağrıttı.. Hayat işte![]()
gözlerım bıle agrıyor yaaa![]()
Ne göz kaldı ne sinir..yarın herkes doktorluk sevmem, güvenmem, teşhisi ben koyarım demeyin
![]()
ya bak yazmayım dıyorum
sen nıye asagılayııp duruyorsun yaa bu mu doktorlugun? gercı dogru bu!!
her seyı ustunuze nıye alınıyorsunuz kı yarası olan derler yanii!
ben zaten kotu doktorlaar ıcın yazdım
benım cocugum layıkıyla yerıne getırecekse nıye olmasın kı olsun?
sen benım fıkrımı ırdeleyemezsın haddını bıl ben kımsenın sahsına kotu laf etmedım kk da
Allah Allah o cümlelerimden aşağılamayı nasıl çıkardın çok merak ettim doğrusu.
bir arkadaş daha yazmıştı, millet doktorları eleştirir eleştirir ama çocuğunuz ne olsun istersiniz deyince hemen doktor derler.
işte senin de çocuğun doktor olursa belki anlarsın nasıl zorluklar içinde olunduğunu
bence sen önce anla ondan sonra yorum yap, haddini bil diye atarlan.
ayrıca senin fikirlerin irdelenemez mi? hem sen de bizimkileri irdeleyip yorumluyorsun saatlerdir farkındaysan