Kimse kimseyi karalamıyor aslında... Bu düşünce yanlış. Bu bir gerçek ki doktorların büyük bir çoğunluğu hiç kontrol bile etmeden ilaç yazıyorlar.
En basitinden kendimden örnek vereceğim, kulağımdaki uğuldama ve kaşıntı yüzünden doktora gittim.
Doktor yanıma bile gelmeden karşıdan şikayetlerimi sordu ilaç yazdı yolladı.
İlaçları aldım kullanmaya başladım. Ertesi gün bütün yüzüm ve boynum kıpkırmızıydı.
2. gün gene başka doktora gittim. İlaçlarımı da götürdüm. Doktor bunu sana kim verdi ne alaka alerji dedi, kulağında mantar var dedi ve önce kulağıma aygıtla bakıp sonra hastalığı teşhis etti ve temizledikten sonra ilaç verdi.
Her meslekte savsaklayanlar çoğunlukta olabilir ama bu hepsi demek değildir.
Derdimizi burada paylaşmayacaksak nerede paylaşacağız? Bu şikayet bir kurumu kötülemek olamaz.
Doktorlara da bir yerde hak veriyorum ki sistem yanlış, sistem sahtekar...
1 doktora bilmemkaç tane hastanın düştüğü bir ülkeyiz.
Bu yoğunlukta doktor hastaya nasıl sağlıklı bir şekilde bakabilir?
En basitinden kendimden örnek vereceğim, kulağımdaki uğuldama ve kaşıntı yüzünden doktora gittim.
Doktor yanıma bile gelmeden karşıdan şikayetlerimi sordu ilaç yazdı yolladı.
İlaçları aldım kullanmaya başladım. Ertesi gün bütün yüzüm ve boynum kıpkırmızıydı.
2. gün gene başka doktora gittim. İlaçlarımı da götürdüm. Doktor bunu sana kim verdi ne alaka alerji dedi, kulağında mantar var dedi ve önce kulağıma aygıtla bakıp sonra hastalığı teşhis etti ve temizledikten sonra ilaç verdi.
Her meslekte savsaklayanlar çoğunlukta olabilir ama bu hepsi demek değildir.
Derdimizi burada paylaşmayacaksak nerede paylaşacağız? Bu şikayet bir kurumu kötülemek olamaz.

Doktorlara da bir yerde hak veriyorum ki sistem yanlış, sistem sahtekar...
1 doktora bilmemkaç tane hastanın düştüğü bir ülkeyiz.
Bu yoğunlukta doktor hastaya nasıl sağlıklı bir şekilde bakabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: