Doktorların hastalara karşı tutumları !

kızlar bu forumda özgürce kız kıza konuşabildiğimiz fikirlerimizi paylaşabildiğimiz her birimiz, birbirimizin halinden anlayabildiğimiz için yardımcı olmak için burdayız..konusuyoruz, paylaşıyoruz... Herkes kendi fikrini söylemiş saygı duyanda olabilir duymayan da.. neden tartışma ortamına dönmüş ve konu sahibi zor durumda kalmış anlamış değilim:50:
kimse kimseyi kötülememiş ve genellememiş..işini tam anlamıyla doğru yapmayanlara lafımız..
bence hoş sohbetlerimize devam edelimm:38::13:

Empati yapayım öyle mi.. Dün öğlen 12.37de konunuzu açmışsınız yaklaşık 2 saat sonra tartışmalar başlamış bu saate kadar sürmüş. Madem siz çok mesgulsunuz ve ilgilenemeyeceksiniz keşke konu açmasaydınız. 7/ 24 Kk da bulunun ya da bulunmayın, ben sizi takip edecek değilim sadece hakaret eden mesajları beğendiğiniz gözümden kaçmadı. Bende üstteki yorumumda aşağılama yaptığınızı değil, aşağılama tarzı yapılan yorumları beğendiğinizi söyledim. Hala da laf yetiştirme derdindesin madem okuyorsun yazılanları, müdahalede bulun o zaman tartışanlara çok mu zor gerçekleri kabullenmek anlayamadım gitti. Bana dert oldu senin konun millet kavga etmesin diye sabahın 4ünde saçma sapan espriler bile yaptım, orta yol bulmaya çalıştım. Ayrıca bu konu yüzünden insan değilsin lafını bile yedim.. Pardon hata etmişim! :20:

İyi de dediğin gibi 2-3 mesaj yazıp ,topiği terk etmedim .Mesajlarıma bakabilirsin istersen :26: Konu açtım diye,konun başında nöbet tutar gibi 24 saat bulunmamı beklemen ne kadar doğru .
Her konu açan üyeden ,konusunun başında sürekli bulunmasını mı istiyorsunuz ,anlamadım .İş yerimde de vakit buldukça girdim ve gece yazıklarınıza da şimdi bakıp ,yorum yapacaktım ama bu sözleri işittikten sonra içimden gelmiyor yazmak .
Yalnız demin sen bana ilaç isimleri soranlara sert cıktıgımı soyledin ,lütfen gösterebilir misin bana o mesajı ?

Üzgünüm ,yediğin laflardan dolayı :50: Ben de bir sürü laf işittim ,napabilirim söyler misin ? İçin rahat edecekse ,topiği kapattırayım .

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X