- 30 Ocak 2016
- 581
- 639
- 103
- Konu Sahibi Rainbow21212121
-
Sizin hesabiniza nasil erisiyor?Arkadaşlar merhaba, az önce e-nabiz hesabıma girdim yaklaşık bir aydır girmiyordum,düzenli olarak tahlillerimi falan incelediğim için hesabıma giriş yaparım,giriş saati,Ip adresi bilgileri de bildirim olarak gelir ve bu girişimde 17 bildirim görünce dikkatimi çekti. Devlet Hastanesi'nde bir doktora muayene olmuştum ve beni kontrole çağırdı,ben de randevu aldım yine çağırdığı tarihte fakat sonradan bazı durumlardan gidemeyeceğimi anlayıp iptal ettim.Şimdi dikkatimi çeken ve merak ettiğim nokta şurada başlıyor.Bahsettiğim doktor randevuyu iptal ettiğim tarihten itibaren bir hafta boyunca sürekli olarak istisnasız her gün ve gün içinde değişken saatlerde benim hesabıma erişmiş. Bir doktor neden hastanın sağlık kayıtlarına bu derece sık erişir?Ciddi bir rahatsızlığım var da ben mi bilmiyorum acaba diye korktum şu an
E nabız hareketlerde gözüküyor. Verdiğiniz izne göre aile hekiminiz, muayene olduğunuz hekim vs görebilir.Doktorun eriştiğini daha doğrusu başka birinin giriş yaptığını nerden anladiniz?
Açık kalmistir muhtemelen ekranda
Tabi adı soyadı, eriştiği tarih ve saat ne olarak yazıyorDoktorun eriştiği yazıyor mu net şekilde
İyiydi buStolktor.
Adam değil canım kadın,çok heveslendim ah benimle ilgilense keşke diye ölüyorumÖyle deme gı.
Ümitlenmiş kızcağız.
Konucu sen bakma bu arkadaşa tatlım.
Adam köpek gibi aşık sana.
Görünüyor Dr. Adı soyadı ve girdiği tarih,saatBakan kişinin adı mı yazıyor
Doktor olduğunu nasıl anladınız
Adam değil canım kadın,çok heveslendim ah benimle ilgilense keşke diye ölüyorum
Görünüyor Dr. Adı soyadı ve girdiği tarih,saat
Diyorsun
Aboooww.
Olaya gel.
Böyle daha ekşınlı
Aile hekimliğinde çalışmış biri olarak evet bakabilirE nabızın ayarlar kısmından değişiklik yapılabilir.Muhtemel siz ona izin vere tıklamışısınız.
Mesela ben bir hastanın bilgilerne ulaşmam gerekliydi hastaya kısa mesaj kodu gitti benimle paylaşmasydı göremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?