- 30 Ocak 2016
- 581
- 639
- 103
- Konu Sahibi Rainbow21212121
Yani 22'den sonra bile bakılmış,mesai saatleri dışında da bakılmış olması tuhafıma gitti.Neden bakabilir yani ben de merak ettim
Bir doktor neden baksın ki hastanın dosyasına sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 22'den sonra bile bakılmış,mesai saatleri dışında da bakılmış olması tuhafıma gitti.Neden bakabilir yani ben de merak ettim
DiyorsunGeyiğe çevirmeyelim lütfen gerçekten merak ediyorum bilgisi olanlara başvurayım dedim
Amin inşallah sevdim duanıOk tatlım.
Bilmiyom.
Sulandırmaya geldim
Ama inşallah cevabını bulursun ve sağlıkla 100 yaşını geçersin,
Amin.
Bye.
Evet o biraz garip olmuş.Geçmişte yapılmış tahlilleri filan incelemiş olabilir.Ya da randevuyu iptal etmiş ya acaba başka bir doktora mi gitmiş diye de bakabilir. Emin değilim çok sakin bir doktor galiba ki böyle uğraşmış muhtemelNeden bakabilir yani ben de merak ettim
Bende aynısını düşündümBeni beğenmedi de başka doktora mı gitti diye bakıyor olabilir![]()
Yoğun bir bölüm değil hele de Corona sonrası iyice tenhalaşmış bunun etkisi olabilirEvet o biraz garip olmuş.Geçmişte yapılmış tahlilleri filan incelemiş olabilir.Ya da randevuyu iptal etmiş ya acaba başka bir doktora mi gitmiş diye de bakabilir. Emin değilim çok sakin bir doktor galiba ki böyle uğraşmış muhtemel
Hollanda'da değiliz ki eşcinsel evlilik yapalımGelinliğini hazırla![]()
Sistemden tam olarak hangi bilgilerimi incelemeye izni var onu da bilmediğimden aklıma takıldıBelki hastane geçmişinizdeki doktor isimleri vs dikkatini çekmiştir
İzin ayarları var mı hiç incelemedim ama kurcalayayım biYa ekranda açık kaldı ya da size taktı her gün bakıyor. Ayarlarınızdan izin vermeyi düzenleyin bir daha giremesin.
Evet, uygulamada bulamadım ama normal web sayfasında var bu Ayarlar:İzin ayarları var mı hiç incelemedim ama kurcalayayım bi
Bir hafta boyunca her gün aynı saate denk gelse tamam açık kalmış derdim ama random saatlerde açılmışekran acik kalmistir aslinda cevap bu kadar basit :)
Aa çok teşekkür ederimEvet, uygulamada bulamadım ama normal web sayfasında var bu Ayarlar:
sayfa aciktir kadin her e nabizi actiginda sizinkine de girilmis gibi gozukuyordur bi de sonraki mesajimda yazdim 22 de evden hastane sistemine giremez o yuzden hata olma ihtimali daha yuksekBir hafta boyunca her gün aynı saate denk gelse tamam açık kalmış derdim ama random saatlerde açılmış