İki aydır yutma güçlüğü yaşıyorum
Özele gittim önce devlete git dediler
Eğitim araştırmaya gittim Kbb baktı, dahiliye baktı olmadı nöroloji baktı, yok bir şey diyorlar ama yutma güçlüğü yaşıyorum
Endoskopi, MR ne varsa istediler, yaptırdıkları tetkiklere bakmadılar bile
Helikobacter tedavisi için antibiyotikleri dayadılar, şimdi bir de nur topu gibi reflü derdim var
Yutamıyorum diyorum, kimse anlamıyoooooo
Kadin dogurtmak istemişgeçen jinekologa gittim.
dedim bende 6 aydır adetlerde düzensizlik başladı, tüylenme oldu, sivilce oluyo bilmem ne...
"Yat ablacım şuraya" dedi.
yaşın kaç, kaç yıllık evlisin dedi
sonra "doğursana bi tane" dedi
Hönnkk !oldum tabi ben.
6-7 kere ısrar etti, bişeyin yok bak ultrason temiz hadi güle güle
ama doğur bi tane tamam mı ablacım dedi gönderdi beni.
ne biçim doktor bunlar anlamadım.
bi daha da kadın doğuma devlet hastanesine gitmemeye yemin ettim.
geçmiş olsun, içecekleri akciğere kaçırma var mı? sıvıları mı katıları mı daha zor yutuyosunuz? boğazınızda yanma vs var mı?
Bunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremdekılere yapılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormu bu durumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
Şuna bir şu iğneden, şuna şundan.. derken baştan savma yaptıklarını ya da bakmadan yaptıklarını bildiğine göre sen onlardan daha iyi biliyorsun bunu işi??Bunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremdekılere yapılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormu bu durumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
İki aydır yutma güçlüğü yaşıyorum
Eğitim araştırmaya gittim Kbb baktı, dahiliye baktı olmadı nöroloji baktı, yok bir şey diyorlar ama yutma güçlüğü yaşıyorum
Helikobacter tedavisi için antibiyotikleri dayadılar, şimdi bir de nur topu gibi reflü derdim var
Genel cerrahiye gittinizmi troid nodüllerı bunu yapabiliyor bende var da ordan biliyorumİki aydır yutma güçlüğü yaşıyorum
Ben genelde ozele gittigim icin sikinti olmuyor..sma bi keresinde ozelde bile ilgilenmiyordular.hemsire ye cok kotu bagirdim.kim bu hastanin sahibi gelicek buraya dedim...bazilari basibos kalmis devlet hastanedi gibi saniyor her yeri.orda at kosturuyorlar ya....allah yardimcisi olsun gidenlerin valla daha cok hasta oluyorsun.simdi iki doktor cikar miy miy konusur genellemeyin sartlarimiz agir vs diye.kardesim sen doktor olmaya karar verdiginde bilmiyor muydun ...is adami gibi para kazanmak icin mi sirf girdin bu ise...sen dunyanin en onemli isini yapiyorsun biraz idealist ol....isini hakkiyla yapan hekimlerimiz var onlari ayrı tutarim zaten onlarda olmasa hepimiz gocmustuk obur tarafa..
Akciğere kaçma durumu yok, ilaçları yutamıyorum ve çok sert gıdaları
Boğazımda takılıp kalıyor, iki kez acillik oldum
Endoskopide mide fıtığı, helicobacter ve reflü teşhisi koydular, bununla ilgili ilaçları alıyorum
Ancak yutmada hala bir gelişme yok ve reflüm iyice arttı, geceleri yatamıyorum artık
Yemek borusu ve yutakta hayli tahribata sebep oluyor reflü onu da çözemediler
Bir ara psikolojik olabilir dediler, bazı insanlar ilaç yutamaz dediler, ısrarla belirtiyorum bu önceden yoktu, son iki aydır var diye ama dinlemiyorlar bile. Bu şikayetlerin hiç biri bu derece yutma sorunu yaratmaz diyorlar başka bir şey demiyorlar. Özeller bakmıyor zaten, eğitim araştırmaya gidin diyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum, midem ağzımda yaşıyorum, antibiyotiklerden sonra hepten beter oldu. Dün gece saat 3 de deli danalar gibi dolaşıyordum, hiç bir şey fayda etmiyor. İlaçları eriterek alıyorum, gece reflüden yatamıyorum ama bir sonuç yok
yutamama sorunu küçük hücreli akciger kanserinin belirtisiymiş o burada
Genel cerrahiye gittinizmi troid nodüllerı bunu yapabiliyor bende var da ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?