reflü için bir bardak suyun içine 5-6 kasık şeker atıp karıştırın onu bir dikişte için,o da olmazsa yarım bardak soğuk sütü yudum yudum yavaş yavaş için,sarı leblebi ve ayva mide suyunu emer o yuzden rahatlatır.Reflü çok nazlı bir hastalık,çok sıcak ,çok soğuk,baharat,kızartma ,soğan,sarımsak,domates,ekşi,çikolata ve kahve kabul etmez.Kola içseniz intihar ettirmeye ramak bırakır..Böyle pis bi hastalık ama önlemleri alınca biraz rahat bırakır insanı..Gece geç saatte yemek yememeğe gayret edin ..Çok su içmek bile reflüye zarar verir
Bunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremdekılere yapılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormu bu durumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
Sikayet et o hastanrlerin insan kaynaklari var mail at mutlaka dönüş yapiyorlar..özelde basit değil bu islerözellerde de var maalesef..
şu otel gibi olan hastanemiz var ya..
bir ara şirketin anlaşmasından dolayı mecburen oraya gidiyordum..
her seferinde baştan savma muayene..
doktor asla yüzüne bakmaz.. ekrana bakar sanki orda yoksun.. bi iletişim yok yani hasta-doktor arasında..
sanki robot olarak oraya gelmişsin.
tabii yapılan hatalar, fuzuli tahlil istemeler cabası.
benden kan alıyorlar, kan aldıkları tüpün üstünde bir erkek ismi yazıyor.
erkek ismi olunca anladı yaptığı hatayı.. yani başka bir kadının ismi olsa al işte tahliller karıştı gitti.
kim bilir bana ne ilaçlar, o kadına ne ilaçlar verilecekti.
ki dediğim gibi otel hastanemiz bu meşhuuurr....
Bu doktorlarin huyu benimsedigi bir davranislari yani benim bacaklarim kasiliyordu mesela gitmedim doktora istanbula gidince gidicem diger turlu artik olsemde oylee saatlerce sira bekleyip hii bisiyin yok yada surat 5karis sanirsin geceden baglamislar onu oraya yapmak zorundasin diyolar maasi alirken problem yok gorevi yerine getirirken dokunsan dovcekler yani
Çok geçmiş olsun crp sedim filan bakılmıştır o kadarda güvensiz olmayalim Allah korktugumuza uğratmasınTiroid ve guatr tetkiklerini nöroloji yaptı, bir şey yok diyorlar ama cerrahiye gitmedim, bir de onu deneyeyim, çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun crp sedim filan bakılmıştır o kadarda güvensiz olmayalim Allah korktugumuza uğratmasın
Sikayet et o hastanrlerin insan kaynaklari var mail at mutlaka dönüş yapiyorlar..özelde basit değil bu isler
Sağol moral oldu :)
Tetkiklerimde kanserle ilgili bir şey çıkmadı ya da üzerinde durmadılar bilemiyorum
Derdinize acilde değil polkliniklerde deva ararsanız güzel reçeteniz de yazılır,tahliliniz de yapılırBunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremdekılere yapılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormu bu durumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
geçen jinekologa gittim.
dedim bende 6 aydır adetlerde düzensizlik başladı, tüylenme oldu, sivilce oluyo bilmem ne...
"Yat ablacım şuraya" dedi.
yaşın kaç, kaç yıllık evlisin dedi
sonra "doğursana bi tane" dedi
Hönnkk !oldum tabi ben.
6-7 kere ısrar etti, bişeyin yok bak ultrason temiz hadi güle güle
ama doğur bi tane tamam mı ablacım dedi gönderdi beni.
ne biçim doktor bunlar anlamadım.
bi daha da kadın doğuma devlet hastanesine gitmemeye yemin ettim.
Branşım değil ama fındıkkıran özefefagus,akalazya gibi özefagus hareket bozuklukları yutma güçlüğü yapıyorduTiroid ve guatr tetkiklerini nöroloji yaptı, bir şey yok diyorlar ama cerrahiye gitmedim, bir de onu deneyeyim, çok teşekkür ederim
Çocuğum olmuyor eşim kısır falan derse?Ya ama ben de her hastaya doğurun diyorum
Çocuğu olmayan o kdr çok kişi geliyor ki
Evli misin evet
Hemen doğur
AKALAZYATiroid ve guatr tetkiklerini nöroloji yaptı, bir şey yok diyorlar ama cerrahiye gitmedim, bir de onu deneyeyim, çok teşekkür ederim
Şöyle söyliyimÇocuğum olmuyor eşim kısır falan derse?
Renkten renge girerdim herhalde ben...
Br
Branşım değil ama fındıkkıran özefefagus,akalazya gibi özefagus hareket bozuklukları yutma güçlüğü yapıyordu
Bunun dışında divertiküller gene özefagusta
Çok sık rastlanmayan şeyler ama aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?