Vaktim olmasa da vicdanım olurduŞöyle söyliyim
Günde 80 hasta baksan renkten renge girmeye vaktin pek olmazdı
hormonlarla alakalı bir durum vardır ama ciddi boyutta değilse(ilaçlık yani)geçen jinekologa gittim.
dedim bende 6 aydır adetlerde düzensizlik başladı, tüylenme oldu, sivilce oluyo bilmem ne...
"Yat ablacım şuraya" dedi.
yaşın kaç, kaç yıllık evlisin dedi
sonra "doğursana bi tane" dedi
Hönnkk !oldum tabi ben.
6-7 kere ısrar etti, bişeyin yok bak ultrason temiz hadi güle güle
ama doğur bi tane tamam mı ablacım dedi gönderdi beni.
ne biçim doktor bunlar anlamadım.
bi daha da kadın doğuma devlet hastanesine gitmemeye yemin ettim.
agzina saglik canim benimmmmNe kadar ayıp yaa. Doktorlara DAYAK???
Bakın hanimefendiler oturup burada yorum yapmak cok kolay tabi cunku siz 6 yil okuyup üstüne 5 yil uzmanlik arti 3yil doğu gorevi yapmiyorsunuz. Hepiniz her aksam evinize giriyorsunuz ama sizin oturup elestirdiginiz doktorlar 36 SAAT ARALIKSIZ calisiyorlar.
Doktorlar sizin maliniz degildir. Anlayisli olmak zorundasiniz siz de. Dunya daki en stresli mesleklerden birisi. Mesajini siddet iceriyor resmen utanin kendinizden.
Size devlet memuru bagirir susarsiniz, avukat bagirir susarsiniz, doktor DAHA ACIL hastaya öncelikle bakti diye oturur doktorlara dayak sart dersiniz.
Siz önce bi siddetin ne kadar kotu bise oldugunu öğrenin sonra doktorlara laf edin. Sizi ve sizin gibileri kiniyorum
Doktora siddet gosteren ve bunu hakli bulan herkesi de ALLAH DOKTORSUZ BIRAKIR sizi INSALLAH!!!
ben de bir doktorum ve siz bizim ne kadar agir sartlarda calistigimizi bilmiyorsunuz bazen cocuguma vakit ayiramiyorum ben ama siz sirf 5 dk 10 dk fazla bekliyorsunuz diye veya hicbir tıbbi dayanaginiz olmadan oturup doktorun verdiği ilaclara yorum yapiyorsunuz???
6yil tip+5yil uzmanlik+3yil dogu hizmeti yapin sonra oturup konusun.
Akciğere kaçma durumu yok, ilaçları yutamıyorum ve çok sert gıdaları
Boğazımda takılıp kalıyor, iki kez acillik oldum
Endoskopide mide fıtığı, helicobacter ve reflü teşhisi koydular, bununla ilgili ilaçları alıyorum
Ancak yutmada hala bir gelişme yok ve reflüm iyice arttı, geceleri yatamıyorum artık
Yemek borusu ve yutakta hayli tahribata sebep oluyor reflü onu da çözemediler
Bir ara psikolojik olabilir dediler, bazı insanlar ilaç yutamaz dediler, ısrarla belirtiyorum bu önceden yoktu, son iki aydır var diye ama dinlemiyorlar bile. Bu şikayetlerin hiç biri bu derece yutma sorunu yaratmaz diyorlar başka bir şey demiyorlar. Özeller bakmıyor zaten, eğitim araştırmaya gidin diyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum, midem ağzımda yaşıyorum, antibiyotiklerden sonra hepten beter oldu. Dün gece saat 3 de deli danalar gibi dolaşıyordum, hiç bir şey fayda etmiyor. İlaçları eriterek alıyorum, gece reflüden yatamıyorum ama bir sonuç yok
Bunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremGeçi apılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormurumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
Vaktim olmasa da vicdanım olurdu
Acilde çalışan bir doktorum ve günde yaklaşık 900 civarı hasta bakıyoruz.. bir gün 1440 dk olduğuna göre çalışma hızımızı hayal edebiliyorsunuzdur umarım..
acil servisler kalp krizi, trafik kazaları, beyin kanamarı, durdurulamayan bulanı-kusma gibi vakalar için açılmış bir servistir. Soğuk algınlığı için kulak burun boğaz poliklinikleri, öksürük için goğus hastalıkları poliklinikleri yahut aile hekimlikleri, bir haftadan uzun süren kol-bacak-sırt-bel ağrıları için ortopedi, beyin cerrrahisi gbi bölümlere gidilmeli. Geç za
Çok teşekkür ederim, bunların tespiti için endoskopiden başka bir tetkik şekli var mıdır ? Endoskopi yaptırdım çünkü, tanı da bunlardan herhangi biri yoktu. Mide fıtığı , reflü ve orta şiddette helicobakter teşhisi koyuldu. Antibiyotiklerim bitti, mide ilaçlarına devam ediyorum ama faydası yok, üstelik eskiden hiç hissetmediğim reflü yüzünden geceleri yatamaz hale geldim, ilaçları hala suda eriterek alıyorum
Hani çocuk yapmayı önermekle vicdan ne alaka?
Popülist alakasız bir cevap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?