Sanırım hiç şiddetli baş ağrısı yaşamadınız. Hiçbir ağrı kesicinin etki etmediği beyin kanaması geçiriyorum heralde şu başımı alın dayanamıyorum diyecek hale gelmediniz. Baş ağrısı çok ciddi sorunlardan kaynaklı olabilir,yüksek tansiyon gibi beyinle ilgili önemli sorunlar gibi..Sizde bir baş ağrısı için acile mi gittiniz?
Acil bu, daha sıkıntılı, acil durumlar için değil mi evet doktorun tavrı garip ama sizinde acili baş ağrısı içi meşgul etmeniz garip
migren atakları çok şiddetli olabiliyor bazen. dün mesela başım o kadar çok ağriyordu ki, kuvvetli bir ağri kesici içmeme rağmen ağrisini degil ama kramplarini hala hissediyordum. iki saat icerisinde ayni ilacdan ikinci kez icmek zorunda kaldım aksi durumda insan başını duvarlara vuracak derecelere geliyor.Sizde bir baş ağrısı için acile mi gittiniz?
Acil bu, daha sıkıntılı, acil durumlar için değil mi evet doktorun tavrı garip ama sizinde acili baş ağrısı içi meşgul etmeniz garip
Çok geçmiş olsun sizde de yutma sorunu birsey varmış takılmış ilac ve sert gıdaları yutamama var mıydıEvet çözdüm biraz zaman aldı ama çözüldü hamdolsun. Başka bir doktora gittim, endoskopi tekrarlandı, mide fıtığım yokmuş. İlaç ve diyetle toparlandım. Yutöa sorunumun bir kısmı alerjidenmiş onu da hallettim, mide tedavisi olunca yutakta reflüden oluşan tahrişte düzeldi. Reflü zaten geçen bir şey değil hala dikkat ediyorum yediklerime ama 3. Yılda doktor kontrolünde ilaçları bıraktım artık dikkat ederek devam ediyorum, özelde çalışan bir gastroentereloji uzmanı çözdü sorunu, devlettekiler oradan oraya sürüklemeye devam edince pes ettim sonunda
O zamandan beri hastadan ziyade bi tecrübesi ve çözümü olmustur ?konu 2014 yılı.sorduğunuz üye o zamandan beri hasta mı yani pessss.
Gıdalarda değil ilaçları yutmada sorun ysşadım, o dönem çok uğraştım hatta bir konu bile açmıştım bununla ilgili, çok yorucu bir süreçti, sonunda özel hastanede çalışan bir gastroentereloji doktoruna denk geldim. Uzun bir tedavi sürecim oldu şimdi iyiyim bin şükür, ilaç kullanını da doktor kontrolünde bıraktım, sadece reflüye dikkat ederek yaşıyorum, konunun linkini bırakayım mide sorunu olan arkadaşlar faydalanır belkiÇok geçmiş olsun sizde de yutma sorunu birsey varmış takılmış ilac ve sert gıdaları yutamama var mıydı
Tessekür ederimGıdalarda değil ilaçları yutmada sorun ysşadım, o dönem çok uğraştım hatta bir konu bile açmıştım bununla ilgili, çok yorucu bir süreçti, sonunda özel hastanede çalışan bir gastroentereloji doktoruna denk geldim. Uzun bir tedavi sürecim oldu şimdi iyiyim bin şükür, ilaç kullanını da doktor kontrolünde bıraktım, sadece reflüye dikkat ederek yaşıyorum
Rica ederim ne demek, az önceki mesajımı düzenleyip konunun linkini bıraktım, belki size de faydası olurTessekür ederim
konunun tarihine bakmamış olamaz mı ?konu 2014 yılı.sorduğunuz üye o zamandan beri hasta mı yani pessss.
Sabaha kadar baş ağrısından kustum ustelik pıhtı atma riski tasiyan biriyim bilip bilmeden konusma.ayrica istedigim kadar doktora giderim senide ilgilendirmezSizde bir baş ağrısı için acile mi gittiniz?
Çok haklısınız aynı durumlar olduğu için mecburen gittim bende.Öyle bir baş ağrısıyla bende gittim acile gece, tansiyonum 18/10,5 tu, doktor gelmesen kötü şeyler olabilirdi dedi, ilaç verdi düşmedi, seruma geçtiler sabaha kadar gözlem altında tuttular. Normalde tansiyon sorunum yok, ilaç falan kullanmıyorum. Sonradan kardiyoloji de tetkikler yapıldı ama o gece o acilde olmam belki de daha kötü şeylerden kurtardı beni. Keza doktorda bu tip ağrılarda evde beklemeyin sakın demişti. İnsan ne olduğunu bilemiyor, tabi ki basit bilinen şeyler için acil meşgul edilmemeli ama başağrısı için acile giden insana meşgul ettin denmemeli, bazı şeylerin ihmali ağır oluyor maalesef.
Çok geçmiş olsun inşallah canım benim.Rica ederim ne demek, az önceki mesajımı düzenleyip konunun linkini bıraktım, belki size de faydası olur
Eeee Pulm.hipertansiyon hastası olan ben doktora giderken başım ağrıyor diye sana soracak değilim demek değil mi ?Bu tarz bir durum varsa tabi ki ilk iş acile gidilir.Yorumu okuyunca Tanıdığım Doktorlardan duyduklarım aklıma geldi bazı vatandaşlar gribim yada öksürüyorum diye acile gidip istedikleri ilaçları yazdırmaya kalkıyorlar bu gibi bir durumsa diye düşündüm.
Ama tansiyon vb. Çok başka, mix durumlar tabiki hemen acil de olsa Doktora görünmeli o konuda hemfikirim.
Sağol LalemÇok geçmiş olsun inşallah canım benim.
Hiç bilmiyordum çok şükür daha iyiymişsin.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Geçmiş olsun, baş ağrısı çok tehlikeli bir durum, rahmetli babam uykuda yükselen tansiyon yüzünden felç geçirmişti o yüzden bu tip durumlarda asla beklemem ben, rabbim korusun herkesi şimdi iyisinizdir umarımÇok haklısınız aynı durumlar olduğu için mecburen gittim bende.
Nurlar içinde uyusun babacıgınız. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .çok teşekkür ederim ilaç kullanıyorum iyiyim .Geçmiş olsun, baş ağrısı çok tehlikeli bir durum, rahmetli babam uykuda yükselen tansiyon yüzünden felç geçirmişti o yüzden bu tip durumlarda asla beklemem ben, rabbim korusun herkesi şimdi iyisinizdir umarım
Tabi ki bu tarz bir durum varsa tabi ki ilk iş acile gidilir.Yorumu okuyunca Tanıdığım Doktorlardan duyduklarım aklıma geldi bazı vatandaşlar gribim yada öksürüyorum diye acile gidip istedikleri ilaçları yazdırmaya kalkıyorlar bu gibi bir durumsa diye düşündüm.Öyle bir baş ağrısıyla bende gittim acile gece, tansiyonum 18/10,5 tu, doktor gelmesen kötü şeyler olabilirdi dedi, ilaç verdi düşmedi, seruma geçtiler sabaha kadar gözlem altında tuttular. Normalde tansiyon sorunum yok, ilaç falan kullanmıyorum. Sonradan kardiyoloji de tetkikler yapıldı ama o gece o acilde olmam belki de daha kötü şeylerden kurtardı beni. Keza doktorda bu tip ağrılarda evde beklemeyin sakın demişti. İnsan ne olduğunu bilemiyor, tabi ki basit bilinen şeyler için acil meşgul edilmemeli ama başağrısı için acile giden insana meşgul ettin denmemeli, bazı şeylerin ihmali ağır oluyor maalesef.
Bu mesajımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Sanırım hiç şiddetli baş ağrısı yaşamadınız. Hiçbir ağrı kesicinin etki etmediği beyin kanaması geçiriyorum heralde şu başımı alın dayanamıyorum diyecek hale gelmediniz. Baş ağrısı çok ciddi sorunlardan kaynaklı olabilir,yüksek tansiyon gibi beyinle ilgili önemli sorunlar gibi..
Üslubunuza dikkat edin lütfen..Eeee Pulm.hipertansiyon hastası olan ben doktora giderken başım ağrıyor diye sana soracak değilim demek değil mi ?
Birseye yorum yaparken kendimle ilgili detayı vermeme hiç gerek yok. Hastaligim dısında Başım normal agrisada doktora gidebilirim.gecede gidiyorsam üstelik demekki keyfiii değil..Üslubunuza dikkat edin lütfen..
İlk mesajınıza yazsaydınız tabi ki böyle bir durum için yazmadım. Sonraki mesajlarımı okuyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?