Doktorların Hastalarını Baştan Savmaya Çalışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi olym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizde bir baş ağrısı için acile mi gittiniz?

Acil bu, daha sıkıntılı, acil durumlar için değil mi evet doktorun tavrı garip ama sizinde acili baş ağrısı içi meşgul etmeniz garip
Sanırım hiç şiddetli baş ağrısı yaşamadınız. Hiçbir ağrı kesicinin etki etmediği beyin kanaması geçiriyorum heralde şu başımı alın dayanamıyorum diyecek hale gelmediniz. Baş ağrısı çok ciddi sorunlardan kaynaklı olabilir,yüksek tansiyon gibi beyinle ilgili önemli sorunlar gibi..

çok enteresan ama ben aynı sorunu bir kaç seferdir özel bayada adını duyurmuş bir özel hastanede yaşıyorum.
şuna bundan buna şundan diye kafalarından söylemiyorlardır emin olun.
dr lara her hasta icin yanlış bilmiyorsam sadece 10 dk süre veriliyor, bu süre çok yetersiz.10 dk da beni mi dinlesin el ile muayenesinimi yapsın verilen hasta sayısınımı tamamlasin?
bir dr a giriyorum motor takılmış gibi davranıyor insanlar hızlı hizli hem dinliyo hem yaziyo hem kontrol ediyo, bazı meslekleri bilerek itibarsızlaştirmaya çalisiyorlar bence sistematik olarak.
bu kadar baskinin altinda can guvenlikleride yok iken mutlu mesut çalismalarinida beklemiyorum.
gerçekten sinirlendirenler yokmu var, tuhaf davrananlar evet var ama yapacak bir şey yok ben sevmediğim hastaneye mecbur kalmadikca gitmemeye calisiyorum.

Acil bu, daha sıkıntılı, acil durumlar için değil mi evet doktorun tavrı garip ama sizinde acili baş ağrısı içi meşgul etmeniz garip
migren atakları çok şiddetli olabiliyor bazen. dün mesela başım o kadar çok ağriyordu ki, kuvvetli bir ağri kesici içmeme rağmen ağrisini degil ama kramplarini hala hissediyordum. iki saat icerisinde ayni ilacdan ikinci kez icmek zorunda kaldım aksi durumda insan başını duvarlara vuracak derecelere geliyor.
her baş ağrısı hafif olmuyor.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun sizde de yutma sorunu birsey varmış takılmış ilac ve sert gıdaları yutamama var mıydı

Çok geçmiş olsun sizde de yutma sorunu birsey varmış takılmış ilac ve sert gıdaları yutamama var mıydı
Gıdalarda değil ilaçları yutmada sorun ysşadım, o dönem çok uğraştım hatta bir konu bile açmıştım bununla ilgili, çok yorucu bir süreçti, sonunda özel hastanede çalışan bir gastroentereloji doktoruna denk geldim. Uzun bir tedavi sürecim oldu şimdi iyiyim bin şükür, ilaç kullanını da doktor kontrolünde bıraktım, sadece reflüye dikkat ederek yaşıyorum, konunun linkini bırakayım mide sorunu olan arkadaşlar faydalanır belki

Thread 'Kendimi dinliyorum durmadan' Kendimi dinliyorum durmadan

Tessekür ederim

Sabaha kadar baş ağrısından kustum ustelik pıhtı atma riski tasiyan biriyim bilip bilmeden konusma.ayrica istedigim kadar doktora giderim senide ilgilendirmez

Çok haklısınız aynı durumlar olduğu için mecburen gittim bende.

Rica ederim ne demek, az önceki mesajımı düzenleyip konunun linkini bıraktım, belki size de faydası olur
Çok geçmiş olsun inşallah canım benim.
Hiç bilmiyordum çok şükür daha iyiymişsin.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Eeee Pulm.hipertansiyon hastası olan ben doktora giderken başım ağrıyor diye sana soracak değilim demek değil mi ?

Çok geçmiş olsun inşallah canım benim.
Hiç bilmiyordum çok şükür daha iyiymişsin.
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
Sağol Lalem rabbime bin şükür kalp damar tetkiklerinde bir şey çıkmadı, bir kez oldu zaten, stresli bir dönemimdi buna bağlı dedi kardiyolog ama acil doktorları bana o gece çok faydalı oldular, allah razı olsun hepsinden. Babam gece uykuda yükselen tansiyonuyla felç geçirmişti rahmetli, allahtan uyandım diyorum hastaneye gitmesem çok farklı olabilirdi, rabbim korudu

Çok haklısınız aynı durumlar olduğu için mecburen gittim bende.
Geçmiş olsun, baş ağrısı çok tehlikeli bir durum, rahmetli babam uykuda yükselen tansiyon yüzünden felç geçirmişti o yüzden bu tip durumlarda asla beklemem ben, rabbim korusun herkesi şimdi iyisinizdir umarım

Nurlar içinde uyusun babacıgınız. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .çok teşekkür ederim ilaç kullanıyorum iyiyim .

Tabi ki bu tarz bir durum varsa tabi ki ilk iş acile gidilir.Yorumu okuyunca Tanıdığım Doktorlardan duyduklarım aklıma geldi bazı vatandaşlar gribim yada öksürüyorum diye acile gidip istedikleri ilaçları yazdırmaya kalkıyorlar bu gibi bir durumsa diye düşündüm.

Ama tansiyon vb. Çok başka, mix durumlar tabiki hemen acil de olsa doktora görünmeli o konuda hemfikirim
Bu mesajımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Üslubunuza dikkat edin lütfen..

İlk mesajınıza yazsaydınız tabi ki böyle bir durum için yazmadım. Sonraki mesajlarımı okuyabilirsiniz.
Birseye yorum yaparken kendimle ilgili detayı vermeme hiç gerek yok. Hastaligim dısında Başım normal agrisada doktora gidebilirim.gecede gidiyorsam üstelik demekki keyfiii değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…