Doktorum ellerinden ben :) !!!!!!! gun gun yasadıklarım ..

evet canım ard arda olmusuz :1: bakalım belkı karsılasırız bıdaha ne zaman gtceksın sen :)

Ben Çarşamba günü gitmiştim kontrole birdahaki kontorülü konuşmadık ama ben 24 ünde hacettepeye gidicem muhtemelen Tevfik hocayla da görüşürüz :) senin ne zaman

Ben Çarşamba günü gitmiştim kontrole birdahaki kontorülü konuşmadık ama ben 24 ünde hacettepeye gidicem muhtemelen Tevfik hocayla da görüşürüz :) senin ne zaman

bende carsamba gtmıstım galıba ya nasıl karsılasmadık :) bıdahakı kontrol ıcın ben ancak bayrama gıderım galıba cunku burda olmuycam :)

Kizlar ben de tevfik hocayla yarin gorusucem ameliyat icin.yalniz sadece busra90 nin resimlerni gordum sizlerinkinj goremedim yeni uyeyim cok bilgm yok

kızlat lütfen Tevfik hocanın fşyatları hakkında bi bilgi verın bana mail attım geri donmedı lütfen cok oneml
isterseniz buraya yazmak istemezseniz mail atın.kpss___@Hotmail.com LÜTFENNNNNNNNNN

cok tesekkr ederım gecmıs olsun dılegın ıcın sız olmasanız ben tevfık hocayı bulamazdım ınan ıyıkı bakmısım yorumlarınızı okumusum :)
ben nası bu sayede dgru doktru buldumsa ınsallah baskalarının da bulmasına vesıle oluruz canım :) evet kızlar kızabılırler ama dgruyu syluyoruz gercekten doktorlugu kenara dursun ınanılmaz kısılıkte bı ınsan melek gbı aynı :) amelıyat basarısı da ortaada ornek ben :D
koskocaman burnu mınımınnacık yapıverdı :)) bu kadarını beklemıyodum ben :) bantlarım haftaya dıye konustuk canım telefndan haberlesırız dedı tevfık hoca :) veeeeee sana busraya coook selam soylememı ıstedı :)

meraba canım. cok güzel oldu bu konunu okumam bugun bn de ameliyat olmam gerektigini ögrendim hemen araştırmaya başladım.
sen diger arkadaşlardan etkilenmişssn bende senden etkilendim bu durumda :1:

diyecegim o ki hacettepe hastanesi hakkında bilgi sahibi degilim. ameliyat ücretini sigorta karşılıyo mu ve sen bi ücret ödedinmi tevfik hoca hakkında bişey sormama gerek kalmadı herşey olumlu görünüyo zaten. 2hafta içinde bi adım atıcam bu ameliyat için. yardımcı olursan sevinirim :54:

meraba canım. cok güzel oldu bu konunu okumam bugun bn de ameliyat olmam gerektigini ögrendim hemen araştırmaya başladım.
sen diger arkadaşlardan etkilenmişssn bende senden etkilendim bu durumda :1:

diyecegim o ki hacettepe hastanesi hakkında bilgi sahibi degilim. ameliyat ücretini sigorta karşılıyo mu ve sen bi ücret ödedinmi tevfik hoca hakkında bişey sormama gerek kalmadı herşey olumlu görünüyo zaten. 2hafta içinde bi adım atıcam bu ameliyat için. yardımcı olursan sevinirim :54:

merhba canım :) cok sevındım elımden geldiğince yardmcı olurum elbette :) öncelkle tevfik doktorumuz ücretli amelyt yapıyo yani devletn karsılama gbi bı durumu olmuyo canım benm ama gercekten verılen parayı bırak ondan dha fazlasını hakedıyo Tevfik doktorumuz annem karsı cıkmasına ragmen baslarda Tevfik doktorumu tanıdıkca benmle ılgısını devam ettrdıgını gordukce sonuna kadar helal olsun demıstı ve hc pısman olmazsın o konuda :)

oooyyyy canım beniiiim :54: tesekkr ederim btaneem sende hep iyi ol hatta her gecen gun dahada iyi ol :1:

Herkese merhaba.bende 6 aydir ameliyat olmak icin doktor arayanlardanim.tevfik bey ile ilgili butun sayfalari okucam.ama bir kac sorum olacak.oncelikle ameliyat olan herkese gecmis olsun.profilde olan fotolara nasil bakiyorum.tevfik hoca hala ankaradami.hala liv hospitaldami

Herkese merhaba.bende 6 aydir ameliyat olmak icin doktor arayanlardanim.tevfik bey ile ilgili butun sayfalari okucam.ama bir kac sorum olacak.oncelikle ameliyat olan herkese gecmis olsun.profilde olan fotolara nasil bakiyorum.tevfik hoca hala ankaradami.hala liv hospitaldami

@uysaliye cim Tevfik hoca su an ankara Hacettepe'de.Arkadaslik gönderiyorum kabul edersen resimlere bakabilirsin:1:

Back
X