Çok teşekkür ederim canım desteğin için, burnunu da gördüm gerçekten güzel yüzüne daha da bir güzellik katmış çok hoş görünüyor gerçekten. İlk ameliyatımda ben de çok mutluydum her ne kadar sola yatıklığı geçmemiş olsa da önceki halinden çok çok daha iyi olduğu için bana güzel geliyordu ve de doktorumun söylemi üzerine bu eğriliğin düzelmeyeceğini düşünüyordum. 2. ameliyatımda da kulağımdan kıkırdak alıp düzeltcez deyince umutlandım tabi, çok neşeli girdim ameliyata, ama baktım ki kemiğe hiç dokunmamışlar sadece ucunu kıkırdakla doldurup iyice biçimsiz hale getirmişler, doğal olarak nefesim de açılmamış ve kemik eğriliğinin doğuştan olduğunu bunu düzeltmenin imkansız olduğuna beni inandırdılar, tüm ümitlerim tükenmişti, içim rahat etmedi başta yapmam gerekeni iş işten geçtikten sonra yaparak özelde bir hocaya gittim, ona çekinerek gerçekten bu eğriliğin düzeltilmesinin imkansız olup olmadığını sordum. O da bana yaptığı ameliyatların fotolarını gösterdi ve inanamadım, ne burunlar ne hale gelmiş, seninkinin neyi var gel bak ben ne "S burunlar" düzelttim dedi. Sağolsun durumumun çözümsüz olmadığını sadece sabretmem gerektiğini söyledi. İlk 2 ay çok zor geçti gerçekten Allah kimseye yaşatmasın, doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu burada ameliyat olmak isteyen herkese duyurmaya çalıştım ve beni ameliyat eden amatör doktordan da uzak durmaları konusunda uyardım, çünkü öğrendim ki sadece ben değilim burnu yanlış ameliyat edilen, birçok kişi de şikayetçi. Benim anlamadığım devlet hastanelerindeki özensiz tutum, nasıl olur da bir plastik cerrah bu kadar baştan savma bir iş yapabilir, bir insan plastik cerrahiye gidiyorsa estetik kaygılardan dolayı gidiyordur, onlar bir hastalığı tedavi etmiyorlar sonuçta( dolaylı olarak tabi ki öyle ama).Tabi ki herkes için geçerli değil çok değerli doktorlar da var biliyorum ama beni burnumun durumu kadar üzen de bu, insanları umutlandırıp sonra psikolojilerini bozmak. Bunu hazmedemiyorum ve 3. ameliyattan sonra inşallah daha iyi olursam yanlarına gidip göstermeyi düşünüyorum yeni halini. İnşallah umutlarım boşa çıkmaz bu kez de, Tevfik Hocayı tercih etmesem bile fikirlerini almak istiyorum mutlaka, malime henüz cvp vermedi, umarım görüşebilirm.