Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun,ben de ocak 22 de ameliyat olacağım,tek korktuğum ameliyat sırasında iyi anestezi yapılamadığı için uyanmak,anestezi uzmanının çok iyi olduğunu söylüyorlar,artık bilemiyorum zaman göstericek
Merhaba öncelikle söyleyim çok şanslısın güzel bir buruna kavuştuğunu söylüyorsun. Ben 1 oldu amelliyat olalı yanlardan sıkılmış gibi mandalla sıkıştırılmış gibi duruyor hatta bir tarafı baya çökük. Bu durum mahfetti beni insanların yüzüne baksmıyorum psikolojim çok bozuldu doktorumda dolgu yapabileceğini söylüyor 6 ay sonra ama benim çok çökük olsn yerden. Tam nefes alamıyorum. Bu konuda yardımcı olurmusun doktorun nerde ve revizyon ne kadara yapar nasıl düzelir bilmiyorum![]()
arkadaslar mesaj sayınıızı burda doldurmazsanız cok sevınırım baska topıkler var zaten bunun ıcın acılmıs lutfen oraya yazın burda daha saglıklı bılgılensın ınsanlar .. tesekkr ederim
ekledimm canım bakablrsin resmlerime değişimime :) estetik de yapıyo hemde ck gzel yapıyo canım :)
Merhaba bir cok kisiye samimiyetle cevap vermenizden cesaret ederek bir kac soru sormak istiyorum. Egitimim ve isim nedeniyle sadece 1 aylik tatil hakkimi kullanmak ve estetik ameliyat olmak istiyorum. Dr Tevfik beye ulasmak için kestirme yollar ariyorum. Onun yogunluguna gore bilet tarihi belirlicem. Bu arada kendisine mail attim ama donemedi. Yardiminizi bekliyorum. Tesekkurler.
cok guzel olmusa benziyor daha 25 tane yazim olmadiği için goremiyorum resimlerini komple inceleyip ama ben de cesaret edemiyorum korkuyorum eskisinden kotu olursa diye ,bir de zamanla deformasyona ugruyor bazi arkadaslarimin cok guzel burunlarinda ameliyattan 1-2 sene sonra hatalar cikmaya basladi, umarim cesaretimi toplar kararli oldugumda ben de bu adimi atabilirim:)
bu arada paylasmak ısterım ılk baslarda cok zorluk cektım ben sıslık morluktan yana bı derdım olmadı alaha sukur cok az oldular hemende gectıler zaten ama burnum sureklı akıyodu temızleyemıyodum temızlemeye kalksam hafıften bı burnumun ucuna dokunsam tır carpmısa donuyodum bugun tevfık hoca sılıkonu falan alınca o kadar rahatladım kı .. artık korkmaya baslamıstım sılıkon benım bı organım olcak galıba dıye cunku resmen yapısmıs gbı hıssedıyodum ona ragmen gece agzım kapalı uyumusum sabah kalktıgımda agzıma dokundum bı hafta byunca son ıkı gundur baktm kapalı nası cglıklar koparttım evde :)) cocuk gbı sevındım :) ıyıkı amelıyt olmusum gercekten :)
revizyon burun ameliyatı olmak istiyorum Tevfik sözen revizyonda nasıl kızlarrrrrrrr
geçmiş olsun .süreç nsaıl işliyor anlatabilir misiniz .tasarım yapıyor mu tevfik hoca.ben de yeni oldum pazartesi günü 25 msjım yok foto göremiorm çok şişim su an canım inş küçülür senn fotolarını da merak ediyorm
geçmiş olsun .süreç nsaıl işliyor anlatabilir misiniz .tasarım yapıyor mu tevfik hoca.
ben de yeni oldum pazartesi günü 25 msjım yok foto göremiorm çok şişim su an canım inş küçülür senn fotolarını da merak ediyorm
ben de yeni oldum pazartesi günü 25 msjım yok foto göremiorm çok şişim su an canım inş küçülür senn fotolarını da merak ediyorm