- Konu Sahibi orjinalmorjinal
-
İlk bebeğim aslında erkek istiyordum ben ilkini...
Ama kız deyince inanılmaz mutlu oldum. Erkek olsa da çok mutlu olurum elbette.
Feci bir merak var bende:)
anladım canım bunlatma kendını bebegı uzersın
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle hamile olan, ya da bebeklerini kucaklarına almış bütün anne ve anne adaylarının bebelerine Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.
Kim var ki hamile kalır kalmaz acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye düşünmeyen...
Önce sağlıklı olsunlar diyoruz sonra başlıyoruz ondan bundan, internetten, çinden, rusyadan, yüzükten, tipimizden, göbeğimizden, çişimizden cinsiyet tahminlerine.
Etrafımızdaki bütün insanların tahminleri oluyor ve onlar o kadar emin oluyorlar ki birbirini tutmayan tahminlerinden biz anne adayları olarak hissiyatımızı kaybediyoruz.
12-13 VE 14. haftaları iple çekiyoruz ilk cinsiyet tahmini için...
13. haftada benim doktorum bana ''kız'' dedi. Bende yanılma payınız var mı diye sordum.
''Çok fazla yanıldığım söylenemez 10 tahminden belki birinde yanılabilirim'' dedi.
''Bir daha ki kontrolün, 17. haftanda %100 olarak söyleyeceğim'' dedi.
''O zaman kızım diye sevebilir miyim'' diye sordum.
Gülümsedi ve ''hemen başlama sen sevmeye öyle dedi...
Şimdi benim aklım karıştı.
Erkek olsaydı pipi sizce de gözükmez miydi?
Kendimi alıştırdım ama okuduklarım kafamda soru işaretleri uyandırdı.
Kız ya da erkek ne farkeder evlat sonuçta.
Ama ben 1 haftadır 'kızııım, kızıııım'' diye sevmeye başladım bile...
Benim gibi olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Sevgiler.
Ama erkeğin 11. haftada bile belli olduğunu duymuştum.
Kordonla karıştırıp erkek denip sonradan kız denebildiğini de duydum ama kız deyip sonradan erkeğe döneni pek duymadım.
banada kiz demislerde yüzde 99 dogumda erkek oldugunu gördük bir baktik erkek sok olduk simdi 3. cocuguma hamileyim
11+4 haftalıkken gittiğimde doktorum ,bebek kıza benziyor dedi
13+4 haftalıkken küçük bir çıkıntı görüyorum ama bu çıkıntı kızlarda da erkeklerde de olabiliyor dedi
16+4 haftalıkken kesin söyleyemeyeceğim ama % 60 erkek dedi ve 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Benim kafam karıştı. Eğer erkek olsaydı şimdiye kadar kesin bir şey söyleyemez miydi doktorum? Cinsiyeti ne olabilir?
çok erken bana da kız demişti doktorum ama 18. haftada erkek olduğu anlaşıldı:)Ama evlat evlattır tabiki biz kadınlar daha çok kız meraklısı oluyoruz ama dediğim gibi herşeyin evladın hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar;
Öncelikle hamile olan, ya da bebeklerini kucaklarına almış bütün anne ve anne adaylarının bebelerine Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.
Kim var ki hamile kalır kalmaz acaba kızım mı olacak oğlum mu olacak diye düşünmeyen...
Önce sağlıklı olsunlar diyoruz sonra başlıyoruz ondan bundan, internetten, çinden, rusyadan, yüzükten, tipimizden, göbeğimizden, çişimizden cinsiyet tahminlerine.
Etrafımızdaki bütün insanların tahminleri oluyor ve onlar o kadar emin oluyorlar ki birbirini tutmayan tahminlerinden biz anne adayları olarak hissiyatımızı kaybediyoruz.
12-13 VE 14. haftaları iple çekiyoruz ilk cinsiyet tahmini için...
13. haftada benim doktorum bana ''kız'' dedi. Bende yanılma payınız var mı diye sordum.
''Çok fazla yanıldığım söylenemez 10 tahminden belki birinde yanılabilirim'' dedi.
''Bir daha ki kontrolün, 17. haftanda %100 olarak söyleyeceğim'' dedi.
''O zaman kızım diye sevebilir miyim'' diye sordum.
Gülümsedi ve ''hemen başlama sen sevmeye öyle dedi...
Şimdi benim aklım karıştı.
Erkek olsaydı pipi sizce de gözükmez miydi?
Kendimi alıştırdım ama okuduklarım kafamda soru işaretleri uyandırdı.
Kız ya da erkek ne farkeder evlat sonuçta.
Ama ben 1 haftadır 'kızııım, kızıııım'' diye sevmeye başladım bile...
Benim gibi olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?