Doktorum kıza/erkeğe benziyor dedi ama...

anladım canım bunlatma kendını bebegı uzersın

Yok öyle darlamıyorum kendimi sadece meraktan:)
Kızım diyorum ona hergün konuşuyorum ama ya erkek olursa da ben kızım dedim diye etkilenirse falan diye saçma sapan düşüncelere giriyorum arada:) Allah korusun yanii:)

Canım 12.haftada doktorum kız olabilir ama 14. veya 16 haftada daha net söyleyebilirim dedi. Benim inatçı bebeğim bu haftalarda göstermedi, 18 haftada öğrenebildim kızım olacak. Sağlıklı sıhhatli olması tabiki en önemlisi, Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin, isteyen herkese de uğraştırmadan evlat nasip etsin.

Herkes için hayırlısı olsun kızlar ben de düşünmemeye çalışıyorum ama çok da merak ediyorum 3 hafta sonraki kontrolümüzde sölicek doktorum bakalım tabi gösterirse:) Meraklanmamak elde deil. Ama neden bilmiyorum hep kızmış gibi geliyo ama hiiiiiiiiç farketmez tabiki... Sağlıklı olsun tüm bebişler inşallahhh...

çook anormal bir olay belki de ama söylemek istedim bayanlar, kardeşime 9ay boyunca erkek denmesine rağmen doğduğunda kız olduğunu hep bir anladık
Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin :)

benim ilk çoçuğuma 7 ayımıza kadar erkek dedi hemde 3 ay üst üstde tekrarladı eminmisiniz dediğimde kızdı bende yaptımmı mavi mavi alış veriş 7 ayın sonunda kıza döndü benim oğlan olmuş bi hata hayal kırıklığı aldığım herşeyi değiştirdim çok tatlı bir kızım ama içimde bir uhde kaldı 3.5 yaşında kızım ikinciye hamileyim şimdi özel bi hastaneye gittim kız dedi bu ay ayrıntılıya girdim net bişey yok ama kıza benziyor dedi bir kız daha inşallah ama içimde bir umut ya yanıldıysa dr hayırlısı artık allah herkeze hayırlı evlat versin

benimde 3 aylıkken belli olmuştu kız demişti kız oldu benim doktorumda çok iyi şimdi 11+5 deyim 20 gün sonra gidicem bakalım bu sefer ne olucak ama
inanın ne olursa olsun yeterki sağlıklı doğsun hamile kalmakla bitmiyor doğdumu rahatlıyoruz ama sonrada ömür boyu endişeliyiz taki biz ölene kadar onlar için endişeliyiz nasıl ailemiz bizim içinse şimdi biz çocuklarımız için endişeleniyoruz

doktora kontrole gittiğimde bile göstermedi kendini yan duruyor arkası dönük değil bacakları açık ve içimde balık gibi kayıyor doktor yinede göremedi ama kıza benziyor dedi 10 ağustosta renkli doplerim var o zaman kesin belli olacak herşeyden önce sağlıklısı ama nasıl seslenmek gerektiğinide bilmek lazım demi :))

Son düzenleme:
11+4 haftalıkken gittiğimde doktorum ,bebek kıza benziyor dedi
13+4 haftalıkken küçük bir çıkıntı görüyorum ama bu çıkıntı kızlarda da erkeklerde de olabiliyor dedi
16+4 haftalıkken kesin söyleyemeyeceğim ama % 60 erkek dedi ve 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Benim kafam karıştı. Eğer erkek olsaydı şimdiye kadar kesin bir şey söyleyemez miydi doktorum? Cinsiyeti ne olabilir?

Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi? Cinsiyetini çok merak ediyorum. Sizce nedir?

çok erken bana da kız demişti doktorum ama 18. haftada erkek olduğu anlaşıldı:)Ama evlat evlattır tabiki biz kadınlar daha çok kız meraklısı oluyoruz ama dediğim gibi herşeyin evladın hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…