• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

yok mu dişçiye gitmesi gereken şöyle azcık alımlı bir kız arkadaşın?

bakalım aynı şeyi yapıcakmıdır ?

ben çok paranoyayım da bu konularda:9::9:

:9::9::9::9::9: koptumm biri beni bağlasın meliisa harikasın kuzum sen İNŞALLAH o güler yüzün hiç solmaz kız sanki40yıllık sevgilisini kontrol ettircek dedektif lazımmı dedektif tanıdıklarım var :37::37::37:

peki kanal tedavisi tek seansta bittimi yani kontrole cagırmadımıkı sizi eger bittiyse ohoo benimki 1 ay sürdü benim doktorumda maviş mavişti :) şimdiye evlilik hazırlıkları yapıyo olurdum :))) şaka bir yana bence yarın tekarar git ve şikayetini belirt tabi süzüm süzümde bakma çocuga :) gitmeden önce ara ve randevu al ama :)

Harbi ben de onu anlamadım nasıl kanal tedavisi bu hemen bitmiş bir seansta ben yaklaşık bir buçuk ay gitmiştim.
Evet onu ara ama randevu almak için :1:

Yine güldüm ben bu mavi yere çok hoşsun sen ya:1:

peki kanal tedavisi tek seansta bittimi yani kontrole cagırmadımıkı sizi eger bittiyse ohoo benimki 1 ay sürdü benim doktorumda maviş mavişti :) şimdiye evlilik hazırlıkları yapıyo olurdum :))) şaka bir yana bence yarın tekarar git ve şikayetini belirt tabi süzüm süzümde bakma çocuga :) gitmeden önce ara ve randevu al ama :)

evt tek seansta bitiyo artık.. maleseffff:/ gerek yok randevu almaya, çocuk özel numarasını vermiş işte direk arıcam geliyorum dicem:))

Ben varım:37:

Cidden benim de dişim ağrıyor sabah da dişçiye gideceğim ama bizimki yaşlı hem de soğuk, muhabbet sevmez ben de tüm dişçileri öyle zannederdim biraz gençleri keşfetmek lazımmış:1:

valla bende öle birini bekliyodum ama cocuğu görünce vayy arkadaş dedim nereye geldim ben:)) piyango gibi çıktı:))

Ben varım:37:

Cidden benim de dişim ağrıyor sabah da dişçiye gideceğim ama bizimki yaşlı hem de soğuk, muhabbet sevmez ben de tüm dişçileri öyle zannederdim biraz gençleri keşfetmek lazımmış:1:

bnm de dişim ağrıdı bugün ...hatta hala sızlıyor azcık..

ama biscolata erkeği olsa karşımda o an fark edemem sanırım

acayip üzgün oluyorum dişçiye giderken niyeyse

bnm de dişim ağrıdı bugün ...hatta hala sızlıyor azcık..

ama biscolata erkeği olsa karşımda o an fark edemem sanırım

acayip üzgün oluyorum dişçiye giderken niyeyse

Aynen ben de öyleyim.
Dişlerimi çok severim ben bi de birine zarar gelse kaybedeceğim diye korkarım:1:
Biscolata erkeğini daha çok severim ama:37:

evt tek seansta bitiyo artık.. maleseffff:/ gerek yok randevu almaya, çocuk özel numarasını vermiş işte direk arıcam geliyorum dicem:))

yok kız öyle hemen geliyorum olurmu hiç hem bi iki dakikaya konusmaya bahanen olur anlarsındases tonundan genelde yogun oluyorlar randevuyla calısıyorlar zaten randevuda telden alınıyor şaşırıp buluşma randevusu alma he diş için alıcaksın )) bu dolgu beni çok rahatsız ediyo de bide geçici dolgumu koydu kalıcıda hiç rahatsız etmemesi gerekiyo porselen gibi pürüssüz olması gerek yada benim doktorum cok iyiydi bilemicem

yok kız öyle hemen geliyorum olurmu hiç hem bi iki dakikaya konusmaya bahanen olur anlarsındases tonundan genelde yogun oluyorlar randevuyla calısıyorlar zaten randevuda telden alınıyor şaşırıp buluşma randevusu alma he diş için alıcaksın )) bu dolgu beni çok rahatsız ediyo de bide geçici dolgumu koydu kalıcıda hiç rahatsız etmemesi gerekiyo porselen gibi pürüssüz olması gerek yada benim doktorum cok iyiydi bilemicem

Ya çocuk acemi yapamadı ya da bizim kız aklını başından aldı çocuğun:1:

evt pürüzsüz olması lazım, bi daha geliyim diye heralde öle yaptı ahahah

Bana hiç romantik gelmedi resmen kız görmemiş gibi davranmış.
10 dakika hadi bilemedin yarım saat görmeyle aşık olmadığına göre bildiğin asılmak bana göre bu.
Hadi bi'kaç kere gitsen de görse neyse diycem. Sana böyle yaptıysa başka gelenlere de yapıyodur belki?
Bana hiç hoş gözükmedi bilemedim.

Back
X